frankie Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 A mai fost..a pus-o netics. Ala cu vocea pitigaiata este tatal baiatului, si are nush ce boala... nush sigur. Si prezentatoru` radea de el..wtf..e amuzant ???
Abraxas Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 hahahaha ma dor falcile ce se chinuia ala sa nu rada
gBr Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 nu cumva e gluma care i-au facut-o prezentatorului..ca l-am vazut si pe ala la sfarsit ce voce are
frankie Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 La un talkshow, moderatorul emisiunii rade de vocea unui parinte caruia tocmai i-a murit copilul. Acum mai radeti ? ? QuiGon, nu fii rau, nu avea de unde sa stie
The Wizard Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 cum sa razi ma in halul ala daca mai tinea 5-10 min cred ca murea acolo de ras
sKiLL_™ Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 LOL din pacate am pati si eu asa ... la ora de geografie ... si a iesit cam urat
frankie Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 inca ceva ras la tv un des shfrigen...hhhaa ...je driven un volkswagen ...auz un den shpitz... ...schnell schnell ) HHHAHAHA..asta da=)))) Ce s-a spart aia la sfarsit ))) )))))!!!!
Coser Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Bai oamenilor! Alora 2 le-a murit copilul. Si plangeau. Iar ala murea de ras... Oare cum v-ati simti daca vi s-ar intampla asta? Ala radea de vocea saracului om.Si voi va amuzati pe seama lor.. Desigur daca nu este o descriere a filmului nu aveati de unde sa stiti.P.S. Acum m-am intors in Romania so sry de intarziere
Sesshomaru Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Bai oamenilor! Alora 2 le-a murit copilul. Si plangeau. Iar ala murea de ras... Oare cum v-ati simti daca vi s-ar intampla asta? Ala radea de vocea saracului om.Si voi va amuzati pe seama lor.. Desigur daca nu este o descriere a filmului nu aveati de unde sa stiti. who cares ? zilnic mor oameni ? ce imi pasa mie de ei ? daca murea fimu asta e ! http://www.youtube.com/watch?v=2Wo_N3tO-vU...=TV%20PRESENTER inca ceva ras la tv PREA TARE