sw | SN!persd@y Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Diet coke +mentos http://youtube.com/watch?v=bSiSU1RJiN0&sea...0coke%20explode hf
k1nd3r Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 au mai fost topicuri de genu ... oricum interesanta reactia dintre coke si mentos
mihai-retired Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Interesant ... apropo se scrie " Don't worry there is no sugar"
frankie Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Am incercat si eu cu adi.b faza asta. Am luat o sticla de 0,5 l de Coca Cola si el a pus o singura pastila de mentos, ) am ramas cu ceva cola pe fundul sticlei, dar a meritat. ...si dupa, am mai cumparat o sticla, si am bagat amandoi mentos in gura + coca cola, adi.b cel putin a dat tot afara eu am scapat=))
L!nuX Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Am incercat si eu cu adi.b faza asta. Am luat o sticla de 0,5 l de Coca Cola si el a pus o singura pastila de mentos, ) am ramas cu ceva cola pe fundul sticlei, dar a meritat. ...si dupa, am mai cumparat o sticla, si am bagat amandoi mentos in gura + coca cola, adi.b cel putin a dat tot afara eu am scapat=)) cum sa strici ma bunatate de Cola / Pepsi ?
sw | SN!persd@y Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 cum sa strici ma bunatate de Cola / Pepsi ? Dupa un joc de cs nimic nu revigoreaza mai bine sufletul decat coca cola. Coca-Cola, da viata din 1867!COCA COLA ispita vietii (stiti la ce reclama ma refeream)
frankie Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 cum sa strici ma bunatate de Cola / Pepsi ? Eeh..era o sticla de 0,5 l pe care am irosit-o ...trebuia sa vedem si noi niste efecte speciale..ceva
LeNoR Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 coca cola rocket ^^http://www.youtube.com/watch?v=DISimU5dorg
RaifalM3n Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 woa o fi ceva in reteta Coca Cola vrun acid ceva c reactioneaza la mentos iti dai seama.. face misto.. dar desigur ala zice 'that was so cool' woa e un geyzer deja ] totusi o sa fac cu prietenii asa ceva si o sa tac o sa le fac faza direct in bot )
sw | SN!persd@y Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 woa o fi ceva in reteta Coca Cola vrun acid ceva c reactioneaza la mentos iti dai seama.. face misto.. dar desigur ala zice 'that was so cool' woa e un geyzer deja ] totusi o sa fac cu prietenii asa ceva si o sa tac o sa le fac faza direct in bot ) vai daca ne zici ce acid e in cola ai un 10 la chimie
Fane Spoitoru Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Frumoase filmuletzele sa incerc si eu deseara in gara cand oi astepta trenu sa plec la mare k si asa nu am ce sa fac
Lancelot Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 yey dar asta se stie deja bagati si voi un film cu ceva carne bagata in Cola si scoasa dupa cateva ore sa vedeti cum e ficatul nostru.
dev Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 yey dar asta se stie deja bagati si voi un film cu ceva carne bagata in Cola si scoasa dupa cateva ore sa vedeti cum e ficatul nostru. Praf ... Am testat eu un cui nici mare ... nici mic ... si l-am lasat intr-o sticla de Cola ... dupa vreo 11/12 zile ... ia cuiu de unde nu-i ...
sw | SN!persd@y Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Praf ... Am testat eu un cui nici mare ... nici mic ... si l-am lasat intr-o sticla de Cola ... dupa vreo 11/12 zile ... ia cuiu de unde nu-i ... sa dizolvat? wtf acum are ceva nutritiv in ea:fier anume idee:bagati jeleu in cola
Gandalf Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 chiar daca nu e prea bun mie imi place pepsi si cola
LeNoR Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Praf ... Am testat eu un cui nici mare ... nici mic ... si l-am lasat intr-o sticla de Cola ... dupa vreo 11/12 zile ... ia cuiu de unde nu-i ... lol? ce chestie
Skarmory Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 yey dar asta se stie deja bagati si voi un film cu ceva carne bagata in Cola si scoasa dupa cateva ore sa vedeti cum e ficatul nostru. sunt unii care beau si cate 4 litri de cola p zi ....la bun vorbesc
sw | SN!persd@y Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 sunt unii care beau si cate 4 litri de cola p zi ....la bun vorbesc si ce legatura are raspunsul tau cu quote-ul tau si mai ales cu topicul meu?....