John Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 (edited) ello, am un telefon NOKIA 6230i am primit un USB bluetooth, shi nu prea pot sa fac sa mearga cu Nokia PC Suite imi face fitze... am sa pun niste poze... poate stie careva ce e de facut, sau poate a mai facut.... Step 1 Step 2 Step 3 Step 4 (fitza) Poate stie careva ce e de facut, multzumesc! }{ EDIT: Cu softul de la Bluetooth merge, pot transfera date de pe tel pe PC shi invers... dar ca sa instalez software pe tel imi trebuie Nokia PC Suite...shi nu merge ideei? Edited July 2, 2006 by Dr3aD
shadowboss Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nu inteleg dc iti mai trebuie tie nokia pc suite ... ai bluetooth, il instalezi, ai telu ... activezi bluetooth si dai send Daca vrei sa trimiti ceva de pe calc pe tel atunci dai click dreapta si acolo send via bluetooth sau ceva de genu
Sabin Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nu iti merge PC SUITE pt ca BlueSoleil`ul iti blocheaza porturile Dezinstaleaza Soleil`ul si incearca iar.
iNm Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 john ar trebui sa aiba propriul soft bluetoothul folosestel pe acela
John Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Da, am soft la Bluetooth merge, pot transfera date...dar e o buba...nu pot sa instalez nimika pe tel .jar fara PC Suit..aia e problema....de aia l-am shi luat blouetooth-u...la transfer...am card reader... shi merge mult mai repede...deci nu aia e baiu... vreau doar sa instalez chestii pe el...shi nu pot fara prog-ul telului...adika Nokia PC Suit
John Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Nu iti merge PC SUITE pt ca BlueSoleil`ul iti blocheaza porturile Dezinstaleaza Soleil`ul si incearca iar. Am reushit...Multzumesc mult Sabine }{ P.S. se poate da close...