SeBi Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 pai pt ab aste"home" viteza este cea de pe site..si se atinge in general in week-end sau noaptea...ziua sa nu visezi la ea
Odyzzeus Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Chestia cu cele 30 de min mi se pare si mie putin aiurea. Sa vad eu cati clienti noi face RDS doar din cauza astor 30 de minute. Celelate elemente ale pachetului sunt atractive. Deh, marketingul asta.... Off: ce-i drept si mie mi-ar prinde bine, ca si asa trage sora-mea niste convorbiri de peste 70 de min
SeBi Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 asta este...desi servicii de calitate slaba...la raportul calitate pret sta mult peste RTC (ma refer la rds evident)
{JM}Alex Lifetaker Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Intr-adevar, tin minte cand eram pe RTC si aveam dial-up(Xnet), stateam de la 23:00 pana la 24:00 sa prind linie libera... si mergea maxim cu 3 kb /sec. Venea factura la net cam 500.000... iti dai seama cum era inainte... din pacate(sau din fericire) multi dintre userii de pe aici nu au prins perioada aia ...eu cel putin ii sunt recunoscator RDS-ului
SeBi Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 eu am prins-o...mie nu-mi venea asa mult ca faceam economie...oricum...de cand xnet-ul era free numai 10 ore se intra mult mai bine.....
erty Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 eu am fibra de vreo 2 luni dar viteza de avfara nu prea s modificat 30/up/down doar in metro merge up/down cu pana la 250 KB/s Oradea
cyborg Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ma intriga anumite actiuni intreprinse de SC RDS & RCS SA ...au introdus noul fiber link...iar intr-o scrisoare primita de la ei mi se spunea ca voi trece automat pe Finer link...incepand de pe 5 mai....bunsurpriza vine in momenul in care aflu ca sunt incluse si 30 de minute in retelele mobile...ei bine...eu nu beneficiez de ele? de ce? Nu sunt client nou....o chestie tampita...deoarece eram client in momentul introducerii FL-ului (fiber link)...deci...eram un client nou...pentru un serviciu nou.... Care ar fi solutia sa beneficiez de aceste minute? sa inchid abonamentul si sa-mi fac altul....in loc sa-si aprecieze clientii vechi...rds-ul ii desconsidera...voi ce parere aveti? Io sunr de 2 luni abonat crezi ca o sa prind oferta cu 30 de minute ca la bani mei aba imi platesc restantele si berea deci conteaza bani dei dau in plus la rds mai ales ca sunt si naspeti la mine in Craiova au un loc atat de mic si cand e de plata se strang la tarani ba cu netu ba cu tv ba cu digitv macar dear face o baie miam facut un card acuma sa vad daca pot plati cu el ca mori cu zile acolo am stat langa o grasa si ma omorat aia
cyborg Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 (edited) Intr-adevar, tin minte cand eram pe RTC si aveam dial-up(Xnet), stateam de la 23:00 pana la 24:00 sa prind linie libera... si mergea maxim cu 3 kb /sec. Venea factura la net cam 500.000... iti dai seama cum era inainte... din pacate(sau din fericire) multi dintre userii de pe aici nu au prins perioada aia ...eu cel putin ii sunt recunoscator RDS-ului Da parca mai imi aduc aminte era un chin sa folosesti netu inainte cand am bagat prima data netu culmea nu prea stiam ce draq sai fac il aveam prin (pcnet parca mai avusesem tangente si cu serviciu de la connex dar putin) ansa si primu site pe care am intrat a fost da ati ghicit www.linkmania.ro parca tot asa ii zicea asta a fost de mult ideea e ca imi placea sunetul pe care il scotea modemu parca era ce va de genu star trek alea vechi lolzi Nu mai posta consecutiv. Exista edit. Edited July 6, 2006 by Hadrian