Jump to content
FPS-Doug

exista domenii .** gratis?

Recommended Posts

un domeniu .ro costa in jur de 60$ pe viata. problema e ca in curand se va schimba sistemul si la noi si domeniile vor fi platite anual, ca in tarile normale smile.gif. domenii gratuite nu prea sunt iar daca gasesti ceva (.be stiu eu unde) sunt doar pentru un an. ti-as recomanda insa no-ip.com, calitate maxima la pret de... nimic (gratuit) biggrin.gif!

Link to comment
Share on other sites

Guest LINUXEL

@FPS-Doug: mai este si .tk. iti recomand totusi plata unui domeniu, pentru a nu fi stresat de bannere sau pop-up-uri

@Christian Verhulst: tin sa te anunt de 3 lucruri:

1) domeniile costa 60$ daca le cumperi de la RNC direct, si nu sunt inregistrate pe viata, ci pe o perioada NELIMITATA! e o diferenta.

2) Costul unui domeniu .ro variaza intre 39 euro - 60 euro (de la partenerii RNC). RNC ofera domenii la aprox. 33 euro pentru partenerii sai, iar ei isi adauga un comision.

3) ce spui tu cu plata anuala pt. domenii .ro e total nefondat, ai intrat pe un site lx.ro in care se facea mare valva ca se va instala o taxa anuala pt. domeniile .ro, lucru total nefondat!

putina documentatie nu strica cool.gif

Link to comment
Share on other sites

gratis nu exista ! pana si cele de forma .cc sau mai stiu eu sunt pe bani ! un domeniu .ro il platesti deocamdata si il ai o perioada de timp ! dar sunt multe servicii web si la unele pretul difera ....

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...