vista_rulz Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 chip buna revista prost site si prosti admini. nu au mai pus stiri cam de d 2 sapt, au niste admini comunisti care iti cenzureaza si iti sterg orice thread care ar putea fi neplacut pentru revista, au pus adminini niste paranoici dintre care s0ldatu crede ca orice merge prost in lume e vina microsoftului (si nu exagerez), stalker care injura si el win dar si pe s0ldatu, si colac peste pupaza se pare ca cineva a primit un e-mail de la unul dintre redactori in care i se cerea sa nu mai zica nimic rau de s0ldatu, altfel riscand sa ii fie blocat id-ul, si asta dupa ce a aparut o un alt zvon conform caruia acel redactor este chiar acel s0ldatu... acum spuneti si voi ce credeti despre maniera asta e a administra un site si legat de revista... un mare minus este ca 80% din programele de pe cd/dvd-urile lor nu sunt actualizate (de ex daca acolo gasesti winamp cauta pe net ca sigur gasesti o versiune mai noua) si fffffffffffffffffffffff multe altele
Lancelot Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Chip din cand in cand dar prefer revistele de gaming sau benzile desenate ^^
Dante. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Niciuna(ca nu prea am timp)...mai luam inainte XtremPC...creca anu trecut.
drigish Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 in general xtrempc-ul colegului de camera :)
-SS- Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 level mai citesc din cand in cand... in rest, aceste reviste de IT sunt extraordinar de slabe... nu mai sunt cum era chip, computer games si cele din perioada 97-2001... s-au cam schimbat redactorii si asta se vede...
{JM}Alex Lifetaker Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 inainte eram fan infocat level dar de vreo 2 ani m-am convins ca ori s-au prostit, ori erau prosti inca de la inceput... nu merita sa dau atatia bani pe un dvd(sau 2 cduri) cu un joc full vechi de cativa ani buni si de o calitate indoielnica, si 2-3 demouri uriase pe care oricum le pot lua gratis de pe net.inainte erau zeci de demouri pe cd... stiu ca marimea lor a crescut dar puteau sa mai bage si ei inca un cd de exemplu...iar calitatea fizica a cdurilor este foarte proasta, am probleme cu citirea lor si in unitati dvd-rw performante.... Calitatea articolelor... nu mai zic nimic, prefer sa citesc un articol de pe gamespot decat aberatiile unor redactori care habar n-au sa scrie ...
Kargoth. Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Chip...sunt o gramada de chestii interesante acolo :)
Uzur Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Imi iau revistele Level,PC games, xtreme in fiecare luna :)
Alexiano Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 LA GENERATIA ASTA MAI MICA NU PREA LE PLACE CITITUL CA DE ALTFEL NICI MIE...DOAR DACA GASESC CEVA FOARTE INTERESANT :tiphat:
The Connection Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 PC magazine !!! :cool2: :bananadance: :pop:
Tykos Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 LevelPrimul numar din Martie 2003am si numarul de luna asta
Angel of Darkness Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 XtremPC fan 4ever !XtremPC is the best !Nu stiu ce vedeti asa interesant la abureala aceea de LeveL . Am pus si eu mana pe o editie si mi-a creat o impresie foarte proasta .1) Calitatea hartiei e cu mult sub cea abordata de XtremPC2) Are cateva pagini amarate cu review-uri facute parca in fuga , iar ceea ce ma intereseaza , software-ul , e aproape inexistent ! 3) Desi e o revista de jocuri , mi se pare ca pana si in acest domeniu membrii redactiei XtremPC ii depasesc cu mult pe cei de la LeveL . Ca sa nu mai spun ca domnul Cosmin Aionita este mult mai bazat decat pustanii aia de la LeveL4) Au sediul in Brasov ...
LeX LuTHoR Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Votat : X Treme PCDupa parerea mea e cea mai buna ;)
ooo1o1o1 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Am citit intr-o vreme Linux, acuma nimic interesant!