mircea_dbv Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 prin impuscare...daca ar fi in cap...sa fie scurt si la obiect ps:ciudat sondaj :blink:
kosy_k Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ascultand manele.Injectie :surprised:lol Impuscat, dar prefer sa arat bine cand ma ingroapa, deci injectie... restu de metode st numai chinuri....
Soul_Reaver Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dak ar fi sa aleg pt mn....firing squadDar dak ar fi sa aleg pt altcineva....let him burn!!!
ChoWdeR Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 inecat cu capul in veceu :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Guest byankutzza Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 one shot, two shots, three shots, four shots..all i hear is gun shots, this is why i don't stop:) nu-mi pl prin impuscare...mai fain cu ghilotina..dak ar fi nevoie kiar mi-ar place.. Zicea cineva pe forum k ramai constient dupa ce ti se taie capul cateva secunde:D ar fi interesant sa vad ce simti>:)....f tare sondaju apropo;) mai sunt dinastea sadice??
LeX LuTHoR Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Impuscat in cap ... cel mai bine ... ca nu simti nimic ... dintr-o data ti se ia curentu' :) ... totusi multi au votat si injectie letala ... dar exista chinuri si la injectia letala ... ca nu mori pe loc ... am vazut pe un caine facut asa ceva ... o baba de la mine din bloc a avut cainele bolnav si nu mai avea scapare ... si o venit veterinarul si i-a facut 2 injectii cu spirt in inima ... si a murit dupa vreo 20 min ... decu prin ce chinuri a trecut nu vreau sa imi imaginez :crybaby:
Guest byankutzza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 am citit o carte legata de al 2lea razboi mondial..super carte;) sunt detaliate metodele de ucidere in masa utilizate de hitler..cat de eficiente erau si cat te chinuiai pana sa dai coltu ;) kiar interesant:D
Nosferat20 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Macar sa fie ceva grandios,prin o Bomba de minim 40Kilotone
Guest biili Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Yo am ales ultima variantaDeoarece vreau sa mor inghetatNo painVisezi frumos cand inghetzi:)PS:Asta da sondaj:))Biili
Christian Verhulst Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 alta varianta.. vreau sa fac infart.. ca nu ma doare :banana:1. se cheama infarct2. este al naibii de dureros
The Wizard Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 io le-as zice sa imi dea alcool pana mor :) ca sa le fac si ceva paguba, trebuie sa toarne litrii ca am rezistenta votat alta varianta
DarkAngel Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Injectie am ales dar miar conveni si sa musc dintrun obuz de tanc , k dak e injectia expirata!
Diabolik_01 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 HeadShoot De catre gardieni cand incerc sa evadez / sa i omor
Stef Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 alta varianta m-as sinucide cum nu stiu ca nu am fost intr-o asa situatie :cool2:
Ultimul_n33m Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 3 ore de baschet pe soarele asta, in miezul zilei la 45 de grade la soare timp de 3 ore fara pic de apa sau mancare... moarte cauzata de setea provocata datorita efortului. (a, sa nu ti se mai dea apa apoi deloc) :DPS: ca te lumea se leaga de injectie.... are idee cineva, de ce cand iti face injectie letala.... acea persoana care o face, mai foloseste spirt pentru dezinfectie in locul in care te inteapa?