Jump to content
Stargate

Daca ai avea...

Recommended Posts

Posted

Daca as avea posibilitatea de a calatori inapoi in timp ? nu stiu nu am avut timp suficient sa ma gandesc si asta datorita faptului sa stiu ca nu se poate asa ceva , dara daca totusi sa zicem ca mno....... ma intorc in timp as face "o singura schimbare" m-as insura cu prima iubire si cred ca as fi rezolvat tot , dara asa :hair: o viata intreaga :banghead:

Posted

Nu as mai fi lasat-o sa plece...daca stiam ca pleaca pentru totdeauna ...o rapeam......acum e deja maritata :sef: .....unele greseli nu se pot repara niciodata.

asta e viata, tu asigura-te ca o traiesti cum trebuie si dupa.

Posted

Daca as avea posibilitatea de a calatori inapoi in timp ? nu stiu nu am avut timp suficient sa ma gandesc si asta datorita faptului sa stiu ca nu se poate asa ceva , dara daca totusi sa zicem ca mno....... ma intorc in timp as face "o singura schimbare" m-as insura cu prima iubire si cred ca as fi rezolvat tot , dara asa :hair: o viata intreaga :banghead:

E bine uneori sa fii sentimental si sa lasi si altora posibilitatea sa nu repete gresala facuta de tine.

E trista povestea, ca si a lui zetulescu, dar demna de luat in considerare.

:(

Mult noroc in continuare si nu uitati sa luptati pana la capat pt ceea ce va doriti. =((

Posted

Am facut atatea greseli incat n-as sti cu ce sa incep. Tocmai de aceea incerc sa ma obisnuiesc ca viata are si bune si rele. Daca totusi ar trebui sa ma intorc in timp o data, mi-as retrai macar cateva zile copilaria pentru ca nu aveam griji sau probleme pe atunci.

Posted

Sincer sunt multumit cat de cat de viata mea.....se putea mai bine....m-as intoarce in timp c-am "iertat" cateva femei :D acu nu le-as mai "ierta" :P aaa.... apoi as veni-napoi iute c-am una buna si n-as vrea s-o pierd. :nanana: .......culmea ar fi sa n-o mai gasesc pe actuala :rofl1: cred ca as cauta-o o vesnicie in timp inainte si inapoi.....da mai bine nu plec,ca mi-e frica! :P =))

Posted

E bine uneori sa fii sentimental si sa lasi si altora posibilitatea sa nu repete gresala facuta de tine.

E trista povestea, ca si a lui zetulescu, dar demna de luat in considerare.

:(

Mult noroc in continuare si nu uitati sa luptati pana la capat pt ceea ce va doriti. =((

Nu-i tocmai roz cand tre sa stai cu cineva doar pentru copii si nici prea rouzosin sa-i lasi de izbeliste pentru o zdreamta . Toate femeile sunt la fel ,atat doar ca unele gandesc cu nioasca si altele cu capu .

Posted

Ehe.Dak as putea da timpul inapoi as vrea sa "repar" anumite pacate.Dar nu prea inteleg cum este posibil.Eu k Dan din 2006 deja am amintirile cu lucrurile care le-am facut si dak as schimba ceva tot as avea amintirile cu pacatele pe care le-am facut.Despre pacate mi-as dori sa nu imi amintesc de ele ABOSULUT DELOC :( .

Oricum sa spunem k acuma ajung in trecut de ex...M-as ocupa muuuuult mai mult de viatza mea reala decat de cea virtuala.

Posted (edited)

[Topicuri unite ]

:: Daca ati avea posibilitatea sa calatoriti in timp ce ati face? Care ar fi primul lucru pe care l-ati face?

Eu asi repeta clasele de la scoala sa fiu 1 geniu....nu as sari pe banci ca sa ma ranesc sa im rup mana/sparg capul

Asi vea grija la ce trebuie sa fac.....totusi nu mi-ar place sa fac iar liniute oblice si orizontale :angry1: :angry1:

Edited by silversky
Posted

clasele de la scoala le poti repeta si fara sa calatoresti in timp :D

Eu as vrea sa fiu din nou bebelus :D, sa nu ma intereseze nimic, sa nu vad nimic din ceea ce se petrece in jurul meu

Posted

:: Daca ati avea posibilitatea sa calatoriti in timp ce ati face? Care ar fi primul lucru pe care l-ati face?

Eu asi repeta clasele de la scoala sa fiu 1 geniu....nu as sari pe banci ca sa ma ranesc sa im rup mana/sparg capul

Asi vea grija la ce trebuie sa fac.....totusi nu mi-ar place sa fac iar liniute oblice si orizontale :angry1: :angry1:

s-a mai discutat acest subiect

ma bucur insa ca esti baiat destept si stii ce ai avea de facut :D

Posted

daca as avea aceasta "sansa" sa zicem ca as fi mai atent la modul cum mi-am cheltuit banii pe parcursul vietii :lol:

in rest....hmm....cam nimic altceva :beer:

Posted

Omul din greseli invata, deci n-are rost sa schimb nimic, fiecare peripetie a avut rostul ei, poate ca as fi schimbat un lucru, poate ca nu m-as mai fi dus la box ca sa nu pierd 2 ani din viata aiurea... dar totusi :D nici asta nu cred

Posted

Nu am nevoie de posibilitatea de a schimba ceva in viata mea.

Cu bune cu rele am avut o viata frumoasa si am o viata si mai frumoasa acum cand aproape ma realizez, am o casa am prietena frumoasa care ma iubeste. Nimic din ce am facut nu vreau sa schimb, vreau sa ramana ca amprenta a ceea ce am facut, prin trecutul meu sunt unic si asa vreau sa ramana.

Posted
Daca ati avea posibilitatea sa calatoriti in timp ce ati face? Care ar fi primul lucru pe care l-ati face?
As zice "uau, pot sa calatoresc in timp o.O".
Guest edM4ster
Posted

Daca ar fi sa ma duc in trecut as fi putred de bogat pt ca am sa imi cumpar toate almanahurile din totzi ani.Era si un film cu o chestie deasta :)

Posted

heh ... bun venit in trecut ... suntem prin anul 0 >:) stam panda la coltz cu un obiect metalic in mana si asteptam pe donshoara maria si pe copilul ei sa o intrebam de sanatate ... cam atat

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...