Jump to content
The Connection

Cum sa iti creezi propia lightsaber

Recommended Posts

Posted

da....eu zic sa cititi o carte mai fratilor! lasati voi sabia neon care nu face decat lumina noaptea....bine...asta daca aveti baterii!

Posted

Ma, decat sa comentati atata, mai bine taceti, daca nu va place.Fiecare cu a lui.Unu cu fotbalul, unul cu PC-ul, unul cu SF-ul s.a.m.d. Nu va mai legati de fanii StarWars.Ca nici noi nu ne legam de hobby-urile, sau obsesiile voastre.

Guest Calu.Bestial
Posted

si eu am 3 sabii laser dar alea is cumparate. 1 jedi adevarat si le face singur . did you make them yourself? sincer in fiecare post al tau incerci sa ma jignesti . UN JEDI NU ARE URA IN EL . El ESTE CALM SI NU ATACA DECAT ATUNCI CAND TREBUIE . CEEA CE FACI TU E RAZBUNARE DOAR PT CA TI_AM ZIS CA AI POSTAT GRESIT de 2 ori in acceasi zi

Si eu sunt fan Star Wars, dar sa faci un lightsaber nu e putin extrem!? Adica 'live the saga' e ok dar 'live the saga in the real life' parca nu mai e acelas lucru. Prefer sa vad filmul decat sa am o sabie cu neon care sa imi aduca aminte ca totusi nu e reala povestea...

Oricum it's your choice si iti urez mult succes, sa ne arati si noua ce ai realizat!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...