Dani Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 M`am gandit sa fac o pauza pe linkmania(1 luna sau 2).. am shi probleme acuma.. shi examene.. shi alea alea.. shi al 2`lea motiv sa nu mai zica lumea ca`s spamer sau ceva.. oricum cer scuze persoanelor pe care i`am suparat shi mai ales la.. se shtie el cine ii.. golbal moderator.. oricum.. daca v`am greshit cu ceva.. sa`mi zicetzi.. Multzumesc.. O seara placuta..
iNm Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 eu unul te astept sa revii... ( desi sunt sigur ca sunt unii care te vor ironiza )
The Connection Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 M`am gandit sa fac o pauza pe linkmania(1 luna sau 2).. am shi probleme acuma.. shi examene.. shi alea alea.. shi al 2`lea motiv sa nu mai zica lumea ca`s spamer sau ceva.. oricum cer scuze persoanelor pe care i`am suparat shi mai ales la.. se shtie el cine ii.. golbal moderator.. oricum.. daca v`am greshit cu ceva.. sa`mi zicetzi.. Multzumesc.. O seara placuta.. NOOOOO. cum a zis Und3rC0v3r te asteptam . spam rules . we hope you wiil come soon
THuG-Radu Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Lasa Dani ca revii tu mai repede ! Garantez eu pt. asta !
Stargate Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Evident topic de spam, dar o sa ne lipsesti cat nu o sa apari cu un comentariu ceva. bafta multa
alecs Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 M`am gandit sa fac o pauza pe linkmania(1 luna sau 2).. am shi probleme acuma.. shi examene.. shi alea alea.. shi al 2`lea motiv sa nu mai zica lumea ca`s spamer sau ceva.. oricum cer scuze persoanelor pe care i`am suparat shi mai ales la.. se shtie el cine ii.. golbal moderator.. oricum.. daca v`am greshit cu ceva.. sa`mi zicetzi.. Multzumesc.. O seara placuta.. o alegere inteleapta
iGARFiELD Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 pa PS. ocupate u de andreea lasa tu forumu insoarate lasa-ne pe noi pruncii
{JM}Alex Lifetaker Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Odihneste-te frate, sa vii cu forte proaspete, numai bune de ... SPAM
IceMan Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 eh..no more forum, no more JA lasa ca revii cu forte proaspete .
BooM-retired Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Topicurile astea chiar nu isi au rostul, da deloc... da whatever... Papa, cu toate ca nu iti prea voi simti lipsa. Oricum, nu esti primul care ia o pauza, si nici ultimul. Cu acest prilej va anunt ca si eu iau o pauza pe Linkmania... de cafea...
robert03 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Oare rezista cineva sa mai stea departe de net (si impicit linkmania) in vremurile astea? Toata lumea are sesiune, bac, etc. si pana acuma vad ca tot astia sunt prezenti. Anyway Bafta ! Ehh si io mai am un pic pana termin cu examenele da nu las netu pt ele.
BlackDevil Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Posts: 1404Joined: 7-February 06 cum sa zica cineva ca esti spamer kkbbyhf
Fane Spoitoru Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Topicurile astea chiar nu isi au rostul, da deloc... da whatever... Papa, cu toate ca nu iti prea voi simti lipsa. Oricum, nu esti primul care ia o pauza, si nici ultimul. Cu acest prilej va anunt ca si eu iau o pauza pe Linkmania... de cafea... pa pa si tie boom