Jump to content
Stargate

Daca...

Recommended Posts

Posted

Daca ar fi sa alegi intre a-ti vinde sufletul divaolului pt a obtine o viata de huzur si a ramane neprihanit si sa te descurci prin fortele tale cu munca si apoi liniste sufleteasca...

p.s. se presupune prin definite ca raiul si iadul sunt asa cum scrie in scriptura si ca ai un suflet atat de ravnit de diavol....incat ti-ar face asa o oferta...

Ce alegi? photo.gif

Posted

1. se presupune prin definite ca raiul si iadul sunt asa cum scrie in scriptura

2. ai un suflet atat de ravnit de diavol....incat ti-ar face asa o oferta...

1. OK I can live with that ... cu toate ca sunt sceptic.

2. Ce rost isi mai are intrebarea ? Daca esti atat de "disperat" incat vine "Dracu" sa iti faca propunerea e clar ca esti intr-o situatie jalnica si probabil ai crede ca acesta este o "binecuvantare".

Posted

In situatia in care ar veni Satana 24.gif ar trebui sa ajungi din "Bill Gates" Boschetar. Sa fii batut zilnic, abia sa traiesti de pe o zi pe alta. Sa mananci din cosul de gunoi (dar sa fii cel mai ghinionist 90% sa nu gasesti nimic). La cersit sa nu iasa nimic. Si dupa sa vine "hell boy" sa iti faca oferta. smile.gif eu unu asa m-am gandit (sry pe greseli de scriere sau altceva goddamn sleepy)

Posted

Stiti ce a raspuns cineva? ca nu putem vinde ceea ce nu ne apartine - zice-se ca sufletul ne este doar imprumutat pe perioada vietii.... blink.gifBangHead.gif nu mai inteleg nimik

Posted

lol ma 24.gif

atunci eu imi imprumutat viata?

cine a zis e dus

lol si eu tot asa stiam de la putinele ore de religie la care am stat.se pare ca sufletul este a lui Dumnezeu nu al nostru si deci nu ne apartine noua....dar noi tre sa il caram biggrin.gif

Posted

Stiti ce a raspuns cineva? ca nu putem vinde ceea ce nu ne apartine - zice-se ca sufletul ne este doar imprumutat pe perioada vietii.... blink.gifBangHead.gif nu mai inteleg nimik

gizaz.. daca tu crezi in Dumnezeu atunci cum nu intelegi asta?

Sufletul nu e al tau, ti l-a dat (cica) Dumnezeu si tu n-ai voie sa-l dai diavolului..

on topic : eu am facut deja pactul asta cu diavolul eusa_whistle.gif

Posted

on topic : eu am facut deja pactul asta cu diavolul eusa_whistle.gif

Si duci "o viata de huzur"?

La ce zodie am eu,zodia scarbei,nici dracu' nu se uita la mine,daramite sa mai fie vorba si de un pact...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...