und3rcOv3r Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 portar, mai rar trece mingea de mine pe sintetic sau in curtea scolii
Sensini Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 depinde...daca joc cu buti stau in atac, la pomana daca-s buni raman in aparare... in general imi place stoper
oick Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 in aparare stau k i bine dau cu sutu in minge sa se duca cat mai departe si nu alerg prea mult
zazone- Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 atacant da mai vin si in spate la suport daca terenu ii mic
Theodorus^ Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 misto sondaj propus obidan Poi eu sunt portar de meserie, mai rar ies si interen knd joc in baza notice: WoW ce putini au votat "atacant"! Mai baietzi voi vindetzi gogoshi aici, va datzi mari coordonatori de joc sau stopperi si de fapt statzi la pomana in fatza portzii adverse i'm kiddin' 'f corse
Thade Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 portar, ma bagau aia din clasa in poarta ca eram mai mare si riscul era si el mare sa ma atinga mingea mereu ziceau : dati tare sa-l doara pa' rocker dup-aia veneau in clasa si le dadeam eu tare
Adi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 portar,,... is portarul clasei si portarul de rezerva al scolii ... rar imi dau gol la penalti
Casp3r Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 O Doamne ce de portari , joc fundas , am in cap numa cuvinte spuse de antrenor- " pune mingea jos si joaca la margine ", asta imi spunea numai cand eram singur si nu ma ataca nimeni , daca eram in timpu` meciului si nu faceam asa pff a doua zi la antrenament bagam cate o 100 de flotari, chiar mai multe Acuma ne`am facut si noi mai mari si decat injuraturi furam , pfuoi e show la mine`n echipa LE : Thade;;) - mereu ziceau : dati tare sa-l doara pa' rocker ce tare a fost asta
mihai-retired Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 portar, ma bagau aia din clasa in poarta ca eram mai mare si riscul era si el mare sa ma atinga mingea mereu ziceau : dati tare sa-l doara pa' rocker dup-aia veneau in clasa si le dadeam eu tare Cea mai urata meserie Casp3r...cea de fundas
Casp3r Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Si anume de ce e urata meseria asta ... pentru ca nu prea dai gol ???
hw_rares Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 sry pt offastia din buc ...ne intalnim si noi la o miuta pe sintetic undeva!?...care pe unde jucati(la ce echipe ati jucat/jucati)....eu am jucat 3 ani la Luceafaru si jumate de an la Sportu Studentesc
dev Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Fundas [ Fundas dreapta ] ... cat faceam fotbal ... mai eram si pe post de mijlocas dreapta. Centrarile erau boala mea ... si mai shutam si ca un maniac. De cand mi-am facut praf genunchiul nu am jucat fotbal ... de nici un fel. Ultimul meu meci l-am jucat pe Vointa [ Un teren din Oradea ] si acolo dupa ce am reusit si eu un gol de senzatie [ si ultimul ] am fost faultat de catre un atacant ... si cazuse pe mine ... iar eu cum cazusem ... ajunsesem cu genunchiul sub mine ... si era zgura pe jos ... nu iarba [ Erau bucati de zgura pe teren ... si iarba asa umpic ] ... si cu ajutorul fortzei de frecare ... genunchiul meu era plin de zgura si os deplasat ... [ Atacant obez ... la 90 de kg ... si eu cu a mele 57/60 pe atunci ... ]. @Thade ... macar le dadeai si tu lor intr-un fel sau altul