Jump to content
nwradu

Irinel Columbeanu si Monica Gabor

Recommended Posts

Posted

Ia mai bine spune de unde esti ca loc pentru ca gramatica cam subtire da' imi place ca stii sa gandesti matur lol adica nu se spune nimica corect fiind nimic .Multumesc pentru succesul urat la barbati si pentru tine la fel mult succes tot la barbati.Daca citesc inca o data si mai bine exprimarea corecta ar fi fost:nu-ti mai spun nimic ,iar referitor la poza NU meriti tu asa ceva asta este numai pentru cei cu bani multi deci vezi nu se poate sorry please don't cry my little poor boy. :beer:

Tu de unde ai aparut fata?Iti inteleg dorinta de a te marita bine(cu un bosorog blegit,zile putine si bani multi),dar e nevoie s-o aperi pe Columbeanca?Vad ca-ti place sa-i corectezi pe altii,dar te-ai uitat la ce scoate pe gura "idolul"tau?Daca tot esti aplecata spre gerontofilie,iti recomand sa scoti un mos cu pensie de trei milioane(bani vechi) la un suc,la o marmelada sau la o inghetata de dovleac.Ai sa fii pomenita si-ti faci si pile pe lumea cealalta.Sau probabil cauti partida perfecta,un barbat gen Brad Pitt si care sa aiba foarte multi bani.Am o stire pentru tine,astfel de barbati nu cad in plasa unora ca tine,sau cel putin nu atat cat sa te ia de sotie.Oricum,succes in toate cele si iti doresc sa ajungi bine.P.S Poza cu tine nu cred ca prezinta vreun interes,sunt destule in revistele pentru barbati.
Posted

Am un filmulet cu Monica pe la 16 ani, faceau baietii posta cu ea.. :dooh:

L-am vazut. Nu e ea.

Magdaa nu isi mai face aparitia, si-o fi gasit un virinel... let this topic die...

Posted

Magdaa isi face aparitia dar decand misoginul de Iceman nu-i vede si pe altii ca vorbesc despre cu totul altceva decat subiectul din forum si mi-a sters mesajele sa-si bage in cur acest forum sau cum i-o zice deoarece el crede ca nu-i nimic si este parerea lor dar parerea mea si-a bagat-o tot in cur probabil tine numai cu barbatii nu ma mir si chiar acum m-am enervat rau de tot . :gun: :kar: Pe bune chiar am dreptate,dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Posted

Tu de unde ai aparut fata?Iti inteleg dorinta de a te marita bine(cu un bosorog blegit,zile putine si bani multi),dar e nevoie s-o aperi pe Columbeanca?Vad ca-ti place sa-i corectezi pe altii,dar te-ai uitat la ce scoate pe gura "idolul"tau?Daca tot esti aplecata spre gerontofilie,iti recomand sa scoti un mos cu pensie de trei milioane(bani vechi) la un suc,la o marmelada sau la o inghetata de dovleac.Ai sa fii pomenita si-ti faci si pile pe lumea cealalta.Sau probabil cauti partida perfecta,un barbat gen Brad Pitt si care sa aiba foarte multi bani.Am o stire pentru tine,astfel de barbati nu cad in plasa unora ca tine,sau cel putin nu atat cat sa te ia de sotie.Oricum,succes in toate cele si iti doresc sa ajungi bine.P.S Poza cu tine nu cred ca prezinta vreun interes,sunt destule in revistele pentru barbati.

Si asta tot parerea lor este si mesajele mele se sterg nu??????Asa este corect in opinia ta???

Bai bubonic taci din gura nu te mai ambala atat ca nu se caca nimeni pe el ca ai vorbit ca un pustan cu puta bleaga.Ce tot te omori atat cu argumentele tale ieftine,stai acolo si uita-te la femei si fa ce stii tu sa faci pe sub masa si lasa-i si pe altii sa traiasca linistiti.Vai unde era moralu' si pe tine la cum arati o sa te ia Cruela sa-i fii ibovnic .Vai de mine ce sa ne mai facem macar sa ajungi si tu gerontofil ca la cat esti de prost din cauza asta ...... (intelege ce vrei ) Sictir

Posted

magdaa ce te face sa crezi ca esti mai desteapta ca Hormonica ?

dupa cum vorbesti semanati ' aveti aceleasi interese (huh) dece nu va intalniti poate iti gaseste si tie un Virinel ;)

Posted

Si asta tot parerea lor este si mesajele mele se sterg nu??????Asa este corect in opinia ta???

Bai bubonic taci din gura nu te mai ambala atat ca nu se caca nimeni pe el ca ai vorbit ca un pustan cu puta bleaga.Ce tot te omori atat cu argumentele tale ieftine,stai acolo si uita-te la femei si fa ce stii tu sa faci pe sub masa si lasa-i si pe altii sa traiasca linistiti.Vai unde era moralu' si pe tine la cum arati o sa te ia Cruela sa-i fii ibovnic .Vai de mine ce sa ne mai facem macar sa ajungi si tu gerontofil ca la cat esti de prost din cauza asta ...... (intelege ce vrei ) Sictir

Pentru tine exista cuvinte mai aspre,dar nu am sa ma cobor la nivelul tau.Oricum pe centura limbajul tau este extrem de apreciat.Imi mentin afirmatia,esti penibila si probabil urata in draci.Traieste fata linistita,nu am nimic cu tine,ca doar nu mananci de la masa mea,dar vocabularul asta de maidan si argumentele tale in orice discutie(masturbare,uitatul la femei)sunt cel putin patetice.Sunt convins oricum ca multi dintre barbatii/baietii care au postat aici arata mai bine decat tine =)).On topic,Irinel a ales si nu pot sa-l condamn,nici ea nu este de condamnat,a sesizat oportunitatea si a profitat de ea.De condamnat este exemplul pe care ce-l doi il dau generatiei tinere si temerea ca fete/femei precum Maagda(nume de gospodina frustrata,apropo :whistle: )ajung sa viseze la o viata usoara,lasand la o parte alte aspiratii.P.S Sunt destule femei care reusesc prin forte proprii,respectul meu pentru ele.

Posted

Mai magda, hai sa-ti explic eu cum sta treaba inainte sa transformmi topicul asta intr-un topic "Linkmania vs magdaa". Idolul tau nu e agreat pe acest forum. Daca vrei sa discuti ce au mai facut sotii columbeanu, sau cat de frumos le e plodul, sau ce au mai mancat la pranz, sau cum hormonica a fost in stare sa invete franceza intr-o saptamana incat sa ia 10 la bac, nu vei avea cu cine pe acest forum. Si nu stiu de ce te cramponezi asa, de ce incerci sa-ti impui opinia si de ce te incapatanezi sa postezi cand e clar ca nimeni nu e de acord cu tine. Nu e mai simplu sa gasesti forumisti cu aceleasi conceptii ca ale tale?

Posted

Mai magda, hai sa-ti explic eu cum sta treaba inainte sa transformmi topicul asta intr-un topic "Linkmania vs magdaa". Idolul tau nu e agreat pe acest forum. Daca vrei sa discuti ce au mai facut sotii columbeanu, sau cat de frumos le e plodul, sau ce au mai mancat la pranz, sau cum hormonica a fost in stare sa invete franceza intr-o saptamana incat sa ia 10 la bac, nu vei avea cu cine pe acest forum. Si nu stiu de ce te cramponezi asa, de ce incerci sa-ti impui opinia si de ce te incapatanezi sa postezi cand e clar ca nimeni nu e de acord cu tine. Nu e mai simplu sa gasesti forumisti cu aceleasi conceptii ca ale tale?

Sa-ti spun si eu cum sta treaba.Observ ca se poate discuta si decent fara sa ne dam mari si tari.Eu NU am idoli si nici nu sunt o persoana care ar lesina la aparitia lor si nici nu vreau sa-mi impun opinia DAR observ rautate si incrancenare fara motiv ca si cum restul ar fi niste perfecti .Poate cei dupa acest forum nu stiu sau nu cunosc povata "Cine nu a pacatuit niciodata sa arunce primul piatra"."Stiu" cine a fost si ce a facut Monica banuiesc de ce l-a luat de barbat si alte motive de genul acesta dar pentru asta trebuie linsata facuta zdrente.Cine a fost Maria Magdalena???? trecutul este trecut gata.Sincer ii admir curajul asta este imi plac nu vad nimic rau in asta.Asa este a avut probabil pile si..... o fac si altii mai rau decat ei( incat sa ia 10 la bac ) crede-ma sunt altii cu mult mai nenorociti decat ei.

Posted

Pentru tine exista cuvinte mai aspre,dar nu am sa ma cobor la nivelul tau.Oricum pe centura limbajul tau este extrem de apreciat.Imi mentin afirmatia,.Traieste fata linistita,nu am nimic cu tine,ca doar nu mananci de la masa mea,dar vocabularul asta de maidan si argumentele tale in orice discutie(masturbare,uitatul la femei)sunt cel putin patetice.Sunt convins oricum ca multi dintre barbatii/baietii care au postat aici arata mai bine decat tine =)).On topic,Irinel a ales si nu pot sa-l condamn,nici ea nu este de condamnat,a sesizat oportunitatea si a profitat de ea.De condamnat este exemplul pe care ce-l doi il dau generatiei tinere si temerea ca fete/femei precum Maagda(nume de gospodina frustrata,apropo :whistle: )ajung sa viseze la o viata usoara,lasand la o parte alte aspiratii.P.S Sunt destule femei care reusesc prin forte proprii,respectul meu pentru ele.

Baiatule dupa ce am citit mesajul tau am ras cum nu am fact-o demult.Tu ori esti prost ori esti prost.Nivelul meu lol cine a inceput???? dar eu nu ma supar fiindca am arme cu care sa ma apar.

esti penibila si probabil urata in draci

tampitule esti varza rau atata poti ???? cine vorbea !!!!!!! :banghead:

ajung sa viseze la o viata usoara,lasand la o parte alte aspiratii.
te-ai mira idiotule sa afli cu ce ma ocup .Treaba asta o fac in putinul meu timp liber adica sa ma iau de copiii rasfatati da ce spun eu rasfatati copiii sunt copii de pustanii puerili fara o experieta in ceea ce priveste experienta de viata .Taci din gura ca te faci de ras si inchide gura nu o mai casca aiurea la unul si la altul ca habar nu ai ce inseamna sa te DESCURCI PE CONT PROPRIU .Hai ca am drepate nu-i mai judeca pe altii cu atata inversunare ca nu stii unde te duce viata si .......... :crybaby: :crybaby:
Posted

Mai nenorociti ca ei?poate :) dar atat de prosti...mai rar.Magdaa mai iesi pe afara la aer ca se pare ca iti trebuie si lasa-neeee.

@OT cel mai gretos cuplu din romania care e dat si la televizor.Mai bine ma impusc decat sa ma uit la emisiunea aia. :sniper:;;)

Posted

Dupa cuvintele grele aruncate p-aci, nu m-ar mira daca magdaa ia o pauza pe forum. Nu exista incrancenare si rautate in acest topic (well, poate din partea ta putin), nu exista decat un imens dispret (si dezgust) pentru cei carora le iei apararea.

Posted

EEEEEEEEEEEE da nu mi-au murit laudatorii,sunt desteapta m-am descurcat fara ajutorul nimanui perseverenta nene.

Asa sa revenim la subiect.Intr-adevar pare neferiita si ceva interes stiu si eu poate se preface poate nu poate el o iubeste ea in skimb poate nu .Hmmmmmmmmmm eeee eu cred ca le este bine MOMENTAN :clap:

Posted

Dupa cuvintele grele aruncate p-aci, nu m-ar mira daca magdaa ia o pauza pe forum. Nu exista incrancenare si rautate in acest topic (well, poate din partea ta putin), nu exista decat un imens dispret (si dezgust) pentru cei carora le iei apararea.

Le-ati dat limbi cumva???Va rog sa ma scuzati ups!!!!!!

Posted

@magdaa

Tu sti ce-i ala misogin ?

Tu practic promovezi ideea ca barbatii sa iubeasca femeile care iubesc doar banii lor. Aia care nu sunt asa sunt misogini ?!

Sa-mi bag ceva in conceptiile tale despre viata.

Cati ani ai ?

Iti doresc sa ai parte de un creier de maimuta ca sa mai evoluezi si tu putin, ca la ce ai acum ....

Femeile care practica o astfel de viata au si ele o denumire care exista si in dictionar

Don't worry, there's no sugar :right:

Posted

Parerea mea, astia 2 sunt prea mediatizati. Mi se pare normal ca Monica sa devina idolul multor fete, pentru ca multe din ele nu au perspective prea... luminoase. Decat sa muncesti 45 de ani pentru subzistenta, mai bine sa te asiguri ca nu mai muncesti pentru restul vietii tale. Vorba unei colege....cu atat mai bine ca e batran , ii dai 2-3 cafele tari si gata :)

Acum, nu stiu, fiecare cu parerile lui, si cu viata lui, dar dupa parerea mea, materialismul "is wrong".

Si totusi... sa nu mai muncesti never ever..si sa traiesti in lux.... te pune pe ganduri.

Posted

Parerea mea, astia 2 sunt prea mediatizati. Mi se pare normal ca Monica sa devina idolul multor fete, pentru ca multe din ele nu au perspective prea... luminoase. Decat sa muncesti 45 de ani pentru subzistenta, mai bine sa te asiguri ca nu mai muncesti pentru restul vietii tale. Vorba unei colege....cu atat mai bine ca e batran , ii dai 2-3 cafele tari si gata :)

Acum, nu stiu, fiecare cu parerile lui, si cu viata lui, dar dupa parerea mea, materialismul "is wrong".

Si totusi... sa nu mai muncesti never ever..si sa traiesti in lux.... te pune pe ganduri.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...