BlackDevil Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 wow <_<nu cred cas face asa la lvl 60 ... da oricum ggg :rofl1: :rofl1:
frankie Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTARE :rofl1:
Danny Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Am si eu o intrebare , ca tot nu prea inteleg de ce era el asa fericit ..sa`nteleg ca lvl 60 e maxim ?
PrinceOfPersia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Am si eu o intrebare , ca tot nu prea inteleg de ce era el asa fericit ..sa`nteleg ca lvl 60 e maxim ?Pe serverele Blizzard da.
quicKsh00T Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 era mai tare daca ramanea fara curent la sfarsit :P oare cum facea :D
Qui-Gon Jinn Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 majoritatea dintre voi nu stiu atmosfera de pe serverele oficiale unde iti faci prieteni, la fel cum multi dintre noi ne-am facut prieteni pe Link asa iti poti face si in wow iar cand ajungi la level 60 este o bucurie imensa ca simti ca ai facut ceva si stiu un caz similar cu al unui fotbalist...ca m-a mintit sau nu, nu am cum sa-mi dau seama..dar povestea unu' ca a avut un orgasm cand a facut level 60 :) eu in niciun caz asa dar ma comportam ca un drogat care tocmai ce a pus mana pe doza, eram socat :lol:
The Wizard Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 cred ca a venit si politia sa ii dea o amenda...
Fane Spoitoru Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Nu cred ca ma bucuram asa pentru un joc. Si sper sa nu am vre-un vecin desta sa il aud noaptea pe la 3 pe scara ;) din cate stiu io si BULLETE joaca wow :D
zetulescu Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :D ..tinand cont ca de luni-marti ma voi apuca si eu de W.O.W...nu cred ca voi face asa la atingerea lvl 60...asa as face cand mi-as lua BMW-ul mult dorit..dar nu ca am facut 60 la wow. :D
sw | SN!persd@y Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 ca m-a mintit sau nu, nu am cum sa-mi dau seama..dar povestea unu' ca a avut un orgasm cand a facut level 60 :)da si mana lui unde era? <_< :Pseen it...cred ca a stat toata noapte treaz gg lui :banana:
bobi83 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Lol am 2 caractere de 60 si nu am facut, asa tipu are probleme cu capu rau de tot.E un joc ca celalalte.
Danny Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 Lol am 2 caractere de 60 si nu am facut, asa tipu are probleme cu capu rau de tot.E un joc ca celalalte.E un joc ca celelalte , dar atmosfera nu e aceeasi :right:
Danny Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 si daca ii stergi charu cum face ? :lol:uh , ca bine zici ^_^
|logikal| Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 doamne... yo am lvl 125 (servar de oficial) ce o face :D ?
shy Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 doamne... yo am lvl 125 (servar de oficial) ce o face :D ? cre k ar face o criza (mi se pare regizat totu` .. aia erau prea plictisiti si mno ... cn stie :D)