Jump to content
Dani

Pauza pe linkmania

Recommended Posts

Posted

M`am gandit sa fac o pauza pe linkmania(1 luna sau 2).. am shi probleme acuma.. shi examene.. shi alea alea.. shi al 2`lea motiv sa nu mai zica lumea ca`s spamer sau ceva.. oricum cer scuze persoanelor pe care i`am suparat shi mai ales la.. se shtie el cine ii.. golbal moderator.. oricum.. daca v`am greshit cu ceva.. sa`mi zicetzi.. Multzumesc.. O seara placuta..

crybaby2.gif

Posted

M`am gandit sa fac o pauza pe linkmania(1 luna sau 2).. am shi probleme acuma.. shi examene.. shi alea alea.. shi al 2`lea motiv sa nu mai zica lumea ca`s spamer sau ceva.. oricum cer scuze persoanelor pe care i`am suparat shi mai ales la.. se shtie el cine ii.. golbal moderator.. oricum.. daca v`am greshit cu ceva.. sa`mi zicetzi.. Multzumesc.. O seara placuta..

crybaby2.gif

crybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gifcrybaby2.gif NOOOOO.

cum a zis Und3rC0v3r

te asteptam . spam rules 24.gif24.gif .

we hope you wiil come soon icon_thumright.gificon_thumright.gificon_thumright.gif

Posted

crybaby2.gif

o alegere inteleapta tiphat.gif

Posted

Topicurile astea chiar nu isi au rostul, da deloc... da whatever...

Papa, cu toate ca nu iti prea voi simti lipsa. Oricum, nu esti primul care ia o pauza, si nici ultimul.

Cu acest prilej va anunt ca si eu iau o pauza pe Linkmania... de cafea... BangHead.gif

Posted

Oare rezista cineva sa mai stea departe de net (si impicit linkmania) in vremurile astea? Toata lumea are sesiune, bac, etc. si pana acuma vad ca tot astia sunt prezenti. 24.gif Anyway Bafta ! icon_thumright.gif Ehh si io mai am un pic pana termin cu examenele da nu las netu pt ele. 24.gif

Posted

Topicurile astea chiar nu isi au rostul, da deloc... da whatever...

Papa, cu toate ca nu iti prea voi simti lipsa. Oricum, nu esti primul care ia o pauza, si nici ultimul.

Cu acest prilej va anunt ca si eu iau o pauza pe Linkmania... de cafea... BangHead.gif

pa pa si tie boom wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...