Jump to content
Legacy

Holyday

Recommended Posts

Este vara, aprope 80% din populatia tarii pleaca la mare,la munte,la un gratar in padure, undeva se duc si ei.Voi unde va duceti desi e cam tarziu spus ca suntem in mijlocul verii,si cred ca deja sunteti in vacanta.Dar poate nii au ramas si se duc i timpul ce urmeaza.Yo nu ma duc niciunde,stau acas crybaby2.gif .Dar vreau sa aud si yo unde va duceti?Macar sa va bucurati voi.

Link to comment
Share on other sites

pai de la craiova ma duck la Drobeta Tr. Severin dupa de acolo de la bunici ma duck la Mare si cam asta e vacantza biggrin.gif si sa nu vorbim din 2 in 2 zile pe la strand aproape poate uneori mai lipsesc.

Link to comment
Share on other sites

lucrand tongue.gif .. shi din septembrie i hope smile.gif .. catziva shtitzi ce sper.. mai bine ma duc la shtrand decat sa ma duc la mare.. bleacks.. mai bine strang bani pt Grecia sau alea alea.. la mare e mizerie.. smile.gif prea multa.. nu sunt conditzii..

Link to comment
Share on other sites

si eu tot acasa...as merge pana la tara dar plang deocamdata langa calculator pt ca nu stiu ce are...iar la service daca il duc, pe langa faptul ca nu am bani, nici nu pot sa le demonstrez problema pe care o are...pt ca se manifesta aleator....

Mi-as fi dorit si eu sa mg la mare ca nu am mai fost de 2 ani, dar economisesc ceva bani...ideea e ca imi vine destul de greu cand aud ca toti pleaca la mare, dar ce sa fac?

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...