Jump to content
Potyike

influentza manelelor...

Recommended Posts

Guest Blaidy
Posted

las' ma ca arata bine ... pt. o maimuta 24.gif draq am ras de am crapat smile.gif) 24.gif

Posted

lol eu intrai pe site sa pun dracia asta.o primii pe mess.bha deci sunt unii facuti sa fie tampiti.taica-meu mai avea putin si ma injura ca nu mai putea de ras din cauza mea(tata uraste manelele)

Posted

lol eu intrai pe site sa pun dracia asta.o primii pe mess.bha deci sunt unii facuti sa fie tampiti.taica-meu mai avea putin si ma injura ca nu mai putea de ras din cauza mea(tata uraste manelele)

tu ai pus videou` pe site??? smile.gif nice Good Job scuze daca ti-am furat...hai sa fie Copyright la NoNamed smile.gif

icon_thumright.gif

Posted

mda...multi comentati...dar oare cati dintre voi...chiar nu suportati manelele 75% dupa o sticla de bere il confunda pe copilu` minune cu trupa lui de rock "preferata"

Posted

ye, wareva'...asta e doar unul din cateva milioane...bune.

ai raspuns din nou corect .. la urmatorul raspuns corect ai o guma ieftina gratis wub.gif

Posted

Primi azi la massuri cu porcaria aia de nu mai staim ce sa fac. Ma apucai pur si simplu si le dadui ignore la toti si dupaia ma simteam foarte bine smile.gif

On - Topic: o porcarie filmuletzu

Posted

rofl1.gif FRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATE

asa le-as face la manelisti violent1.gifcomp03.gif si la calulatoare...

Cica daca intram un UE numai avem voie cu manele

Ce bine-ar fi

bananadance2.gifbananadance2.gifbananadance2.gifbanana.gifbanana.gifbanana.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...