Jump to content
alex-t

Soft ptr. alungat tzantzarii !

Recommended Posts

Guest Calu.Bestial
Posted

Parca avea nwradu ceva despre asta in blogoul lui. Nu am incercat programul facut de el dar altele de acelas gen nu prea au dat roade la mine. E mai mult efectul placeebo smile.gif

Posted

e vechi softul cel putin eu stiu de el de prin 2005 oricum nu prea vad sa foloseasca in casa ca tre sa fii un taran care sta cu ferestrele deschise 24/7 pt a intra destui tantari

Guest unikul_kiss
Posted

da is vechi softurile alea si le-am incercat eu......tantarii n-au treaba le plac boxele 24.gif

Posted

e veche ideea, dar culmea asta e primul program de genul care chiar da rezultate, cel putin in cazul meu.....in schimb trebuie date destul de tare boxele ca sa isi faca treaba (a fost testat cu un Cretive 2.1 T3000) si atunci deja devine enervant sunetul ala "imperceptibil" smile.gif. Vorba unuia de acolo de pe site: "Mai simplu plasa la geam" smile.gif

Posted

eu am termopan, am si plasa...si in dimineata asta pe cand stateam la calculator aveam probleme cu 2-3 tantari...am folosit programul si am scapat de probleme...dar da, trebuie sa dai boxele mai tare..

Posted

mah mai exact c face?smile.gif) i atrage la boxe...?laso drq smile.gif)

hmm asta stiu ca emite p o frecventa mica si nu este receptibila d om dar zic asa ..c fac tantzari ?smile.gif)sunt atrasi nu ?

Guest unikul_kiss
Posted

pai dak dau boxele tare se aude nasol tare tiuitul ala...mai bine cu pastile de tantari si spray raid blink.gif

Posted

merge pa' draq, l-am pus acum vreo 2 saptamani, m-au facut praf tzantzarii...si n-am bagat pastila d-aia pt ca aveam programul, eram muci pe picioare:|

Posted

merge pa' draq, l-am pus acum vreo 2 saptamani, m-au facut praf tzantzarii...si n-am bagat pastila d-aia pt ca aveam programul, eram muci pe picioare:|

rofl1.gif

...o sa incerc si eu programelu asta . curios cum e smile.gif

Posted

pai dak dau boxele tare se aude nasol tare tiuitul ala...mai bine cu pastile de tantari si spray raid blink.gif

eu nu aud nici un tziuit, chiar si cand am boxele la maxim(sau programul setat cu vol. la max.), sa fie oare din cauza placii de sunet?..este ceva de la onboard nvidia(ac97).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...