Guest Posted November 26, 2003 Posted November 26, 2003 Este adevarat ca traficul pe linkmania nu este contorizat pt. abonatii cablelink ???? Unii spun da ... care sunt cam putini :> , iar altii spun ca se contorizeaza ... eu ce sa mai inteleg ?? Este adevarat ca exista hub-uri de dc++ unde nu se contorizeaza traficul pentru cable link ... ???? ceva verificat ? De ce cand calculatorul este inchis , totusi exista trafic pe cablelink ??? Daca modemul de cablu este instalat pe 30 noiembrie iar factura de la cable.. vine pe 1 decembrie ... asta ar insemna ca trebuie sa consum tot traficul inclus intr-o zi ..?? cine poate raspunde la atatea intrebari ??? astept un raspuns pe forum sau la rlaur@rdslink.ro salut
Guest Posted November 26, 2003 Posted November 26, 2003 - traficul nu este contorizat - exista dar trebuie sa fie la tine in oras si sa iei doar de la altii care au cablelink. - e foarte mare traficul ala < 1 KB :> - inseamna ca ai trafic pentru o zi, adica imparti cat ai pe o luna la numarul de zile si afli cat ai in ziua respectiva. Sper ca nu ai depasit :) - teoretic cablelink@rdslink.ro, practic nimeni dar poti incerca la sediul rds din localitatea ta.
Guest Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 Referitor la factura: din cate stiu eu se plateste in avans. Deci la 1 decembrie platesti in avans pentru traficul din luna decembrie. Eventualele depasiri ale traficului inclus in abonamentul pe decembrie, le platesti pe factura din ianuarie.