icelov3 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Haideti sa vedem catzi manelisti suntem pe acest forum.... am vazut ca mai sunt topicuri asemanatoare dar in nici unul nu este un sondaj intre manele si house Incep eu : Eu unul sunt manelist si ma mandresc cu asta, nu spun ca nu ascult si o alta muzica, ascult tot felul de muzica de altfel, si populara, insa sa recunoastem la un chef merge mai bine o manea, am vazut oameni care se declarau rokeri sau houseri si sa ii vedetzi ce dansau pe manele la chefuri, Concluzia : Se pot schimba gusturile in muzica peste noapte, va spun sigur .. (acesta va fi urmatorul sondaj ) PS : sunt tura de noapte si nu am ce face, din aceasta cauza am scris atatea topicuri, sper sa nu mi-o ia in nume de rau operatorii....Peace
L!nuX Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 nu ascult nici manele nici house , dar din cele 2 aleg house domnule icelov3 acest topic trebuia sa fie la Muzica nu aici , si edin cate vad eu esti un mic spammer ^^
Galad Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 N-am votat nimic. Pollul are prea putine optiuni poate eu ascult populara sau rock sau hip-hop etc.
Joop Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 domnule icelov3 acest topic trebuia sa fie la Muzica nu aici , si edin cate vad eu esti un mic spammer ^^ neah.. nu are ce cauta la muzica ... acolo se posteaza doar despre genurile de muzica... de altfel un topic despre manele nu-si are rostul niciunde pe forum. o sa creeze o noua cearta.
sKiLL_™ Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 I LisTen To ManeLe only to piss off my neighbours (am sistem 5.1 ) am votat house
Stargate Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Stii ce este pacat? ca diferentele de opinie nasc certuri - fiecare asculta ce-i place si oricat nu pot suferi manelele, asta nu inseamna ca nu vor fi ascultate in continuare. Ceea ce ma deranjeaza ca unii incearca sa bage pe gat cu vol max preferintele personale - si nu ma refer la chef sau petrecere ocazionala. Asta va fi mereu motiv de ciondaneala; mai bine evita extremele.
RaifalM3n Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 cred ca e al 4 topic d genu asta cu manele aveti ceva cu manelele '
Thade Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 atat timp cat nu e postat la muzica si e despre muzica, i mean, house e muzica, tipul poate n-a vazut sau a profitat de faptul ca acolo nu are voie sa scrie si a scris aici, so sa-l inchida un mod glob