Stargate Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Daca ai putea sa calatoresti inapoi in timp; in ce perioada a vietii tale te-ai intoarce sa schimbi o gresala mare sau sa retraiesti un moment deosebit? Povestiti, va rog.
Sesshomaru Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Intoarcere in timp ? Dak m-as intoarte in timp si m-as vedea pe mine cred ca as inbebuni ! Cat despre schimbat, nu as shimba nimic.
maddogg Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 as schimba lucrurile urate care mi sau intamplat dealungul vieti,da sa fim realisti si sa venim cu picioarele pe pamant
Danny Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 nu este posibil nu mai visa-timda , tie-ti place sa te bagi singur in seama.Omul doar a presupus ce am face daca am avea aceasta posibilitate.Eu unul , as schimba unele lucruri.Dar cred ca mi-ar fi sila sa ma vad cum am putut sa fiu in trecut
BlackDevil Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ca si data stiu exact cand si unde as vrea sa merg dar din pacate nu se poate :( si oricum daca sar putea ar fi ilegal deoarece sau sar face prea mult bine sau prea mult rau
Mehico Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 M`as intoarce pt a si corecta o greseala si retraii :>
TyreXel Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Nu m-as intoarce.De ce ?Pentru ca imi place viata mea asa cum este
Qui-Gon Jinn Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 pana in urma cu 2 zile regretam ceva...am ajuns sa inteleg ca trebuie sa imi accept viata cu bunele si cu relele ei.nu as vrea sa schimb nimic, e viata mea, asa cum e ea...e a mea.
Stargate Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Eu, de exemplu, m-as "sponsoriza" cand am implinit 18 ani sa fac atunci scoala de soferi, apoi m-as sustine in facultate (un cont in banca) - si mi-as cumpara o casa si 1 masina.Va dati seama ce inseamna 5 milioane de acum transformat in valoarea din 1994?Asta e un exemplu.
Shivmoo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 NU, imi place asa cum sunt, nu vreau sa schimb nimic !
Qui-Gon Jinn Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 trebuia sa fii mai clar in exprimare stargate, credeam ca ne intoarcem in timp intr-o anumita perioada, varsta si locatia specifice perioade, noi in persoana noastra si lucrurile exact cum erau inainte...nu ca ne intoarcem noi cu varsta noastra actuala in trecut sa ne vedem pe noi insine si sa ne ajutam intr-un anumit fel ca daca ar fi asa mi-as trage singur o mama de bataie la fiecare chestie nasoala pe care am facuto...sau m-as ameninta pe mine ca daca nu fac asa ma bat :lol: just for...entertainment purposes
Stargate Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Adevarul este ca m-am exprimat cam vag; dar am venit apoi cu o adugire exemplificata.Spuneti un episod din viata voastra pe care l-ati schimba si cum anume. :P
Qui-Gon Jinn Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Post editat la cererea unei persoane :mellow:
Esc@pe' Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 dak as putea as schimba mai multe faze...de povestit nu va povestesc faza :D
Theodorus^ Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 mai nimic ... pana acum. sper k si pt viitor sa nu fac greseli mari asfel incat sa le regret
Gh0sT Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 eu ... m-as intoarce cu cateva sute de ani in urma ca sa skimb istoria ROMANIEI :> pe cand omenirea se lupta cu sabii eu sa le dau romanilor Colt-uri (m4a1) si aK-uri si awp-uri si de toate :> avioane si de toate ... :>
BlackDevil Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 eu ... m-as intoarce cu cateva sute de ani in urma ca sa skimb istoria ROMANIEI :> pe cand omenirea se lupta cu sabii eu sa le dau romanilor Colt-uri (m4a1) si aK-uri si awp-uri si de toate :> avioane si de toate ... :> daca e sa gandim asa si io as omora cativa scriitori(5-10) :nanana: :nanana:
BladeTrinity Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 cred ca a-si schimba un moment in care eram aproape de exmatriculare deoarece am facut-o pe profa de religie sa planga la ora ca am luat-o la intrebari ca fiuso pleak deacasa si io iam zis ca nui obiect sa nul poata tine in casa tare faza :D dar totusi asi stergeo din cap :P
sNaKey Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 as schimba anumite lucruri(in special pacate) si nici nu vreau sa ma gandesc la ele, dar sa le povestesc :/
Stargate Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 sau as face tot posibilul sa evit perioada in care am facut armata...a cam fost pierdere de timp - 1 an..doamneee (prea mult).Mi-as fi dat niste nr la loto sa o pun de "big pot"...
@n93L Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 m-as intoarce in timp dar nu as vrea sa schimb nimic...nici macar greselile care le-am facut pt din ele am avut de invatat.... :right:
zetulescu Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Nu as mai fi lasat-o sa plece...daca stiam ca pleaca pentru totdeauna ...o rapeam......acum e deja maritata :sef: .....unele greseli nu se pot repara niciodata.
iReal Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 m'as intoarc 2 luni si as lasa rucsacu acasa inainte sa plec la plaja (l'au furat) da a doua zi a fost marfa