Jump to content
Stargate

Patriotismul

esti patriot?  

74 members have voted

1. 1. esti patriot?

• 1. Da
      19
    • 2. Nu
      32
    • 3. Nu cred (putin)
      23

Recommended Posts

Posted

Well ye pot spune ca sunt patriot. Daca ar fi sa plec sa lupt pt tara as face-o doar ca sa omor oameni.

Oricum cei care spun ca nu sunt ca Romania sux bla bla. Plecati din tara cativa ani. Lasati-va prietenii, familia si tote lucrurile dragi in urma si cand v-ati saturat ascultati melodia asta.

Oricum, tara va ofera destule posibilitati. Si daca nu va place, ce FACETI VOI ca sa schimbati acestu lucru ? Sau sunteti multumiti sa traiti in mediul care va este prezentat ?

Posted

Oricum, tara va ofera destule posibilitati. Si daca nu va place, ce FACETI VOI ca sa schimbati acestu lucru ? Sau sunteti multumiti sa traiti in mediul care va este prezentat ?

Ce poti face ?? Crezi ca au oamenii atata vointa sa se impotriveasca ?? Sunt secati de orice putere de a face ceva pt tara lor ... mai ales pe caldura asta laugh.gif

Posted

Ce poti face ?? Crezi ca au oamenii atata vointa sa se impotriveasca ?? Sunt secati de orice putere de a face ceva pt tara lor ... mai ales pe caldura asta laugh.gif

si asta e dovada ca nu tara e de *****, ci oamenii care nu fac nimic smile.gif Ce ti se pare imposibil sa faci ceva ? Chiar ieri am facut o scrisoare pentru primarul sect. 6 smile.gif eh nu intru in detalii.

Guest Blaidy
Posted

nu, si faza cu opritul se intampla si in alte tari biggrin.gif

Posted

si asta e dovada ca nu tara e de *****, ci oamenii care nu fac nimic smile.gif Ce ti se pare imposibil sa faci ceva ? Chiar ieri am facut o scrisoare pentru primarul sect. 6 smile.gif eh nu intru in detalii.

Oamenii fac tara. Oameni de kko=tara de kko.

Si crezi ca primarul se oboseste cu scrisori de la civili ??Mai ales daca afla ca e de la un baiat de 15 ani (sau cat ai u tongue.giflaugh.gif ) nici nu o sa vrea sa auda de ea.

Eu merg pe principiul urmator: ori ma organizez calumea, si ma fac auzit..ori nu ma obosesc sa incerc daca sunt singur. Dupa cum stii, unde-s multi puterea creste tongue.gif.

Sesshomaru, crede-ma ca nu esti primu` care incearca sa schimbe ceva in orashul sau (asta e de admirat) insa la fel ca majoritatea care au incercat nu cred ca vei reushi, fara suparare smile.gif.

Posted

Oamenii fac tara. Oameni de kko=tara de kko.

Si crezi ca primarul se oboseste cu scrisori de la civili ??Mai ales daca afla ca e de la un baiat de 15 ani (sau cat ai u tongue.giflaugh.gif ) nici nu o sa vrea sa auda de ea.

Eu merg pe principiul urmator: ori ma organizez calumea, si ma fac auzit..ori nu ma obosesc sa incerc daca sunt singur. Dupa cum stii, unde-s multi puterea creste tongue.gif.

Sesshomaru, crede-ma ca nu esti primu` care incearca sa schimbe ceva in orashul sau (asta e de admirat) insa la fel ca majoritatea care au incercat nu cred ca vei reushi, fara suparare smile.gif.

Nu e prima scrisoare care am facut-o smile.gif ! La celelalte am primit raspuns si cateva probleme s-au si rezolvat tongue.gif . Am XP tongue.gif . Nu cred ca este necesar sa punem in discutie modul de redactare al "operelor" mele (e clar ca nu mi-am dat varsta (17) si numele => anonim tongue.gif si problema a fost luata in serios) deci pana acu' is multumit de mine tongue.gif

Posted

pariotismul e un basm pentru fraieri. am ceva mandrie de roman in mine (scoala din romania, insulina inventata de un roman etc. ...) insa mi-e scarba de caracterul slab al unor oameni care din pacate ajung la putere din cauza... populatiei.

Posted

Patriot??? 24.gif Good joke...pt. ce? cand lumea venereaza numa tarani si prosti care ajung la putere si ne fac tara de ras si pe langa asta fac avere pe spatele nostru...vreti un exemplu?parlamentarii.dorm ca niste scroafe in scaune pe cand populatia lucra...sa-mi spuna mie careva ca-si poate permite sa doarma in timpul serviciului la lucru ca nu-l cred...numa noah...lumea e slaba(ma refer la caracter) ...tace...nu face nimic...si uite asa se duce tara pe apa sambetei BangHead.gif ROMANIA SUCKS

Posted

stai...stiu ce fac eu pentru tara...eu nu arunc niciodata gunoaie pe jos, mereu duc la cos cool.gif

Asta o faci pt planeta toata, nu doar pt romania - adica esti ecologist civilizat (om cu bun simt); pana la patriotism...mai este occasion14.gif

Posted

O ducem rau...cel putin unii. Pe la 15 ani visam sa plec, sa lucrez afara...acum nu mai vreau...nu vreau sa lucrez pentru altii...sa fiu numit IMIGRANT (nu faceti confuzia cu emigrant)...nu scred ca as fi capabil sa imi las familia, prietenii (chiar daca sunt putini)...asta este...voi continua sa traiesc aici....

Posted

O ducem rau...cel putin unii. Pe la 15 ani visam sa plec, sa lucrez afara...acum nu mai vreau...nu vreau sa lucrez pentru altii...sa fiu numit IMIGRANT (nu faceti confuzia cu emigrant)...nu scred ca as fi capabil sa imi las familia, prietenii (chiar daca sunt putini)...asta este...voi continua sa traiesc aici....

Poi oriunde te duci zici si tu "no hable ingles" si o sa te creada mexican si nu roman evil5.gif ...don't thank me laugh.gif

Posted

Patriotismul. 24.gif Nu as ridica un deget un deget pentru tara mai ales ca stiu ca si admini fac parte din ea(sunt AntiAdmin).Dac presedintele va fi aptriotic atunci si yo voi fii.Da daca el insceneza rapirii in Iraq ca apoi sa se dea mare ca el ia salvat.Dac vretii sa stiti romanii rapiti in Iraq au stat la un hotel de 3 stele din apropierea Bagdadului si care era protejat de americani,ei stiind ce se intampla.Si dupa analizele medicale ale romanilor "rapiti" au dovedit ca au venit mai grasi decat au plecat.Acu Base e in America sa il convinga pe Bush sa il dea pe Tariceanu afar de la guvern si sa il aduca pe Stolo.Un nesimti acet presedinte.Dac vreti sa stiti mai mult: el in timp ce dansa la restaurant...3 militari romanii din iraq au fost raniti grav acolo.Si normal Base ascunde multe Romaniei.

Guest s.c.a.n.d.a.l.
Posted

Nu as ridica un deget un deget pentru tara mai ales ca stiu ca si admini fac parte din ea(sunt AntiAdmin).

Anti admin..jeez 5.gif . Nu ai primit admin sau wtf ?

Cat despre povestea cu jurnalistii...hmm...ti se pare ca ar fi prima oara cand gasesc romanii nostrii povesti de adormit copii..man..wtf. Nu crede tot ce auzi/vezi. Se poate sa fi venit mai grasi pt ca ei fiind sedentari acolo au pus kile in plus. Orice se putea intampla. Nu vom stii niciodata..

Si ca sa fiu OT:

NU ! NU !! NU !!! Nu merita...

Guest Dante'
Posted

Acolo in adancul sufletului.....exista la toti romanii......hoooo mahh ca nu va ia nimeni in armata. biggrin.gifflag_romania.gif

Patriotismul nu inseamna numai a scoate cutitu' pt.tara.

Posted

Patriotismul nu inseamna numai a scoate cutitu' pt.tara.

Poi noi nu facem nimic pt tara..asta-i intelegerea laugh.gif ...

Cat despre armata..eu m-as duce yum.gifkar.gif

Posted

daca ar fi .. de ex sa facem ceva impotriva astora care ne conduc tzara.. nishte animale.. daca cineva AR AVEA CURAJ sa zica ceva imp lor da m`ash duce.. asha singur nu.. smile.gif

idem dani wink.gif

i do... biggrin.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...