Jump to content
MisterDevil

ceva legat de BAC

Recommended Posts

Posted

MOOOOOOOOOOOR.... pana acum nu am avut deloc emotii, dar de vreo 15 min nu mai pot nici sa stau intr-un loc...

La noi, cineva care stia (sefa clasei) a luat 6.50 :| :| :| :| :|

Unu' care era destul de || a prins subiect usor si a luat 10...

Nici nu mai stiu ce sa cred... moooooooor..... lesin.... De 4 ani de zile nu am avut morcov la nimic.... In schimb am acuma pt toti anii acestia sad.gif(

Posted

calmati-va copilasi...scapati voi si de asta.....totul tine de noroc....sper sa am si eu main noroc...nu e bac da`....

Posted

nu ar avea cum sa fie cu admis / respins , trebe sa se faca un concurs de doasare si la intrare in facultati , si fara notele de la bac , ar fii cam greu ... admiteri la toate facultatiile , complicat ... smile.gif e bine asa biggrin.gif

mie mi-a picat ceva usor , incipitul si finalul la 2 romane la alegere cool.gif

Posted

24.gif)))))))))))))) culmea culmilor .. la sub 1 .. mi`a picat JOCUL ( descrierea jocului ) 24.gif))) beat that mister hamster 24.gif

sub 2 .. morometzii vol 2 sad.gif

DA TOT AM LUAT 8 biggrin.gif

vai ce urat e asta...mai ales morometii :/

Posted

Dupa ce ca stau 4 ore aiurea la scoala, in speranta ca o sa ma ia acuma seara, nici macar nu m`o luat !!! hair.gifhair.gif

MOR DE NERVI !

Vedem la dimineata la ora 8 tre` sa fiu la scoala. DOAMNE AJUTA ! eusa_pray.gif

Posted

sa ma laud si eu... am scapat de inca un ex greu....si cu nota mare...chiar prea mare biggrin.gif

iar voi...pai daca toti luati notele astea...inseamna ca generatia voastra este destapta`....sa vedem statisticile oficiale totusi tongue.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...