Jump to content
SeBi

Arme pentru autoaparare!

V-ati cumpara o arma cu aer comprimat pentru autoaparare?  

249 members have voted

1. 1. V-ati cumpara o arma cu aer comprimat pentru autoaparare?

• Da, pentru ca sunt multi delincventi in tara asta!
      90
    • Nu, nu vreau sa ranesc pe nimeni...mai bine ma ranesc !
      10
    • Nu stiu...nu m-am gandit !
      59
    • Ce sa fac cu o arma cu aer?Prefer armele de foc !
      56
    • Am deja o arma cu aer comprimat!
      13
    • Ce e o arma cu aer comprimat?
      8

Recommended Posts

Posted

In general armele fac mai mult rau decat bine - iar de la armele cu aer comprimat pana la cele de foc, nu este lung drum. Sincer nu sunt de acord cu ele, dar in ziua de azi cand politia nu prea te apara deloc...trebuie sa te aperi singur.

Nu imi surade sa ajungem in pielea americanilor (chiar si Canada mai nou) unde tie frica cu copilul in scoala ca se impusca la ca tinta...

nush zau... :(

Posted

Am auzit k va indoiti de calitatea sprayurilor paralizante care costa putin!.... :naughty: Dimpotriva sunt chiar bune! ( am luat de 2 ori in fatza,dar decat odata de la distanta mai mica de 1 metru) sunt nasoale rau ustura k drq

@Alex lifetaker : fereste-te k vin cu el la scoala =))

Posted

Mah voi cand spuneti ca o arma pt. auto-aparare este nefolositoare chiar ganditi ce spuneti?

pai ganditi-va ca vine unu si va zice sa scoateti banii din buzunar ca va omoara in bataie?daca aveti sprayul in buzunar, ii ziceti:

"imediat, gata, ii scot"...si te faci ca scoti banii, dar ii dai cu sprayul in fata... si ai timp sa bati la el ca la fasole... mai nasol e daca poarta ochelari ca nu prea are efect sprayul...poate doar sa-l sufoce eventual... :)

Pt. pisoalele cu aer comprimat trebuie permis?am vazut unul misto :)

Posted

Pt. pisoalele cu aer comprimat trebuie permis?am vazut unul misto :)

Daca ai permis de conducere poti cumpara unul.

btw, unde ai vazut? ca m-ar tenta si pe mine un pistol. @crv

Posted

Am avut un pistol cu aer comprimat, dar desi dadusem o gramada de bani pe el, dadeeam mai tare eu cu piatra , decat tragea el :D Oricum, cel mai bun e un briceag :right: Si peper sprayul e bun, eu am luat unul in ochi de la max 1 metru, si m-au usturat ochii toata ziua de simteam ca mor :shocking:

Posted

armele de foc sunt mai eficace...

si esential e sa tintesti in cap, nu in inima, ca de obicei pe aia o ratezi...

de fapt cel mai bine e sa fi cumva cu mana deasupra celui pe care vrei sa-l impusti... si sa tragi din capul lui inspre picioare... chiar daca ratezi teasta... e imposibil ca trecand in jos in sectiune sa nu-i atinga vreun organ vital...

have phun killing people... pt. autoaparare... la ce va ganditi? :gun:

Posted

Da, pentru ca sunt multi delincventi in tara asta!

se merita :) nu se stie cand dai de careva mai periculos si poate devine utila..

Posted

armele de foc sunt mai eficace...

si esential e sa tintesti in cap, nu in inima, ca de obicei pe aia o ratezi...

de fapt cel mai bine e sa fi cumva cu mana deasupra celui pe care vrei sa-l impusti... si sa tragi din capul lui inspre picioare... chiar daca ratezi teasta... e imposibil ca trecand in jos in sectiune sa nu-i atinga vreun organ vital...

have phun killing people... pt. autoaparare... la ce va ganditi? :gun:

frate tu vorbesti ca unu Ady care joaca JA...sau chiar tu esti? Ma refeream la folosirea unei arme in viata reala , nu in cs sau orice alt joc... ce "sfaturi" infantile ai dat...

LE:

Cetateanul roman care a implinit varsta de 18 ani si doreste sa procure arme neletale (arme cu aer comprimat, arbalete si ca noutate pistoale cu gaz), trebuie sa notifice in prealabil organul de politie competent teritorial. Notificarea se depune in scris si trebuie sa fie insotita de actul de identitate. In baza notificarii depuse, organul de politie elibereaza in termen de 3 zile lucratoare dovada notificarii.

WOW arbaleta e considerata arma neletala... cool...probabil si arcul traditional este considerat la fel... mi-as cumpara una...s-o tin in casa :) Poor thief, he won't know what hit him :)

Posted

arme? pistoale? eu cred k o dati in sf-uri , frate ce faci tu cu arma cand e ala langa tine si iti da una de te duci pe spate? pana scoti tu pistolu , pana ridici piedica iti mai da ala 2 scatoarfe de sari in sus .

e mai mare ca tine? ai sange-n tine? dai una si vezi daca cade , iti e frica de el? fugi frate , fuga-i sanatoasa! ;)

decat sa-l nimeresti pe ala cine mai stie unde , eu stiu k armele astea trase la o distanta mica si in zone vitale sunt fatale , mai lasati this gangsta sheat si ganditi la rece . ati vazut prea multe filme , no offence meant.

Posted

Da vreau pistol sa-l tin acasa in sertar si sa-l gasesca fecior-miu si sa se duca cu el la scoala si sa impuste juma de clasa ca au facut misto de freza lui :gunsfire: :-O

Terminati cu armele duceti-va la sala la un curs de karate, box sau luati-va un doberman sau un rotweiler si o sa fiti mai in siguranta. :ceuameni:

Posted

Da vreau pistol sa-l tin acasa in sertar si sa-l gasesca fecior-miu si sa se duca cu el la scoala si sa impuste juma de clasa ca au facut misto de freza lui :gunsfire: :-O

Pai de aia si trebuie trecute anumite teste pt a putea cumpara un pistol. E si normal ca un pistol sa ajunga in mainile unui om normal si nu in mainile unuia care l-ar putea pierde sau caruia sa i-l fure cineva. Din pacate exista si exceptii, de multe ori si ultimii (ne)oameni trec acele teste. :(

Posted

testele sunt praf in ochii prostilor daca aveti incredere in asa ceva, v-ati ars: cati soldati s-au sinucis sau au ucis pe altii in momente de nebunie??? toti labilii psihici au pus mana pe munitite de razboi...

si toti au trecut testele....psihologice...

Good luck

Posted

dar oricum trebuie sa fii tampit daca treci cu vederea riscurile la care te expui cand mergi pe strada singur, la o ora tarzie...si nu, nu e ceva de domeniul fantasticului sa ai o arma pt. autoaparare, fie ea spray lacrimogen, pistol cu aer comprimat sau un gadget cu shocuri electrice... Sunt sigur ca va veti gandi ca "nu mi se poate intampla tocmai mie" insa daca se intampla, sa nu fie prea tarziu...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...