Jump to content
SeBi

Arme pentru autoaparare!

V-ati cumpara o arma cu aer comprimat pentru autoaparare?  

249 members have voted

1. 1. V-ati cumpara o arma cu aer comprimat pentru autoaparare?

• Da, pentru ca sunt multi delincventi in tara asta!
      90
    • Nu, nu vreau sa ranesc pe nimeni...mai bine ma ranesc !
      10
    • Nu stiu...nu m-am gandit !
      59
    • Ce sa fac cu o arma cu aer?Prefer armele de foc !
      56
    • Am deja o arma cu aer comprimat!
      13
    • Ce e o arma cu aer comprimat?
      8

Recommended Posts

Posted

Ma voi va temeti sa umblati pe strada cu telefonul in buzunar?? mda...that's the nerdy way...

daca ar fi sa am o arma cu aer comprimat sau arma de foc...ar fi doar ca sa ma distrez cu ea la tir sau undeva...in rest nu ma prea tem de mucosi de pe str.

Posted

eu am permis pentru port arma ne-letala, locurile pe care le bantui si personajele de prin imprejurimi m-au convins ca se merita, urmeaza acum sa imi iau un pistolas si sa pun in practica "poc poc, il doare pe tigan"

PS: mai am si un baston microscopic care si-a dovedit eficienta, este atat de intimidant incat prezenta lui poate calma cele mai mari javre (nu :( nu ma refer la saracile animale)

ai fost vreodata inconjurat de vreo 15 rockari si trageau fiecare de tine in stanga si in dreapta sa te arda
iarta-i nene ca probabil le-a fost copilaria zbuciumata...
Posted

am o arma cu aer comprimat....nu cred ca prea e mijloc de aparare mai mult de intimidare.

iar ca sa nu intri in bucluc poti evita foarte usor nu cred ca ai nevoie de asa ceva.

Posted

mai bine un spray stye careva unde in oradea se gaseste si nu prea conteaza cine il cumpara? (ma mai gandesc pe de la blok il trimit sami cumpere) deci unde se gaseste si kam pretu? plz PS. nu ca as incasao des

Posted

mai am si un baston microscopic care si-a dovedit eficienta

Microscopic sau telescopic?

OT: Pistolul nu este atat de eficient cum cred multi. Ce faci daca sesizezi intentia celuilalt de a te ataca atunci cand mai sunt intre voi doar 2 metri (sau mai putin)? Ai timp sa scoti pistolul, sa-l armezi si sa tragi? Eu as spune ca nu. Sau, cel mai probabil, vei rata, iar tentativa ta il va irita si mai mult pe agresor.

Recomand bastonul telescopic sau boxul. Si, evident, pumnii.

Cine vrea sa invete cum sa iasa intreg dintr-o lupta de strada n-ar face rau sa se uite la DVD-urile cu Bas Rutten. Sunt mult mai apropriate de realitate decat demonstratiile de arte martiale de la televizor.

Posted

Arme ? Ce is alea ? Fiti seriosi , daca bagi cutitul in cineva si mere in spital ai belit-o mai ales cu pistol , omg ! Cu spray poti sa dai pe cineva , dar numai daca te-a atacat sau te-a lovit ...

Posted

Sunt pentru ... daca vine cineva la tine cu anumite intentii te simti mai bine cu un cutit/briceag in buzunar.

Nu cred ca ar trebui sa se ajunga la arme de foc, dar fiecare face cum vrea.

Posted

cam ciudat topic :/ .. anyway nu as merge cu arma..atata timp cat nu cauti scandalu..nu vine la tine :) MyrEs.. briceagul face ravagii mai multe decat pusca cu aer comprimat, + ca nu ai avea in niciun fel curajul sa injunghii pe cineva.

Posted

atata timp cat nu cauti scandalu..nu vine la tine.

Din pacate nu prea e adevarat asta.

Si cand esti cu nervii la maxim esti in stare de orice :angry1: :banghead: .

Posted

prefer sa ma apar cu pumnu si picioarele :P , decat sa mai omor pe vreounu asa mai degraba ii dau o bataie,in caz de poseda arma atacantul atc prefer sa am arma de foc

Guest c0r0nel
Posted

Da, sunt de acord cu armele pentru autoaparare, numai ca acestea nu sunt arme cu aer comprimat, sunt pistoale cu gloante de cauciuc sau gaz.

Posted

eu nu sunt de acord.. mai bine te duci la karate sau la lupte si inveti sa te aperi decat sa ii distrugi viata unuia in mod deliberat (chiar daca ar fi legal).. asa.. ii dai una de il bagi in spital dar in cele din urma isi revine complet..

Posted

O strategie buna ar fi sa ai un pistol cu gloante oarbe, efectul de sperietura ar fi acelasi ca la unul adevarat, dar tot pumnul ramane de baza :box:

Guest c0r0nel
Posted

eu nu sunt de acord.. mai bine te duci la karate sau la lupte si inveti sa te aperi decat sa ii distrugi viata unuia in mod deliberat (chiar daca ar fi legal).. asa.. ii dai una de il bagi in spital dar in cele din urma isi revine complet..

1.pe strada nu e ca in sala

2. karate vine de la cara-te ! nu prea te ajuta

3.daca vrei sa stii sa te bati pe strada faci box,MT sau KB

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...