Guest buxi Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 (edited) asi vrea si eu sa imi spuneti daca este un program care sa poata sa arate parola care o are la PC lui care este intrati si vb si la -Edited- ms Edited June 20, 2006 by silversky
frankie Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Nu exista program care sa arate ce parola are la calculator. Exista un program "key logger" (cred ca asa era) cu care te conectezi la un calc. si tot ce tasteaza respectivu iti apare si tie. Insa nu stiu de cand pana cand... Oricum, daca vrei sa faci rost de parola, iti spun un secret...shhh...scoate-i naiba bateria si nu o sa mai fie nici o parola... Btw: sper sa te prinda ala
sKiLL_™ Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ba da. chiar ca exista ... dar nush cum se numeste . Programu ala cauta parolele userilor din registry, oricum nu ai voie sa folosesti asa ceva
nwradu Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Parerea mea e ca daca nici macar nu poti cauta singur un program de spart parola "care este" n-ai sanse nici sa folosesti unul... nu te complica degeaba.
{JM}Alex Lifetaker Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Lasa mah si tu heckarul junior sa incerce Cine stie ce hacker mare va ajunge puiul asta
L!nuX Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 hehe am eu un program care sparge parola de la user , inclusiv de la administrator , da nu ti-o da pur si simplu o sterge si ramane freee
netics Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ce topic tembel.ca stii folosi un program nu inseamna ca esti hacker. ca sa fii hacker trebuie sa ai o anumita pregatire psihica si in plus tre sa fii si cam de vreo 500 de ori mai inteligent ca tine(buxi). stii intra in command prompt macar?
HJI Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 stii intra in command prompt macar? de intrat poate ca stie da intrebarea e stie sa-l foloseasca sau numa din auzite?
frankie Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 si in plus tre sa fii si cam de vreo 500 de ori mai inteligent ca tine(buxi). Poi si daca are Iq = 0 . 500 * 0 =0 Glumeam bai, n-am nimic cu tine, dar tot vreau sa te prinda ala caruia vrei sa-i spargi parola, sau sa ti-o sparga si el tie. Daca nu ma insel, el vrea sa afle parola din calculator, si o vrea pe cea de pe sistem, nu de pe windows. Sincer nu prea sunt programe, si cele care sunt sunt complicate.
gexy Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Poi si daca are Iq = 0 . 500 * 0 =0 Glumeam bai, n-am nimic cu tine, dar tot vreau sa te prinda ala caruia vrei sa-i spargi parola, sau sa ti-o sparga si el tie. Daca nu ma insel, el vrea sa afle parola din calculator, si o vrea pe cea de pe sistem, nu de pe windows. Sincer nu prea sunt programe, si cele care sunt sunt complicate. =0
un_mg Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 (edited) omul de fapt a vrut sa-i scrieti in forum sa vada si el cum e sa fii admin -Edited-vrea si el putin spam aici Edited June 20, 2006 by silversky
Stargate Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 hehe am eu un program care sparge parola de la user , inclusiv de la administrator , da nu ti-o da pur si simplu o sterge si ramane freee cool man - dar ai grija sa nu cazi in pacat