icelov3 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Incep eu : Iata parerea Mea : Eu unul cred ca anul acesta a fost cea mai mare bataie de joc din istoria Bac-ului, adica un profesor univerisitar cu care faci meditatie itzi spune ca ION si Moromete sunt intelectuali iar altul spune ca nu (in cazul asta elevii ce ar trebui sa creada), in al doilea rand au fost multzi copii care au facut la "ION" pe Herdelea iar la "MOROMETII" pe Nicolae Moromete, insa au facut bineinteles greseala sa faca o introducere in care spuneau cateva lucruri despre roman, iar acei "nemernici" (ca altfel nu pot sa le zic ca iau ban) care au corectat lucrarile sau uitat decat peste inceput si daca au vazut ca scrie despre ION si despre Morometii au taiat tot, si astfel si-au batut joc de munca de 4 ani a unui copil de nota >9, Ar mai fi multe de spus dar.... nu mai merge tastatura Concluzia Finala : Traim in Romania, orice este posibil aici Precizez ca eu nu am dat bacul anul acesta
Danny Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Nuuuuuuuuuuuu Chiar trebuia creat un astfel de topic ? Vor fi multe certuri pe tema asta. Altii vor spune ca a fost corect , altii nu. Geez. Rog un moderator ( daca se poate ) sa inchida acest topic pentru a nu se ajunge la "violenta" .
Thade Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 nu crezi c-au mai fost threaduri de genul asta? sunt vreo 3-4 pt bac, asa ca asta sa fie inchis
icelov3 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 ce ai frate ? despre modalitatea de corectare nu mai este nici unul, si oricum de ce sa fie certuri?, este doar un topic de discutii, cine nu vrea sa isi dea cu parerea, foarte bine, nu scrie nimik si gata.....PS : mi-a mai fost inchis un topic acum cateva minute asa doar de dragul de a inchide un topic, si nu cred ca si acesta ar trebui inchis...., daca nu itzi place nu scrie nimi si gataVreau doar sa flu parerea altor oameni care au dat bac-ul anu asta, eu nu am dat dar am multi prieteni care l-au dat si pot sa spun ca am fost si la corectare pt ca maicamea a corectat la romana (ea a dat note mari , nu ca altii ....)
THuG-Radu Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ia vezi aici ... ca e aceasi idee ! Tot discutii despre Ion/Ilie Moromete ! parerea mea, ca am dat bac`u : ff mare F***I ca sa ii zic asa.
Predator_e Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 BACUL NU MAI ESTE PT CEI CARE INVATA......ESTE DOAR PT CEI CARE AU NOROC
icelov3 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Asa este Predator...... sau pt cei care dau bani si stiu sa copieze pe rupte, cum de altfel am copiat si eu cand am dat bacul acum 3 ani....
icelov3 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Bah Danny, dute frate si lasa-ne....am vazut parerea ta, gata, lasa-ne te rog, ....
Predator_e Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Euite ca eu am shtiut sa copiez dar din pacate la Romana nu am putut.....................asa ca AUGUST asteapta ca vin
icelov3 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Predator_e, BAFTA FRATE, IN Romania ai nevoie de ea