Stargate Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Vacanta se apropie de sfarsit; prin definitie NU se pune problema banilor - Unde ai merge 1 saptamana sa te distrezi, relaxezi, explorezi?
spook™ Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 prin nordul europei .... sa explorez .. calote, ghetari, peshteri d gheata ... bla bla .
Nagasaky Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Vai de mine ce intrebari pui... chiar nu ai ce face? Nu imi pasa ce ziceti voi mie mi se pare o cretinatate sa faci 1000 de topicuri cu intrebari stupide... Practic toate topicurile lui/ei sunt de spam ... ceea ce explica de ce va plac . Btw nu imi pasa . ON: Daca se termina probabil ca fac ce am facut si pana acum... si daca ar fi sa zic unde as vrea sa merg cred ca e logic ca undeva afara (prin afara se intelege ca in strainatate)
Stargate Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Nagasaky' date='Aug 8 2006, 10:32 AM'] Vai de mine ce intrebari pui... chiar nu ai ce face? Nu imi pasa ce ziceti voi mie mi se pare o cretinatate sa faci 1000 de topicuri cu intrebari stupide... Practic toate topicurile lui/ei sunt de spam ... ceea ce explica de ce va plac . Btw nu imi pasa . ON: Daca se termina probabil ca fac ce am facut si pana acum... si daca ar fi sa zic unde as vrea sa merg cred ca e logic ca undeva afara (prin afara se intelege ca in strainatate) Multumesc de aprecieri si de gratificare - nu iti place sa explorezi imaginatia omului nu te bagi; nu iti place topicul nu razpunzi simplu? Ca intreb si ascult parerea fiecaruia consideri ca stimulez spamul??? Esti liber sa vii cu o intrebare mai interesanta ca a mea - abia astept. Personal as pleca in Egipt sa vad piramide si camile (urat mirositoare din ce am auzit); apoi prin Quatar sa vad palate; apoi India sa vad taramuri exotice; apoi Japonia sa aflu cat de inapoiati tehnologic suntem ( ) - Canada sa vad cascada Niagara; Parisul, Venetia, Viena si probabil as reveni dupa craciun
Dante. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 La mine de abia incepe ...la mare...sper sa prind o furtuna ceva
Raul Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Daca ar fi sa plec de fapt o sa plec in Germania pe la inceputul lui septembrie 1 saptamana
Skarmory Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Cand esti lefter cum sunt eu....te duci p unde apuci...oriunde poate fi un loc de distractie...numai dak stii cum sa faci distractie....si eu astept sa plec in Germania,da cand termin liceu:D
TyreXel Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Vacanta se apropie de sfarsit; prin definitie NU se pune problema banilor - Unde ai merge 1 saptamana sa te distrezi, relaxezi, explorezi? Venetia
Qui-Gon Jinn Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 daca ar fi dupa mine as merge prin orasele pe unde am prieteni(Bucuresti, Oradea, Craiova,Cluj, Timisoara)...nu e dupa mine asa ca merg o saptamana la neptun si o saptamana in brasov.
IceMan Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Aş merge din nou la mare,chiar dacă de-abia am ajuns de acolo mai vreau
{JM}Alex Lifetaker Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Pe la Slanic-Moldova... am auzit ca e misto pe-acolo, sper sa nu iau tzeapa ) Plec maine.
robert03 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 De explorat, as explora Romania. Cel putin partea de nord a Romaniei. Intai sa apuc sa vad Romania, sa vad ce are si ce nu are si pe urma sa ma duc in alte tari. Pacat ca nu prea se pune accent pe turism la noi. Dehh... e mai la moda sa iti petreci revelionul in Austria decat in Romania, la o cabana pe o culme pe undeva. De relaxat tot in Romania, ca sunt locuri destule si la noi.
HellKobra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 as vrea sa ma duc in china Si eu in Thailanda sau in Insulele Honolulu
The Guardian Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Hawai .. app pt unii deabea a inceput si nu e nici pe departe "pe terminate"
shy Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 as vrea sa merg in grecia .. am auzit k e super dupaia sa explorez romania
BomB777 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Albena la mare adik am fost deja shi cu timpul ramas explorez Romanaia adik deja am inceput sunt din buc akum sunt in cluj
Danny Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Uhm..mai e o luna whateve..as vrea sa plec pe la munte ;/
robert03 Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Recomand cu placere, zona Moeciu, mai precis Complexul turistic Cheile Gradistei. Peisaje ... conditii la fel... tocmai bun pt o relaxare la sf de vacanta. P.S. ce o tot dati cu atatea tari X si Y cand poate unii nu ati vazut altceva in afara de V.Prahovei si Bucuresti?
Xellos Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 m-as duce in barcelona / franta pe cote d`azure (cred ca asa se scrie, nu ?)
Gh0sT Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 as vrea sa ma duc in china si yo vreau in china :-s ... mai nou imi plac si chinezoaicele )