SeBi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 da....eu zic sa cititi o carte mai fratilor! lasati voi sabia neon care nu face decat lumina noaptea....bine...asta daca aveti baterii!
nwradu Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Nu va bagati pe neoane pt ca mai mult de 2 ore nu va rezista sabia aia, ca spargeti tubul si se face mizeri mare...
Valek Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ma, decat sa comentati atata, mai bine taceti, daca nu va place.Fiecare cu a lui.Unu cu fotbalul, unul cu PC-ul, unul cu SF-ul s.a.m.d. Nu va mai legati de fanii StarWars.Ca nici noi nu ne legam de hobby-urile, sau obsesiile voastre.
Guest Calu.Bestial Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 si eu am 3 sabii laser dar alea is cumparate. 1 jedi adevarat si le face singur . did you make them yourself? sincer in fiecare post al tau incerci sa ma jignesti . UN JEDI NU ARE URA IN EL . El ESTE CALM SI NU ATACA DECAT ATUNCI CAND TREBUIE . CEEA CE FACI TU E RAZBUNARE DOAR PT CA TI_AM ZIS CA AI POSTAT GRESIT de 2 ori in acceasi zi Si eu sunt fan Star Wars, dar sa faci un lightsaber nu e putin extrem!? Adica 'live the saga' e ok dar 'live the saga in the real life' parca nu mai e acelas lucru. Prefer sa vad filmul decat sa am o sabie cu neon care sa imi aduca aminte ca totusi nu e reala povestea... Oricum it's your choice si iti urez mult succes, sa ne arati si noua ce ai realizat!