Diablo Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Un cuplu decide sa-si petreaca concediul pe o plaja din Caraibe, laacelasi hotel unde si-au petrecut luna de miere acum 20 de ani.Datorita unor probleme de serviciu, sotia n-a putut calatori cu sotul ei, ramanand sa-l ajunga din urma cateva zile mai tarziu.Cand sotul a ajuns acolo, s-a cazat la hotel, si observa cu uimire ca incamera era un calculator conectat la internet, atunci sotul a decissa-i scrie un e-mail sotiei sale, dar a gresit o litera din adresa si fara sa-si dea seama e-mailul a fost trimis la alta adresa. E-mailulajunge din greseala la o vaduva care tocmai a venit de la inmormantareasotului sau, si citind mailul respectiv a lesinat instantaneu.Baiatul vaduvei intrand in camera, si-a gasit mama lesinata faracunostinta langa calculator, pe al carui ecran se putea citi:"Draga mea sotie,Am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesajepersoanelor dragi.Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentruvenirea ta vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita si relaxanta asa cum a fost a mea!PS: Te rog nu-ti lua multe haine cu tine, deoarece aici este o caldurainfernala!"
The Wizard Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 duamne ce tare e cat am ras pai ales partea aia cu, caldura infernala
iGARFiELD Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 am primit mass asta foarte tare word PS. oricum e teroare prea tare
{JM}Alex Lifetaker Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Haha faza cu "caldura infernala" a facut deliciul bancului
b.dragos Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 super misto ......p.s. draga...Te astept la cazanul 15 e mai caldut )
b.dragos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 va rog nu mai postati anunturi gen : gg ...Inseamna "good Game" si n are nici o noima ..daca vreti sa folositi Gj ----> Good Job ...ar fii mai indicat