Guest andybtv Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sunt fundas de cand ma stiu ca joc fotbal :beer: :) :D
Guest Mitzză.mzK Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jucam mijlocas cand eram la club de fotbal, acum fundas de foarte putine ori joc la mijloc.
Guest rDkeE Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 cand am fost la o echipa de juniori eram portar pana m-am lasat de fotbal :( , acum la scoala mai mult fundas ,rareori atacant
- The Doctor - Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Cand eram la un mic club eram fundas central sau fundas dreapta (erau altii mai mari si mai buni care erau mijlocasi si atacanti) - oricum, toata lumea incepe fotbalul ca fundas. In acelasi timp, dooar ca fara mr. coach prin preajma eram mijlocas central. Putin mai tarziu, cand organizam in curtea scolii campionate "pe blocuri" eram tot fundas(dreapta sau central si in acelasi timp rezerva de portar) Cel mai recent, cand jucam contra altora mai mari si mai buni eram fundas central sau mijlocas defensiv. Nu de alta, dar cred ca nimeni nu m-ar vedea pe mine un jucator de banda pentru ca nu am astfel de fizic. btw, joc unde e nevoie, mai ales daca trebuie sa dau goluri voted "nu am post fix"
Slow Motion Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 joc pe toate posturile bine in afara de cel de mijlocas dreapta :D
marius_truckerfan Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Nu joc fotbal. Cand jucam, eram portar.
hipz_mjo Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 cand eram mic ma puneau in aparare ca eram inalt... #-o acuma sunt atacant :) ma prinde cel mai bine xD
m1cro Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 pfoai sunt | | cu fotbalul . Ii mai aud pe unii "Bha ai vazut meciu` de aseara?!Mamaa ce sansa a avut ala da a ratat ca ... ". Sincer mi se pare aiurea sa alergi dupa o minge timp de o ora jumate .
Guest adi.chere Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 fundas stanga sau mjilocas stanga :) . la antrenament mai bagam si varf pana urla antrenoru' :D
Smokie Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 off: extrema ascunsaon: atacant imi place, asta nu inseamna ca sunt si bun la asta :rofl1: