Jump to content
silversky

Noul PSD cu pene

Recommended Posts

user posted image

PSD a realizat o sigla-alternativa: in loc de trei trandafiri pe fundal rosu, apare un stol de pasari migratoare. „Descatusare de trecut“, explica liderii partidului.

PSD a conceput o noua campanie de rebranduire a partidului. Dupa transformarea culorii PSD din albastru in rosu, specialistii in imagine ai partidului au gindit si realizat si o noua sigla pentru formatiunea lui Geoana. In ea apar 9 (noua) pasari calatoare alaturi de inscrisul „PSD - un nou capitol“.

Sigla poate fi vazuta deja prin sediile de partid din toata tara. La Slobozia, ieri, noua sigla era lipita cu scotch linga portretul de presedinte al lui Mircea Geoana. Vechea sigla, cu cei trei trandafiri, nu mai era pe nicaieri. Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea, care l-a insotit ieri pe Mircea Geoana la o intilnire cu activul de partid din Muntenia, ne-a explicat ca nu e vorba, de fapt, de o noua sigla. „E doar un brand nou, ce va insoti sigla oficiala a partidului, cei trei trandafiri“,ne-a spus Dragnea.

„Cred ca-s pescarusi. Sau porumbei.“

Acesta nu parea sa fie pus in tema cu semnificatiile emblemei. „Cred ca-s pescarusi... Sau porumbei. Nu stiu. Stai sa intreb.“ Se duce la una dintre consilierele lui Mircea Geoana si revine dupa citeva secunde cu raspunsul: „Gata! Sint cocori!“. Zimbetul ii dispare cind il intrebam ce simbolizeaza cocorii din sigla PSD. „Descatusarea de trecut“, incearca el un raspuns.

Un alt lider al partidului, fostul ministru de Interne, Marian Saniuta, pare mai stapin pe situatie. „E un stol de pasari. Ideea e ca seful se schimba fara ca stolul sa-si schimbe directia. Asa ne-a explicat un consultant strain angajat de partid: pasarile din stol isi schimba virful prin rotatie. E un simbol de echipa“, afirma Saniuta. El spune ca noua emblema a pesedistilor ar mai avea o semnificatie: „Atunci cind o pasare se raneste, alte doua se duc pe sol dupa ea“.

In opinia lui Doru Ioan Taracila, liderul PSD Calarasi, emblema cu pasarile calatoare „e un insemn al prima-verii“. El tine sa ne asigure ca „nu-s pasari calatoare, sint ale noastre... rindunele...“. Cit despre directia in care se duc acestea, Taracila nu are nici un dubiu: „Spre putere!“.

(sursa : HotNews.ro)

--------------------

Cred ca-s pescarusi... Sau porumbei.

nu-s pasari calatoare, sint ale noastre... rindunele...

„Gata! Sint cocori!“

Dragii de ei,mai cocorii aia le-au lipsit biggrin.gif

Si asa deci,isi schimba varful prin rotatie...Oricum,inspirate cele 3 pasari din partea dreapta jos - primul cocor e Geoana,cu aripile larg deschise (poate prea larg),al doilea Nastase (cu aripile putin plecate de la termopane) si ultimul Iliescu - care desi apare ca o pasarica,e plasat strategic la baza,inca ducand tot partidul in spate.

(Asta am fost eu -analistul politic tongue.gif )

Link to comment

Ce porcarie macabra!

Mi se pare nasol din cauza culorilor care n-au nicio legatura, pasarile sunt prea multe si asezate aiurea in plus - gandirea asta strica "Am fost prosti, acum gata cu coruptia, suntem drepti si... pfft...". Nu mi se pare -politic- inteligent sa accepti ca "da nene, in partidul nostru a fost coruptie la greu - dar acum e curat si frumos".

Asa a zis Mirciulica si inainte de matusa tamara... "Gata cu coruptia, reforma" - si dupa aia tot scandalul ala - absolut penibil.

Eu in locul lor mi-as face ALT partid cu ALT nume.

Mi se pare o lipsa de organizare si faptul ca logo-ul lipseste, in mod surprinzator, de pe site. Eu acum vad tot faimosii trandafiri. http://www.psd.ro/

Legat de logo cred ca au pus baietii pe un lad care stia un pic de Corel/AI pe-acolo si "fa si mie ceva cu rosu si niste pasari"...

Link to comment

Socialismul are culoarea rosie, si de aia e asa, din cate stiam. Da, pasarile duc cu gandul la gripa aviara si la migratie, si oricum nu da nimeni 2 bani pe pasari... Adica mai bine puneau un leu daca vroiau animale. Plus ca de acum pe buletinele de vot vor fi niste pasarele mici, abia se vad, eh...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...