Fane Spoitoru Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Nu stiu cum o sa arate barbati da am vazut io intr-un film o femeie cu 3 tzat** :D
Rocket Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Nu stiu cum o sa arate barbati da am vazut io intr-un film o femeie cu 3 tzat** :D mda :blink: , poate vom fii ceve ca in starcraft ?? nu se stie niciodata :nanana:
Stargate Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 Pai daca apar femei cu 3 tte, deja se implinesc visele muuultor barbati :D - sa ajunga sa aibe de jur imprejur numa tte ;)
zetulescu Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Numai tin exact numele filmului dar stiu ca era Sly cu Sandra Bulock......era o faza in care Sly afla cu stupefactie......copii nu se mai faceau prin metoda clasica :D ..ci prin realitatea virtuala...... :blink: ...deci nu se stie, cam totul este posibil.....cred ca viata fiecaruia va fi monitorizata mai drastic...fiecare vom avea un numar (ID).....cred ca noi ca oameni vom arata la fel numai ca "stilul" de viata o sa fie diferit.
BlackDevil Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Pai daca apar femei cu 3 tte, deja se implinesc visele muuultor barbati :D - sa ajunga sa aibe de jur imprejur numa tte ;) lol mie mi se pare sick .... pt ce a 3-a :blink: imediat o sa vreti si un uger atasat de o femeie ... si sa si mearga in 4 labe .... dupa aia sa va transformati voi in boi .... u get the point ... mie-mi place asa cum e acum .... da cine stie :D
Raul Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Cred ca vor arata toti ca Adi Minune sau Gutza
Qui-Gon Jinn Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ...si bineinteles cei mai nefericiti dintre noi vor arata ca raul (continuarea ultimelor doua posturi)
Raul Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 ...si bineinteles cei mai nefericiti dintre noi vor arata ca raul (continuarea ultimelor doua posturi)mai bine nefericiti decat cei urati care vor arata ca tine /joking
Sm1Th Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Mutant mi-as dori sa fiu/arat....adica cu puteri supranaturale , asta e visul meu :X
Qui-Gon Jinn Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Mutant mi-as dori sa fiu/arat....adica cu puteri supranaturale , asta e visul meu :X With great power comes great responsability...
shy Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 urat vom arata .. nu te grabi .. poate nu va supravietui omenirea pana atunci .. nu sunt superstitios da cine stie? :blink:
Burne Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 probabil se va dezvolta cutia craniana va creste si creierul si toate astea pe un corp slab sau subtirel pt ca odata cu o activitate cerebrala crescuta proteinele luate din mancare se duc acolo ( activitate cerebrala consuma mai multe proteine decat efortul fizic ) si vom evolua pe plan intelectual si vom involua fizic ceea ce am si facut si pana acum fata de stramosii nostri care aveau o cutie craniana mult mai mica dar in schimb aveau canini si o musculatura mult mai dezvoltata a maxilarelor.
Sesshomaru Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 With great power comes great responsability...Asta nu l-a ajutat. He's dead
@n93L Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 schimbari f mari la infatisare...deplasarea nu va mai fi posibila (pt ca unui om care munceste si ajunge la 8o d ani ii este greu sa se deplaseze...dar unuia d 500-1000)...chiar daca ne va permite regimul alimentar sa traim ata sigur vom ajunge niste creeaturi care nici macar la forma nu mai aduce ca un om ... :tiphat:
The Connection Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 pai nush dar eu ashi vrea sa aratam cam asha : pitici mici de 1 m cu 1 cap mai maricel ,verzi shi foarte energici ...........shi bineintzeles cei mai nefericitzi vor arata ca butoiul cu vin ))
Guest UnShit Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ce trebuie facut pt a pune un "UserBar"?
frankie Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Femeile sper sa fie imbracate mai sumar dar mai modern, cu haine la fel de frumoase si de mulate ca acum, dar cu farmecul acelor ani :lol:
Guest Matthew Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ok, ma bag. Mie mi se pare destul de interesant. Peste 100 de ani: Vom putea supravietui numai cu ceva pastile inhibatoare. Cu ele nu vom putea respira sau manca bea apa dar o sa supravietuim. Peste 200 de ani: Coboram in pamant pentru ca pamantul nu va mai putea da roadele de care avem nevoie. In laboratoare se va fabrica carne sintetica produsa din magma vulcanica. Peste 400 de ani:Nu vom mai putea supravietui pe pamant. Ne adaptam la supravietuirea in spatiu. Pastilele de care va vorbeam o sa fie cel mai important factor. Peste 600 de ani: De 200 de ani calatorim prin spatiu. Nu mai avem hrana si decidem sa ne vanam. Se formeaza grupuri care sunt saracii de astazi si hoinaresc prin cele mai intunecate colturi de navete. Ne cresc doua seturi de aripi si colti pe cea mai mare parte a corpului. Peste 800 de ani: Vom deveni incomestibili si nu vom mai putea supravietui. Suntem codamnati! Peste 1000 de ani: Extraterestri si ne colecteaza corpurile. Aflam ca suntem hibrizi creati de ei in stare de proba si ca tocmai am picat testul, rasa noastra va fi exterminata de pe suprafata universului.PS: Acestea au fost ideai de ale mele nu dintr-un film, MAtthew out now :right:
Stargate Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 :blink: pacat ca nu ai descris mai amanuntit cum o sa avem dinti pe tot corpul.Tare rasp. :cool2:
netspy Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 o sa fim mai maronii la culoarea pielii in rest la fel
@n93L Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ok, ma bag. Mie mi se pare destul de interesant. Peste 100 de ani: Vom putea supravietui numai cu ceva pastile inhibatoare. Cu ele nu vom putea respira sau manca bea apa dar o sa supravietuim. Peste 200 de ani: Coboram in pamant pentru ca pamantul nu va mai putea da roadele de care avem nevoie. In laboratoare se va fabrica carne sintetica produsa din magma vulcanica. Peste 400 de ani:Nu vom mai putea supravietui pe pamant. Ne adaptam la supravietuirea in spatiu. Pastilele de care va vorbeam o sa fie cel mai important factor. Peste 600 de ani: De 200 de ani calatorim prin spatiu. Nu mai avem hrana si decidem sa ne vanam. Se formeaza grupuri care sunt saracii de astazi si hoinaresc prin cele mai intunecate colturi de navete. Ne cresc doua seturi de aripi si colti pe cea mai mare parte a corpului. Peste 800 de ani: Vom deveni incomestibili si nu vom mai putea supravietui. Suntem codamnati! Peste 1000 de ani: Extraterestri si ne colecteaza corpurile. Aflam ca suntem hibrizi creati de ei in stare de proba si ca tocmai am picat testul, rasa noastra va fi exterminata de pe suprafata universului.PS: Acestea au fost ideai de ale mele nu dintr-un film, MAtthew out now :right:Cata imaginatie frateeeeeeeeee !!! cati ani ai MAtthew(scuza-ma ca te intreb)
Shivmoo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ok, ma bag. Mie mi se pare destul de interesant. Peste 100 de ani: Vom putea supravietui numai cu ceva pastile inhibatoare. Cu ele nu vom putea respira sau manca bea apa dar o sa supravietuim. Peste 200 de ani: Coboram in pamant pentru ca pamantul nu va mai putea da roadele de care avem nevoie. In laboratoare se va fabrica carne sintetica produsa din magma vulcanica. Peste 400 de ani: Nu vom mai putea supravietui pe pamant. Ne adaptam la supravietuirea in spatiu. Pastilele de care va vorbeam o sa fie cel mai important factor. Peste 600 de ani: De 200 de ani calatorim prin spatiu. Nu mai avem hrana si decidem sa ne vanam. Se formeaza grupuri care sunt saracii de astazi si hoinaresc prin cele mai intunecate colturi de navete. Ne cresc doua seturi de aripi si colti pe cea mai mare parte a corpului. Peste 800 de ani: Vom deveni incomestibili si nu vom mai putea supravietui. Suntem codamnati! Peste 1000 de ani: Extraterestri si ne colecteaza corpurile. Aflam ca suntem hibrizi creati de ei in stare de proba si ca tocmai am picat testul, rasa noastra va fi exterminata de pe suprafata universului. PS: Acestea au fost ideai de ale mele nu dintr-un film, MAtthew out now :right: gg !! OT: