Jump to content
MisterDevil

ceva legat de BAC

Recommended Posts

Posted

Sigur e pe note ! Vedeti ca nu conteaza atat de mult litera, e posibil sa fie de EXEMPLU 4 comisii. Prima comisie sa ia de la A-D, a 2-a E-I, etc

Deci nu este sigur ca cei cu S, T vor intra in ultima zi printre ultimii tongue.gif

Oricum, mie mi s-a spus ca duminica se afiseaza tebelul cu orele, salile, literele, etc

Anyway, va urez succes tututor, dar imi urez si mie 5.gif Ca voi avea nevoie biggrin.gif

Posted

Sigur e pe note ! Vedeti ca nu conteaza atat de mult litera, e posibil sa fie de EXEMPLU 4 comisii. Prima comisie sa ia de la A-D, a 2-a E-I, etc

Deci nu este sigur ca cei cu S, T vor intra in ultima zi printre ultimii tongue.gif

Oricum, mie mi s-a spus ca duminica se afiseaza tebelul cu orele, salile, literele, etc

Anyway, va urez succes tututor, dar imi urez si mie 5.gif Ca voi avea nevoie biggrin.gif

Ms la fel ! tiphat.gif

Si eu o sa am nevoie de bafta, en`grossssss !!! kar.gif

Posted

Oh...ce stresat eram si eu la bac...

La probele orale conteaza norocul...daca te simpatizeaza profii e perfect...daca nu...e nasol tare!

Ca sa ma lau inca o data...am luat 10 al ambele probe....la romana...a fost destul de simplu...am dat a 2-a zi si stiam ca la comisia la care pic s-au luta mai multe note de 10..asa ca am stat mai linistit! Mi-a picat ceva din proza...o paralela intre lapusneanu din opera si cel din istorie...m-am descurcat si nu prea au avut de sa comnenteze....

La franceza...invatasem vreo 6 pagini cu toate subiectele din anul precedent...am fost in prima zi pe la sfarsit....la scoala si o colega aflase toate subiectele posibile...le-am luat si eu si m-am dus acasa si m-am gandit...la cateva idei in romana. Cand am intrat in sala am avut surpriza sa vad ca mi-a picat ceva ce putea fi adaptat la unul din sub invatate din cele date in anul trecut...asa ca...am luat si acolo 10....

La scris a fost mai relaxat....desi romana a fost nasoala...sub usoare anul trecut dar nua m reusit sa scot ami mult de un 8.50 al roana scris.....iar la mate...am dat m2...super super usor sub...cine l-a vazut pe cel de anu` trecut stie ce zic....

SA VA DAU UN SFAT: CITITI CU ATENTIE MAXIMA SUBIECTELE, DE CATEVA ORI...IAR LA MATE...REFACETI CALCULELE DE CATE ORI AVETI TIMP...

este pacat sa gresiti dintr-o prostie....

Posted

iar la mate...am dat m2...super super usor sub...cine l-a vazut pe cel de anu` trecut stie ce zic....

SA VA DAU UN SFAT: CITITI CU ATENTIE MAXIMA SUBIECTELE, DE CATEVA ORI...IAR LA MATE...REFACETI CALCULELE DE CATE ORI AVETI TIMP...

este pacat sa gresiti dintr-o prostie....

Si eu tot la M2 sunt, si am facut subiectu de anu trecut. SUPER EASY ! Eu, ca is paralel la mate, am facut de 7.50 SINGUR !

A fost super banal anu` trecut, ceea ce inseamna ca anu` asta ne omoara ! tongue.gif

Ms de sfaturi !

BAFTA LA TOTI !!! wub.gif

Posted

Si eu tot la M2 sunt, si am facut subiectu de anu trecut. SUPER EASY ! Eu, ca is paralel la mate, am facut de 7.50 SINGUR !

A fost super banal anu` trecut, ceea ce inseamna ca anu` asta ne omoara ! tongue.gif

ha...pai daca la ala ai luat 7.50....mai bine mai invata ceva...stii de ce?

1) a fost cea mai usoara varianta din cate stiu eu

2)nu exista stresul examenului

Eu am laut 9.70...dar meriatm 9.60...era culmea sa fac contestatie tongue.gif

Eu zic sa va inarmati cu rabdare...iar in noaptea din-aintea afisarii rezultatelor sa nu-i injurati pe cei de la SIVECO pentru ca sunt incompetenti...asa sunt ei si nu au nici o vina.... tongue.gif

Nu trebuie sa fie mai greu anu` asta...si oricum...nu conteaza f mult...conteaza doar sa luati...dece? daca sunt sub grele toti iau note mici...asa ca...tot aia e...

Posted

ha...pai daca la ala ai luat 7.50....mai bine mai invata ceva...stii de ce?

1) a fost cea mai usoara varianta din cate stiu eu

2)nu exista stresul examenului

Am zis aiurea ~ 7.50 la ora de mate in particular ! tongue.gif

Think about it, ca timp de 4 ani de liceu, tot media 5 pe linie am avut la mate ! tongue.gif

Btw, IL URASC PE EMINESCU, URASC POEZIILE.

Citez un preten :

Bacovia = psihopat

Arghezi = nebun

Eminescu = obsedat sexual.

II URASC !!! hair.gifhair.gifhair.gif

Posted (edited)

bacovia rulz, moarte and stuff, eminescu si barbu = 2 hoituri care ne macina :|

pun pariu ca eminescu nici macar nu s-a gandit la ce invatam noi cand a facut poeziile astea, a scris si el de-an-poulea..

2 ZILE ahahhahahaha

Edited by Thade;;)
Posted

bacovia rulz, moarte and stuff, eminescu si barbu = 2 hoituri care ne macina :|

Bacovia ? Da` de ce tre` sa invatz eu despre moarte & sicriee & cavouri (parca tongue.gif ) ?

Pfoai bha, astea da subiecte de bac.

@ Teid

3 zile ! (eu marti intru eusa_dance.gif )

Posted

eu am invatat gunoiul ala de poezie (plumb) pe derost (8 vs tongue.gif parca) si ceva din comentariu...mai bine invatati versuri si faceti pe loc...in mare parte decat sa tociti comentarii si sa va incurcati....

Iar legat de lb romana...nu inteleg de ce trebuie sa invatam (sa invatati acum tongue.gif ) toate cretinitatile....eu as fi pus cateva romane ca lumea....eventual si straine (de ex codul lui da vinci biggrin.gif )...si sa dea lumea din ele...nu tampenii de poezi (din ceas dedus, plumb...si alte aberatii scrise de niste cretini in timp ce se jucau...in baie singuri...intelegeti voi...pentru ca iubita nu le dadea nici o importanata pt ca erau niste retardati cu sifilis)...am fost prea dur?

Citez un preten :

Bacovia = psihopat

Arghezi = nebun

Eminescu = obsedat sexual....iar cine a scris chestia asta nu a fost prea destept....

de ce? pentru ca lista asta e fff lunga biggrin.gif daca o continua...poate imi schimb parerea

bafta la bac...si mie la STM ca am marti examen si nu stiu mare branza sad.gif

Posted

Eminescu = obsedat sexual....iar cine a scris chestia asta nu a fost prea destept....

de ce? pentru ca lista asta e fff lunga biggrin.gif daca o continua...poate imi schimb parerea

bafta la bac...si mie la STM ca am marti examen si nu stiu mare branza sad.gif

Pai de ce tre` sa invatz eu toate porcariile scrise de Eminescu ?

Pt. mine, sincer, nu e un geniu, e un ANALFABET.

Nu era in stare sa lege k`lumea 2 versuri, jur.

Pai daca era asa geniu, pt. ce o mai scris cu arhaisme si regionalisme si mortii lui ?

Daca era GENIU, scria frate corect, d.p.d.v. gramatical.

Sa invatz eu cum isi astepta el femeile gonflabile "Sara pe deal" si cum se "distra" cu ele ?

Pai asa ceva poti invata si la ore de sexologie !

Pt. mine Eminescu nu va fii niciodata mai mult decat un : "Analfabet obsedat sexual, care a murit de sifilis !"

P.S. : Sifilis, deci umbla si pe la c**ve ! Vedeti ce fel de om ne reprezinta noua tzara pe plan mondial ? hair.gif

Era si sarac. Ca daca avea bani de prezervativ, nu murea de sifilis cand s`o dus la c**ve !

Uai cat il pot ura pe omu asta ! biggrin.gif

Sper sa nu ma aleg cu warn/suspend, pt. ca nu am injurat ! 5.gif

Bafta si tie SeBi la examene ! icon_thumright.gif

Posted

^LOL 24.gif

tare xDDDDDDDDDDDDDDDD

Ok boys and girls..nu mai e mult pana la bac :s ..soooooooo :s

Va urez tuturor de pe-aici care dati bacu` mult succes si rezultate foarte bune. !

God be with you. :]

Posted

O problema pe care o discutam cu un prieten. Eu tot ii injuram pe poeti & stuff ca au scris unele aberatii. Faza e ca, ei doar au scris, si nu ei ne obliga sa le invatam operele, ci senilii din minister.

Oricum, in literatura romana, cel mai mult ma enerveaza criticii literar, care se baga ca si musca ii kkt, numai sa se faca si ei remarcati, cu toate ca multi sunt niste habarnisti...

Hai sa termin cu aberatiile intelectuale, caci in momentul de fata AM DE INVATAT !!! Acuma sunt la Enigma Otiliei, mai am re recapitulat Baltagul, Hanu Ancutei si Utima noapte (asta o URASC) si termin cu proza.

Dupa asta urmeaza greul... poezia biggrin.gif Nu ma atrage deloc poezia... nush dc.

Oricum, eu sper ca la BAC sa imi cada proza 5.gif

Posted

eu presimt la oral ca`mi cade poezia...ceva gen bacovia, si-asa sunt a 2-a din liceu, cade norocul pe mine? blink.gif , bafta tuturor tongue.gif sa ne vedem cu facultatile intregi sanatosi si gata de admitere...alt hop box.gif

Posted

eu presimt la oral ca`mi cade poezia...ceva gen bacovia, si-asa sunt a 2-a din liceu, cade norocul pe mine? blink.gif , bafta tuturor tongue.gif sa ne vedem cu facultatile intregi sanatosi si gata de admitere...alt hop box.gif

Ce admireteeeeeeeeeee ? Dosaaaaaaarrrrrrrrrrr !!!

Nu mai invatz si pt. admitere nici e pica ceru ! smile.gif))

Posted

eu sunt al 4-lea ^^

si mie tot poezia o sa imi pice...parca vad...fix Arghezi cu testamentul lui, cea care nu o suport de nici o culoare :|

Posted

radu...ce-ai facut tu pt alte examnene?eu tampesc...tre` sa invat chestii legate de turnare...cah....nu stiu la ce mi-or folosi...da` ma rog...profu pare super de gasca...da` vedem noi...totusi...prefer sa stau pe calc decat sa invat.... tongue.gif !

si sincer...ma bucur ca mai sunt si altii stresati....sunt rau? bine...un examen din facultate nu se compara cu bacu`....pe astea le mai dai o data fara nici o consecinta....mai ales acum, in sesiunea de vara....

Ce stiti voi mah? se intra usor la fac...orice fraier intra...da` se iese al naibii de greu.....vad la mine (inginerie economica, univ transilvanai brasov)...au renuntat f multi...din 150 cred ca au renuntat cel putin 30...si mai e pana la final o gramada...

O sa vedeti...eu va mai spun o data...fugiti cat puteti de ASE si DREPT...mai ales daca nu sunteti pasionati....veti ajunge sa carati baxuri de suc in Carrefour....sau in alte hypermarket-uri...parerea mea....

Posted

:-ss omg ... is this what you pipal call .."emotzii" ?

19.gif daca pica bacovia m`am scos .. daca pica eminesc sar pe profa aea ... ( din cauza eminescului era sa raman corigent)

Posted

pai cand am dat eu...erau 5 sub din eminescu si 2 din bacovia...da` e mai usor eminescu...si faci pe o poezie toate sub....

Posted

Ce sa inveti nene k sunt 50jdemi de subiecte si nici tocilarii aia nu reusesc sa memoreze 25. E bine k vreo 10 sunt cu Eminovici si mai bagi la sarmanu de dionis ceva de la luceafaru' noptii. Da knd ma gandesc la arghezi si bacovia ma ia durerea de kp. Oricum trece si asta. S termina odata cu WC2006. Macar avem si noi o consolare cu trb asta. SA speram k trece cu bine si etapa asta k asa a fost si la capacitate. Bafta U'all. cool2.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...