tryby Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Salut ... asa cum din titlu se bine intelege ... eu nu prea ma uita la stiri dar de cateva zile toti manelistii din lista mea plang ca au vazut la stirile TVR1 , Prima si alte posturi ca vrea guvernul sa dea jos manelele ... eu nu prea as crede ca se dau manelele jos de aceea am deschis acest topic sa ma lamuresc. P.S.-Nu sunt manelist si nu am nimic cu manelistii , fiecare asaculta ce vrea, doar vreau sa aflu daca e adevarat
Guest Blaidy Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 nu prea cred, e dreptul omului sa asculte ce vrea, daca nu vreau sa aud un taran cum canta la vioara treb. sa il ascult ?
MisterDevil Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 HMM JOS CU MANELELE, AR SUNA TENTANT, DAR CUM RAMANE CU MANELARII?
seba18 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 nu poti sa "dai jos" ceva, nu mai suntem in comunism, chiar daca nu sufar manelele.... imi pare rau, dar thread-urile anterioare au aratat ca pe LinkMania nu se poate discuta despre manele fara sa se ajunga la cearta, asa ca regula de la sectiunea "Muzica" se va aplica si aici, si anume: fara manele!