Stargate Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Sa presupunem ca omenirea va supravietui inca 500 ani de acum incolo continuand dezvoltareatehnologica de acum - in mod normal corpul uman se va modifica pentru a se adapta noilor conditiiCum credeti voi ca vor arata acei oameni? Ideea este inspirata dintr-un film - nu imi apartine.p.s. daca vreti se poate sugera si 1.000 ani.
BlackDevil Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 hmmm interesanta intrebare dar chiar daca se vor produce schimbari nu vor fi pe o perioada atat de scurta, cel putin nu cred ca o sa ne creasca o mana in + sau un picior mai lung ca celalaltpe o perioada mai lunga probabil ca vom mai "suferi modificari" dar cel putin in ultima mie de ani omului nu i sau produs modificari extraordinare .... de ce sar produce acum ?
Stargate Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Dc? simplu:1. Alimentatia nu mai este de departe cea naturala; iar modificarile genetice si chimicalele (ingrasamintele) folosite ani de zile cu siguranta vor da rezultate vizibile.2. Folosirea masiva a creierului (cu mult peste efortul depus acum 100 de ani de ex) cred ca va contribui la modificarea fomei capului.
iNm Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 oamenii vor fi mai grasi ( din cauza sedentarismului) probabil cu capul mare si ft imobili
Sesshomaru Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Cu toate ca as vrea sa aratam asa. S-ar putea ca infatisarea noastra sa ramana la fel ca azi. Cel putin eu asa as vrea. Singurele lucruri "noi" sa fie telekinezia si puteri extrasenzoriale dezvoltate. Nu as vrea sa comunicam telepatic. (daca vreti voi argumenta da nu acum ca "nature calls")@Stargate ... daca ceea ce fac oamenii in zilele noastre poate fi numita "gandire" (defrisari masive, distrugerea stratului de ozon etc) ... sincer as fi preferat sa ma nasc cand inca traiam in copaci. Fara poluare ! (daca as putea m-am muta intr-o padure, depaparte de lume, cu animale in juru meu, admir unele animale mai mult decat oamenii care fumeaza, se drogheaza si fac alte tampenii .... GDAMNIT I GOOTA GO )
Stargate Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Nu am zis ca gandesc bine sau rau , ci mai mult / ca isi bat joc de totul in jur pt castigurile lor; ca natura nu apuca sa se refaca in urma oamenilor, asta e alta poveste mai grava. Daca vrei propune-o tu ca subiect de dezbatere.
Qui-Gon Jinn Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Cum credeti voi ca vor arata acei oameni? unii vor arata ca mine, altii vor arata ca andypopa.
Esc@pe' Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 unii vor arata ca mine, altii vor arata ca andypopa.:rofl1:Nu cred k se vor face modificari...cel putin nu sa ne schimbam din om in pasare :rofl1:
HellKobra Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ceva de genul omuletilor verzi poate vom descoperi cum sa comunicam prin telepatie
SeBi Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 mai...de barbati chiar nu am intereseaza...dar daca fetele vor arata ca cea din semnatura lui escape....
RedX Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 e o intrebare la care inca nu pot rapsunde ,dar pot presupune k vor fi mari diferente intre unii oameni ,dar chiar nu imi pot imagina acum asta.... probabil voi reveni cu un raspuns mai concret ... dar totushi sper k nu vom deveni mai urati si sa ne skimbam culoarea pielii ,asa sper eu :D
Sesshomaru Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Nu am zis ca gandesc bine sau rau , ci mai mult / ca isi bat joc de totul in jur pt castigurile lor; ca natura nu apuca sa se refaca in urma oamenilor, asta e alta poveste mai grava. Daca vrei propune-o tu ca subiect de dezbatere. Adevarat, but I hate humanity, dar la ritmul in care "evoluam" nu cred ca rezistam 1000 de ani ^_^ , vom fi toti fosile .
Qui-Gon Jinn Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ...bineinteles cei mai norocosi vor arata ca sessh (continuarea primului post)
M0rtix Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 sa traim noi 500 de ani si vom vorbi atunci la o bere impreuna despre noile noastre lookuri !!
iReal Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 vede'ti in anu' 1000-1500 cum aratau , comparati cu 2006 si poate iese ceva :D
Sesshomaru Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 ...bineinteles cei mai norocosi vor arata ca sessh (continuarea primului post) Ma indoiesc ca lumea o sa evolueze atat de mult =))
JustDan Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Hmm...Cum vor arata oamenii?Presupun k forma capului va deveni mai mare la crestet(in forma de gutuie pe romaneste :D ).Vom fi mai slabi,si astfel nu la fel de rezistenti cum suntem acum...Desigur vom fi mai dezvoltati din pct de vedere tehnologic si mai inteligenti...Cam asha arata viitorul pt mine...Si ,in caz,repet in caz k vom ajunge pana acolo(2500-3000) vom fi ca in StarWars!Ori acum,ori mai tarziu tot ne vom distruge... Dak intervine Divinitatea mai vb dar in caz k nu intervine sigur ne distrugem pana atunci :) .
Gandalf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 o sa mergem pe alte planete,si o sa dam de goaulzii,ei vor vrea sa fim sclavii lor dar noi intram in alianta cu Asgard si o sa fim protejati :D
Sesshomaru Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 o sa mergem pe alte planete,si o sa dam de goaulzii,ei vor vrea sa fim sclavii lor dar noi intram in alianta cu Asgard si o sa fim protejati :DAnd in the darkness of those times a warrior rises from the ashes of the fallen empire. He stands and says, "Roar!” In his rage he starts powering up and suddenly ... he farts and destroys humanity, as we know it ... damn ... oh well ... it might happen...Aici suntem intrebati cum o sa aratam, nu ce o sa facem.
Stargate Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Ti-ar place sa pui mana pe ceva tehnologie Asguard, nu? cat despre varianta de a fi sclav...nu cred ca e prea apetisanta... :( Oare va mai fi fol gura si limba pt a comunica cu ajutorul sunetelor? p.s. vocea lui Thor este a lu' Daniel Jackson, nitel modificata (mai exact Michael Shanks)
Gandalf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 pe nava aia O`neill care au distruso ca sa scape de gandaci,sa nu ajungem ca wraith aia :(
RedX Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 probabil vom evolua foarte mult , dar parerea mea este ca o sa aratam din ce in ce mai urat daca traim atatia ani ,desi vom fi sau mai bine zis oamenii vor fi mai inteligentzi ! oricum ,probabil vor face hotele in spatiu :lol: cool ;)
Lancelot Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 unii vor arata ca mine, altii vor arata ca andypopa. O sa fie ca pe Planeta Maimutelor clar Nu avem cum sa stim evolutia medicinei si a geneticii ca sa ne dam cu presupusul.. oricum clonarea va fi la ordinea zilei
Sensini Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 peste 1000 de ani nu vor mai exista oameni pe pamantpariez pe 5 mii :P
BlackDevil Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 vede'ti in anu' 1000-1500 cum aratau , comparati cu 2006 si poate iese ceva :Dexact acelasi lucru doar ca in anu 1000 aveau pureci si peruci imense