Qui-Gon Jinn Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 din ciclul hauailau mustatza mea tin sa va prezint noua mea creatie http://img213.imageshack.us/my.php?image=ciobulet0ds.jpg Bun? z?ua...io m? intitulesc hîmp?ratul Ciob, hauto d?s?mnat hîmp?rat al ?iganilor, dhuce d? manglelia ?i baron d? ciordelia, io surf?i p? n?t ?i d?dui d? agest s?it plîn d? lucr?ri minunate...ham ajuns s? vh? cunosc p? c??va d?ntre voi ?i am dhecis hîmpreun? cu consilieru meu s? v? hîmp?rt???sc secretul meu la a face haur...valut?, bani ?i salb?. Ha?a, totul trebuie sa începe din hinim?, s? t? rogi la Dumn?z?u s? i?i chad? dîn cer a?a *That?le noastre care ne e?ti hîn cere, d? doamne s?n?tat? la to?i hagen?âi mhei trâmi?i la cer?it ?i l? toati prostîtuhatele mhele. Dhuphaia threbuie s? ?tâi mangleal?, s? frai?r??ti frai?rii c? ei este pâina ta!!! Huite haici un hexemplu, s? zâcem c? m?rg p? strad? ?î vine hunu ?mecher spr?h tine, e hîncepator nu hîl b?ga în sam? s? vede din hochi c? âi hare holbati, vrea s? t? ?machereasc? ?î thu ho s? faci ha?a, te huiti la el cu ochi bh?tu?i d? soare ?î cu vocea plân? d? bass âi zici s? s? duc? dracu pân? nu sco?i pistholu. a?a câ?tâgi r?sp?ct ?i dupaia toate o s? vîn? d? la s?ne. Hacum e?ti ba?tan, ai d?ja o cas? mi?to, de ce nu poate chiar dou? patru c??i cu cuhrte ?î pîscin?, hacum hîncepe jocu, tre s? fii d??t?pt acilea, s? ?t?î s? joci barbut ?â s? trâmâ?i chopii v?cinilor la cer?ât, ai influent?, e?ti ?meche?r acuma, ce mai vrei... Sper c? ?iam fost d? ajutor, t? a?tept la o nunt? ba?tane Orice asem?nare cu persoane reale nu este pur coincidental?... http://img164.imageshack.us/my.php?image=ciobulet9qf.jpg prin acest post imi anunt retragerea pe o perioada scurta de pe link numai bine.
gexy Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 se you sun......... bft si nrk chiar daca mam certat cu tene
Dani Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 master Qui-Gon Jinn strikes again .. nice Andrei.. i`ll be missing you
Sesshomaru Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 nice Come back soon my friend ! O sa am grija de LM in lipsa ta (si nu numai )
iGARFiELD Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 prea tare sper sa ne vedem cat de curand PS. prea tare
andypopa Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Nice man! Am citit-o si pe prima Qui o sa se intoarca repede, nu fiti tristi.
Qui-Gon Jinn Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 topicul asta nu a fost facut ca sa imi ziceti pa pa si alte chestii ci ca sa comentati la ce am scris. in fine, Im back...mult a mai durat. ma bucur ca v-a placut ai mai facut asta de vreo 2 ori ma confunzi.
Thade Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 prin acest post imi anunt retragerea pe o perioada scurta de pe link numai bine. ai mai facut asta de vreo 2 ori n-o sa-ti ducem dorul, desi majoritatea CICA n-ar fi de acord cu mine, dar sunt falsi, reality pwnz ye anyways, nu mi se pare amuzant threadul, chiar ma scarbesc tziganii heil hitler
iNm Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ai mai facut asta de vreo 2 orin-o sa-ti ducem dorul, desi majoritatea CICA n-ar fi de acord cu mine, dar sunt falsi, reality pwnz ye anyways, nu mi se pare amuzant threadul, chiar ma scarbesc tziganii heil hitler nice one qui @ thade ce diabolic esti
Nagasaky Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ai mai facut asta de vreo 2 orin-o sa-ti ducem dorul, desi majoritatea CICA n-ar fi de acord cu mine, dar sunt falsi, reality pwnz yeanyways, nu mi se pare amuzant threadul, chiar ma scarbesc tziganiiheil hitler Subscriu are perfecta dreptate . Gazaiar cineva pe toti!