Jump to content
MisterDevil

ceva legat de BAC

Recommended Posts

Posted

a da si ink o chesti care am observato pe vremea mea cel putin adik aku 2 ani biggrin.gif haina face pe om, adik scoateti costumele lume ca merge treaba wink.gif macar un pct akolo tot iese biggrin.gif

Posted

nu mai fiti bei asa stresati...sa vedeti peste 2 saptamani ce fericiti o sa fiti biggrin.gif

treaba este destul de simpla...ati invatat cateceva...luati nota mare...va duceti plante...riscati sa picati....sa va vad eu la facultate...cand aveti teancul de cursuri de invatat si ami aveti 3 zile pana la examen....

Posted

hmm de acu creca ar fi cazu sa ma apuc si eu de invatzat ...

spor la invatat, ca eu m`am apucat Luni ! tongue.gif

O`i invata si azi cam 2 ore, maine la fel, luni la fel, si marti, the big day ! :-S

Posted

Hehehe. Cand v-am zis io k sunt 50 de sub voi NUU.... E bine k se mai repeta cateva dar sunt nasoale alea in kre tre sa demonstrezi/ exemplifici ce e ala roman(obiectiv,reailst, mama lor de romani tongue.gif )si cu nuvela, drama,etc. Las' k vedem noi cum ne descurkm. Poate poate iese ceva klumea. Bagi ceva la textu la prima vedere si la ala cu explicatie mai te ajuta ei cu intrebari. May GOD be wit' Y'all! cool2.gif

Posted

ce noroc pe voi ca nu tre` sa luati 5 pe fiecare parte (text la prima vedere si text cunoscut) ca era vai si amar de fundu` unora

Posted

Ce aveti voi cu Bakovia? alai ushoir de tot ...

Uitativa la sbu49->52 ...alea subiecte frate!

In rest ma descurc la toate biggrin.gif ... da Arghezii ala chiar ca nici mie nu-mi place...

BAFTA ...sau nush ce ar trebui...un coleg care ii copilu la ceva om mare de acolo si atunci ati trecut sigur wink.gif

Posted

noroc? /:)

la oral avem text la prima vedere+o opera literara studiata

stiu mah ce aveti....ce` crezi ca am uitat?

va vad eu la facultate (in seseiune) daca acum va plangeti tongue.gif

e..o sa vedeti (unii) ce fericiti veti fi cand va veti vedea notele....va astept aici....ia...chiar o sa fac un sondaj...fiti atenti

Posted

8.30 sunt a 2-a eusa_whistle.gifeusa_dance.gif , nu stiu de ce sunt asa de happy....parca vad ca ma bufneste rasul in fata comisiei si incep sa le povestesc visul meu din noaptea asta! help us GOD, stiu ca n-am fost la biserica si cu ocazii speciale ma rog, in fine, da-ne doamne cuvinte cat mai sofisitcate, dar nu perle, si sa ne iasa din gura adevarate romane de critica literara, sa`l facem pe lovinescu sau maiorescu de rusine, ca noi suntem mai tari, bafta all

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...