Dani Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 http://www.seo-for-you.com/prostii/campani...l_la_volan.html
{JM}Alex Lifetaker Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Eh... minciuni... aia lesinata pe asfalt nu mai poate sa debiteze filozofiile alea ) Oricum si eu sunt impotriva alcoolului in exces, bei un pic asa, nu sa te imbeti... e chiar nesimtire
back Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 cel care bea si se urca la volan, nu va fii impresionat de acest mesaj. so...
Ahilosu Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Eh... minciuni... aia lesinata pe asfalt nu mai poate sa debiteze filozofiile alea ) Oricum si eu sunt impotriva alcoolului in exces, bei un pic asa, nu sa te imbeti... e chiar nesimtire subscriu cica "sangele meu e pe asflat" pai daca sangele ei ar fi pe jos ea era 6 ft under deja
iNm Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 subscriucica "sangele meu e pe asflat" pai daca sangele ei ar fi pe jos ea era 6 ft under deja dak era pe moarte nu se mai gandea la faptul ca ala o facut rau ca o baut
Stargate Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Frumoasa poveste, trasa de par - evident; iar cum a mai zis cineva mai sus, nu va schimba cu absolut nimic pe cei ce obisnuiesc sa bea si apoi sa conduca. Ca sa schimbe ceva ar trebui sa faca ca in Franta (de ex) amenda undeva la 1.000 Euro pt baut la volan - asta ar pune pe ganduri orice idiot... Probabil va urma o continuare si cu varianta drogurilor...
gexy Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 creca alcolul lui este pe asfalt nu sangele btw o prostie campanie impotriva alcoolului nu se lasa mai nimenea....
SeBi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 mai...macar gestul conteaza...cineva a gandit chiestia asta....o singura data m-am urcat la volan dupa ce bausem cu o zi inainte cam mult....nu mai ieram beat...dar era acea stare de mahmureala....stiam ca reflexele imi sunt afectate...asa ca am coborat si i-am zis mamei mele sa conduca ea...cred ca a fost o decizie inteleapta.. oricum...nu mai beau decat seara...in cazul in care am nevoie sa ma urc la volan sa o pot face! Si sa stiti voi...ca sunt multi idioti care se urca beti la volanul unor masini straine...care intra intr-o dacie si o face praf...soferul daciei moare nevinovat....iar cel beat scapa usor! IMI ESTE SCARBA SI FRICA DE CEI CARE SE URCA BETI LA VOLAN!
Adi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ce panarama. submit... si eu sunt impotriva dependentei de alcool dar...
SeBi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 dar ce naiba....alcoolul este viata si viata e alcool...nu/ asta vroiai sa zici? e buna berea...da` decat sa ma doara capu` dimineata.....
black Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Eh... minciuni... aia lesinata pe asfalt nu mai poate sa debiteze filozofiile alea ) Cand esti la un pas de a muri si sti asta tu la ce te gandesti? La ce vei face maine? Crede-ma ca numai la sensul vietii, la soarta, daca ti-ai indeplinit rolul pe pamant, daca exista un Dumnezeu, in alte cuvinte, numai la filozofie te gandesti. Si mai zicea unu` ca daca e sangele ei pe astaflt ea deja era 6 feet under.. imi tai si eu un deget si ma intind pe asfalt.. facem pariu ca nu mor de degetu` ala? Mai degraba campania asta nu va influenta nici un tzaran. Ca daac ai suflet si te pune putin pe ganduri (daca ai asa ceva) te vei gandi de 2 ori inainte sa bei.. asta daca esti om..
SeBi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Cand esti la un pas de a muri si sti asta tu la ce te gandesti? La ce vei face maine?Crede-ma ca numai la sensul vietii, la soarta, daca ti-ai indeplinit rolul pe pamant, daca exista un Dumnezeu, in alte cuvinte, numai la filozofie te gandesti.Si mai zicea unu` ca daca e sangele ei pe astaflt ea deja era 6 feet under.. imi tai si eu un deget si ma intind pe asfalt.. facem pariu ca nu mor de degetu` ala?Mai degraba campania asta nu va influenta nici un tzaran. Ca daac ai suflet si te pune putin pe ganduri (daca ai asa ceva) te vei gandi de 2 ori inainte sa bei.. asta daca esti om.. In sfarsit o parere mai...matura....se pare ca majoritatea au luat totul mot-a-mot. stiti ca se spune ca atunci cand esti la un pas de moarte iti vezi toata viata in fata ochilor? Vreaus a va spun ca este adevarat...nu mi-as fi imaginat niciodata asa ceva...am patit-o, nu ma laud cu asta...dar asa este
MisterDevil Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 drinking before driving is bad ... but drinkin` while driving is good
robert03 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 De acord cu tine sebi. Si eu am patit-o dar ca pieton si acele cateva secunde au fost cele mai lungi din viata mea. Pacat ca cei care beau si se urca la volan nu stau sa citeasca acel articol dar oricum nu se vor invata minte pana cand nu se vor afla in aceiasi situatie. Ar trebui sanctiuni aspre pt cei care beau si se urca la volan. Un accident iti schimba totdeauna viata. Tie si celor din jur. Din pacate de cele mai multe ori se schimba in rau. I thank god my life changed in a good way and that i am here writing this post. PLEASE : Don't drink and drive. Just drink or just drive. Watch to your left and right when u cross the street 'cause it might be your last time if u don't.
Thade Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 aia care se urca beti la volan ori sunt prosti or prea beti, sau de la tzara, sau vor sa faca o gluma, idea e ca sunt prosti oricum
robert03 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Cred k inconstienta ar fii cel mai potrivit cuvant pentru ei. Parerea mea.
Fane Spoitoru Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 De acord cu tine sebi. Si eu am patit-o dar ca pieton si acele cateva secunde au fost cele mai lungi din viata mea. Pacat ca cei care beau si se urca la volan nu stau sa citeasca acel articol dar oricum nu se vor invata minte pana cand nu se vor afla in aceiasi situatie. Ar trebui sanctiuni aspre pt cei care beau si se urca la volan. Un accident iti schimba totdeauna viata. Tie si celor din jur. Din pacate de cele mai multe ori se schimba in rau. I thank god my life changed in a good way and that i am here writing this post. PLEASE : Don't drink and drive. Just drink or just drive. Watch to your left and right when u cross the street 'cause it might be your last time if u don't. ce articol sa citeasca, pur si simplu sun inconinti de ceea ce fac. si nai ce amenzi sa le mai dai dupa ca ori intra in puscarie si isi chinue famiia si familia victimei ori moare si i se intampla ce am scris mai sus. scuzati-ma de scris da nu am tastatura si scriu cu mous-ul pin programu din start on-screen keyoard
SeBi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 multi sustineti chestia asa.....dar oare...voi nu va urcati bauti la volan? oricum...ar trebui niste amenzi mult mai amri
Lex001 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 In sfarsit o parere mai...matura....se pare ca majoritatea au luat totul mot-a-mot. stiti ca se spune ca atunci cand esti la un pas de moarte iti vezi toata viata in fata ochilor? Vreaus a va spun ca este adevarat...nu mi-as fi imaginat niciodata asa ceva...am patit-o, nu ma laud cu asta...dar asa este si cum s-a intamplat?
black2 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 stiti ca se spune ca atunci cand esti la un pas de moarte iti vezi toata viata in fata ochilor? Vreaus a va spun ca este adevarat...nu mi-as fi imaginat niciodata asa ceva...am patit-o, nu ma laud cu asta...dar asa este Pentru mine nu-i adevarat.. Mergeam pe strada si la 2 centimeti in fata mea a cazut un tzurtzure de vreo 30 centimetrii de am simtit si curentul care l-a facut. Nu mi-a trecut nimic prin fata ochilor sau alte povesti de-astea. Dar de obicei sunt foarte constient de viata mea. Nu am nevoie de un near-death-experience ca sa imi pun viata pe picioare, sa imi stabilesc principiile si altele asemenea. Si cum zicea Turkish in Snatch: "Your life DOESEN'T flash before your eyes because you're too scared to think. You just freeze and put a stupid face on" Ce am facut eu.. m-am dus la loc langa prietena mea (eu ocolisem o masina prin stanga si ea prin dreapta cand s-a intamplat faza cu tzurtzurele) si am intrebat-o: "tii la mine?" si mi-a raspuns: "da" dupa care i-am zis "atunci multumeste-i dumnezeului tau, ca al meu nu m-a ascultat". teh end
zetulescu Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Exagerari,minciuni....impresionant un pic dar ireal.