Dark-Boy Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Are talent fetita,bravo ei.Nu este neaaparat de copii mici,daca iti place vocea ei.....Ghita,te-astept deseara la portita....langa portita de la scoalaPrima data cand ii scria lu ala pe yahoo...am pus pauza la videoclip si am minimizat tot....ca nu se vedea la bara de start daca a scris cineva....si la sfarsit cand spa auzit de parca a iesit cineva dupa yahoo... m-am uitat cine iese....nimeni.apoi cand am auzit video-ul din nou mi-am dat seama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 chiar interesanta melodia. Voce de copil pe linie melodica a la Stratan GG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lyloopi Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 fetitza e penala......ma gandesc la ghitza...oare cum o arata ghitza asta...oricum melodiile ei sunt sooper tari nu ma mai satur de ele mie mi-a placut pavel stratan ink de la inceput..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 E tare melodia "ma gandesc la Ghita" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakin_Theo Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Uitati-va >>Aici<< :banana: :bananadance2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowboss Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 Suppppppeeeeer dragutza fetita si canta super fain. Nota 11 pentru fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra. Videoclipul e foarte reusit. La concert a mers pe scena cu geamantanul ala mare dupa ea Isi merita locul in cartea recordurilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SweetCat Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Este o fetita frumusica foc, cu o voce superba.E ceva sa inveti vreo 29 de melodii la varsta de 3 ani :blink: .Ghita.. te astept diseara la portita :wub: :cool2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
smuggster Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 E chiar nasoala ! a innebunit Romania cu melodia asta Link to comment Share on other sites More sharing options...