|logikal| Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-8...1719609&q=sum41
robert03 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Eh... filmulet facut probabil cand erau si baietii putin.... luati de alcool, pardon, de val. Si nu prea parea sa fie rocker respectivul.
bLaT Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ala nu e rocker.. o sai fac un mic filmuletz la colega mea de clasa... lol...\ Aia si-a taiat venele ... in clasa... pentru k nu ia dat unu si eu sa asculte o melodie de a lu` KorN... lol .. Si mie imi place rocku' da...nu ma manifest asa...
7Sev Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 man ... fiecare e in felul lui retardat insa asta nu inseamna ca se trage de la rock ...
sw | SN!persd@y Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 baaa care ia dat liber astuia din gradina zoologica?
Qui-Gon Jinn Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 not funny...mi-am irosit 30 de secunde din viata.
Guest Blaidy Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 disperat copilu ) Aia si-a taiat venele ... in clasa... pentru k nu ia dat unu si eu sa asculte o melodie de a lu` KorN... lol .. si isi mai misca degetele ?
robert03 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Aia si-a taiat venele ... in clasa... pentru k nu ia dat unu si eu sa asculte o melodie de a lu` KorN... lol .. Da, rock-ul duce in cele din urma la manifestari de genul asta.... Vene taiate, cercei prin toate locurile inimaginabile, conuri metalice in spranceana, gura, limba, etc. Si bineinteles si o bere pana cazi in coma alcoolica DUDE'S get a LIFE.... Muzica <=/> (a se citi nu implica-matematica asta) aspect fizic, psihic si social(daca or exista asa termeni ) cu care sa te identifici.... P.S. bine ca amicul nostru de la sectiunea jocuri ne-a demonstrat altceva cu *ahamm gangsta stuff...
bLaT Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 dap ...uitai sa zic... sa apucat si sa fumeze si sa bea ... bea cate 3 sticle pe saptamana de jack daniels LOL !
Skarmory Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mai vazusem eu un film asemanator...da personaju principal era un manelist......populara rullllzzzz
Night Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Da, rock-ul duce in cele din urma la manifestari de genul asta.... Vene taiate, cercei prin toate locurile inimaginabile, conuri metalice in spranceana, gura, limba, etc. Si bineinteles si o bere pana cazi in coma alcoolicareally ?nu muzica duce la asemenea manifestari
Tigressa Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Da, rock-ul duce in cele din urma la manifestari de genul asta.... Vene taiate, cercei prin toate locurile inimaginabile, conuri metalice in spranceana, gura, limba, etc. Si bineinteles si o bere pana cazi in coma alcoolica DUDE'S get a LIFE.... Muzica <=/> (a se citi nu implica-matematica asta) aspect fizic, psihic si social(daca or exista asa termeni ) cu care sa te identifici.... park ai fi bunikmea OT: chestia asta chiar nu e funny, sum 41 nu e rock, e punk iar ala e o maimutza
Dani Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ce aveti cu el? he is just a kid.. cand o sa creasca o sa regrete ce`o facut
Guest Blaidy Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 maimuta lol cine stie ce copil traumatizat o fi si ala
sw | SN!persd@y Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 maimuta lol cine stie ce copil traumatizat o fi si ala trauma? monkey want a banana?