silversky Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Pe Internet a inceput sa circule in aceste zile o piesa cu potential de hit estival, care trimite sageti clare spre cuplul Monica Gabor - Irinel Columbeanu.Intrucat la finalul inregistrarii se face trimitere la pagina internet a revistei umoristice pentru barbati MAXIM, l-am contactat pe redactorul sef al publicatiei, Dragos Vasile, care a venit cu cateva lamuriri.«Da, ne-ati prins. E creatia noastra, rodul talentului colectivului redactional dupa o noapte la redactie si un numar confidential de beri, consumate in scop lucrativ.Noi n-am zis ca e vorba de Columbeanu, insa - din motive inca necunoscute - am zis ca Iri e un nume perfect pentru un personaj-tip, apartinand imaginarului colectiv, barbatul matur care-si poate cumpara orice, de la masini majore pana la femei minore”, explica Vasile.El a adaugat ca melodioara se adreseaza “atat adolescentelor care se afla in pragul marilor decizii in viata, cat si femeilor de cariera care nu s-au priceput sa-si faca o viata lipsita de griji, ganduri si teluri in viata, si s-au napustit ca proastele la facultati, MBA-uri si alte tristeti”. Iri la MAXIM!Poti sa fi micut, cu burta, si campionUite de pilda Napoleon,Nu stim daca a fost coolIn sensul financiarDar pentru noi e destul.Asa ca nu vrem, ca proastele, la facultate,Vrem toate la Iri, Iri are de toateVrem sa fim in reviste, vrem sa ne realizamLuam si BAC-ul daca ne enervam!Refren:"Vrem si noi la Iri,Vrem si noi cu Iri,Iri vrem sa ne adore,Aproximativ majore,Si nu tre' sa stim nimic,Tre' sa crestem doar un picTeoretic...E important sa ai in viata un scop precisScopul nostru e sa facem shopping la ParisSa ne luam posete pentru cap si Irinel sa ne dea si-un inelTre’ s-avem un singur gand in intreaga noastra minteSa nu lasam alte proaste sa ne-o ia inainteSa luptam si sa fim maxim pan’ la anu’Visele lui... are cin’ sa dea banu’! sursa : hotnews.roMelodia poate fi ascultata si downloadata de aici.
Abraxas Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Astia nu merita atata atentie...sincer mi se par lame,si cantecul
Ayana Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 pff... mie mi se pare ok... descriu filosofia adolescentei contemporane.. la ce sa inveti cand ai un.. Iri?
{JM}Alex Lifetaker Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Tampenii... la fel cu tam-tamul pe seama astiora 2... big deal... pueril...
b.dragos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nici macar nu e scrisa bine melodia... cu aceiasi masura...ah ..e defapt muzica romaneasca