@n93L Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ati vazut ultima reclama de la Unirea?Le-a iesit bine ca de fiecare data....Ce reclame va placut ? ? ?=>pun pariu ca majoritatea reclamelor placute sunt straine
mihai-retired Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Si a fost mare sobolanul Dorele? Btw Ripper e "Ce reclame v-au placut?" ...cred ca a mai fost un topic de genul asta
Dark-Boy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 baby Babe.Mi-a placut si mie noua reclama asta noua cu Dorel dar si aia cu mentosCat despre aia cu "esti tare babe" nu prea are haz
THuG-Radu Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Aia de la gumele Mentos cu cainele, e tare rau Dap, e fff tare ! Am vazut una, la Marca inregistrata, ceva cu "Club 18:30" cand in toata reclama arata caini cum se reguleaza in diferite pozitii, inclusiv 69 !!! ) E FFF TARE RECLAMA AIA ) Am ras cu lacrimi la ea. ! ) @ Iahim Dap, este un topic asemantor, facut de nwradu parca, la Sectiunea Filme ! EDIT : iote ce am gasit eu : Click aici ! !
silversky Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Cum v-a indicat si Thug Radu,viitoarele discutii despre reclame le puteti purta in acest topic din sectiunea de "Filme si Televiziune".