Sesshomaru Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Nope, sunt lucruri mult mai dureroase ca o injectie
cisco Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 nu mi`e frika.... dar ma simt sinistru cand acul imi strapunge carnea
WuTangClan Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Stiu(sau cel putin tin minte) ca de mic nu imi era frica de injectii...cand vine vorba de o injectie sau un vaccin(desi fac foarte rar chestii de genu asta...)nu prea imi pasa
cipete Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 de siringa nu de doctor da , ce buna ar fi lumea numai cu asistente la 22-25 de ani
zetulescu Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 La cate moldamine si penicilina am facut in fund...... ..numai mi-e frica....(am avut acum 2 ani probleme cu gatul) mi-au rupt fudul cu d-astea.........dupa 1 sapt de spital numai aveam vene...si a trebuit sa le fac in fund....1 la 6 ore....
Christian Verhulst Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 de se injecta un miligram de gramatica pe acolo, pruteanu erai ...
bogz Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 interesant topic serios, cand eram mic mi-a fost frica un pic si dupa aia m-am obisnuit...si nu mi este frica de ele, ma enerveaza este ca fundu' meu se contracta dupa ce acul s-a infipt ca eu ma chinui sa iau mai moale da' tot nu vrea fundu' meu tot asa cu penicilina ... hmm
Gh0sT Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Neah ... cand eram mic imi era putin ... dar aveam in cap idea ca baietilor nu treb sa le fie ... ... nu am mai facut o injectie de peste 5 ani (cred )
The Wizard Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 nu imi e frica, nici nu am facut injectii multe, iar injectiile care le-am facut nu am simtit, conteaza si mana doctorului ca sa nu simti nimic.
Fane Spoitoru Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Nu. M-am obisnuit cand eram mic si mia zis doctora k tre sa fac injecti in bura cand ma muscat cainele am facut urat da cand mia facut injectia am vazut k nu doare deloc decat ustura foarte putin am ales sa ma mai muste inca 3 caini si sa mai fac injecti in burta cam 20 de fiecare data cand te musca un caine asa k deja la a 5-a muscatura de caine la 1 luna dupa ce terminasem cu injectile a zis doctora ca nu are rost sa imi faca iar k imi facusera prea multe
Gh0sT Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Nu. M-am obisnuit cand eram mic si mia zis doctora k tre sa fac injecti in bura cand ma muscat cainele am facut urat da cand mia facut injectia am vazut k nu doare deloc decat ustura foarte putin am ales sa ma mai muste inca 3 caini si sa mai fac injecti in burta cam 20 de fiecare data cand te musca un caine asa k deja la a 5-a muscatura de caine la 1 luna dupa ce terminasem cu injectile a zis doctora ca nu are rost sa imi faca iar k imi facusera prea multe LooooL ... omg... cum sa te mushte ma cainele de 5ori ? Nu m-a mushcat nici un caine pe mine
nmn Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 depinde de injectie , de ac , si de unde primesti gaura eu unu am fost anesteziat in gingie.. si acolo crede`ti`ma ca v`ar durea si v`ar fi frica.
Tigressa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 depinde de doctor..tzin minte k la fosta shcoala aveam 2 asistene: una batrana shi grasa iar cealalta tinerica shi foarte de treaba. iar in zilele in kre aveam de facut vaccin ii bagam pe baietzi in fatza la aia batrana voted 3.
Spiky2013 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Nu mi`e frica. Cum draq sa`mi fie frica! (n`am facut niciodata) :> @razvan_nightfire: poate ti`au facut anestezie m`ai intai. Incearca si tu niste moldamine, ca alea am auzit ca`s 'frumoase'.
[XS-Team]Slym Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 am facut io moldamin cand eram la gradinitza ... it sux ..
Dark-Boy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Nu prea fac eu injectii.Votez "Un pic"Ultima a fost cand am terminat clasa a 8-a,acu sunt in vacanta si nu prea am nevoie de injectii
Fane Spoitoru Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 LooooL ... omg... cum sa te mushte ma cainele de 5ori ? Nu m-a mushcat nici un caine pe mine Simplu si m-au muscat mai multi in saptamani diferite odat aeram si cu bullete cand eram mai mic de ma muscat de pulpa stanga si dupa ce am scapad de ala la vvreo 2 luni ma muscat unu de mana stanga de mia facut garura ma uitam prin palma da nu a fost prea funny k imi ramasase saliva de la el si pana seara se facusera pietricele am fost in urgenta k aveam mana cat pepenel ala verde nu lubenita pt cei care confunda. Era sa imi rupa osu de la degetu mijlociu exact langa a muscat o sa imi fac poza la mana sa va arat semnu