Jump to content
silversky

IRI la MAXIM !

Recommended Posts

Posted

Pe Internet a inceput sa circule in aceste zile o piesa cu potential de hit estival, care trimite sageti clare spre cuplul Monica Gabor - Irinel Columbeanu.

Intrucat la finalul inregistrarii se face trimitere la pagina internet a revistei umoristice pentru barbati MAXIM, l-am contactat pe redactorul sef al publicatiei, Dragos Vasile, care a venit cu cateva lamuriri.

«Da, ne-ati prins. E creatia noastra, rodul talentului colectivului redactional dupa o noapte la redactie si un numar confidential de beri, consumate in scop lucrativ.

Noi n-am zis ca e vorba de Columbeanu, insa - din motive inca necunoscute - am zis ca Iri e un nume perfect pentru un personaj-tip, apartinand imaginarului colectiv, barbatul matur care-si poate cumpara orice, de la masini majore pana la femei minore”, explica Vasile.

El a adaugat ca melodioara se adreseaza “atat adolescentelor care se afla in pragul marilor decizii in viata, cat si femeilor de cariera care nu s-au priceput sa-si faca o viata lipsita de griji, ganduri si teluri in viata, si s-au napustit ca proastele la facultati, MBA-uri si alte tristeti”.

Iri la MAXIM!

Poti sa fi micut, cu burta, si campion

Uite de pilda Napoleon,

Nu stim daca a fost cool

In sensul financiar

Dar pentru noi e destul.

Asa ca nu vrem, ca proastele, la facultate,

Vrem toate la Iri, Iri are de toate

Vrem sa fim in reviste, vrem sa ne realizam

Luam si BAC-ul daca ne enervam!

Refren:

"Vrem si noi la Iri,

Vrem si noi cu Iri,

Iri vrem sa ne adore,

Aproximativ majore,

Si nu tre' sa stim nimic,

Tre' sa crestem doar un pic

Teoretic...

E important sa ai in viata un scop precis

Scopul nostru e sa facem shopping la Paris

Sa ne luam posete pentru cap si Irinel sa ne dea si-un inel

Tre’ s-avem un singur gand in intreaga noastra minte

Sa nu lasam alte proaste sa ne-o ia inainte

Sa luptam si sa fim maxim pan’ la anu’

Visele lui... are cin’ sa dea banu’!

sursa : hotnews.ro

Melodia poate fi ascultata si downloadata de aici.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...