THuG-Radu Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Voted : injectie letala, sper ca nu doare Doamne ce sondaj
Guest Blaidy Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 sa ma impuste cineva prin impuscare, pac una in cap bye bye life
Sensini Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 prin impuscare nu mi-as dori deloc spanzurare, ardere, ghilotina, scaun sau gazare. Motiv: mori incet
{JM}Alex Lifetaker Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 M-am razgandit, PICATURA CHINEZEASCA e mai misto... ) Radu : " Doamne ce sondaj rofl1.gif 24.gif " Se vede ca Adi e la Buzesti.. si-a pus in gand sa se sinucida si ne intreaba subtil cum sa o faca
iReal Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 daca te impusca in osul de deasupra obrazului (nu stiu cum se cheama , sper sa stiti despre ce vorbesc) te rupe de durere injectie...cred
Adi.B Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 M-am razgandit, PICATURA CHINEZEASCA e mai misto... ) Radu : " Doamne ce sondaj rofl1.gif 24.gif " Se vede ca Adi e la Buzesti.. si-a pus in gand sa se sinucida si ne intreaba subtil cum sa o faca uhm.. nu.. ma gandeam cum sa scap de unii colegi ps: just kiddin' (vazusem cu cateva zile inainte un documentar (nu mai stiu pe ce post) despre metodele de executie, si mi-a venit ideea pt thread)
Mehico Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 impushcare ce draq... no`i muri in kinuri sondaj da... gg psihopatule
Edelweiss Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 prin impuscare. dar as prefera totusi sa joc ruleta ruseasca cu unul dintre gardieni/executanti la faza asta si in plus, rather do it myself, stiu sigur ca nu trag pe langa btw, nice poll
iGARFiELD Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 ascultand manele. Injectie PS. Prin impuscare in cap ca in rest is rezistent
Kublai_Khan Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ghilotina clar..... rapid al draq de exact si poate lumea paria cati metri mi s-a rostogolit capatana daca nu a nimerit cosul
andypopa Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Firing squad. Nu cred ca asta e un subiect pe care ar trebui sa glumim.Sa-ti ia cineva viata in circumstantele astea e un lucru deosebit de crud, asta NU e civilizatie.
The Connection Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 inpuscare SAU cea mai dureroasa ar fi : sa stau cu 1 PC stricat aproape detot , pentium 2 si sa ma puna sa joc mario inpuscare in head
Dark-Boy Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 cam asa = http://arhiva.art.md/cibotaru/007.jpg _________________as vrea eu modalitatea de sus__________ Impuscarea'n di*k.asta m-ar face sa ma sinocid:))(Glumeam) Poate un head shot perfect.
Gîl Ereb Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Greu de decis intre impuscare si injectia letala. Am ales totusi injectia.
redbull™ Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 injectzie, ce-l mai simplu fara zgomote etc etc..din somn
GodCstrike Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Prin impuscare e mai rapid itzi iei un HS si gata...Nu te mai chinui..