MisterDevil Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 tot aud prin jur ca la orale nu se mai puncteaza cu note ... ci direct cu admis/respins ... daca e asa ... e de rau are careva mai multe detalii ?
Adi Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 eu am auzit de la copii ca e cu admis-respins... dar take a look
THuG-Radu Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 N`am auzit inca de asa ceva, dar va fii ffff rau daca va fii din nou cu admis-respins ! Daca aud ceva, postez repede
MisterDevil Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 yeyeye ... fac parte din generatzia "cobai"
Burne Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 cand am dat eu bacul era cu admis respins la probele orale peorma s-a revenit la notarea probelor orale, adevarul e ca imi crestea mult media cu notele de la oral dar sunt multumit si cu media obtinuta @mrdevil poi....... de generatia cobai iti pot spune eu ceva am fost prima generatie cu examen de capacitate dupa terminarea scolii generala am fost primii care am dat bani pe carti in liceu sa nu mai spun de materii optionale si porcarii peste porcarii bacul la fel a fost ceva "deosebit" in facultate suntem aia albi cu coada si ochi rosii pe noi se incearca tot ps. bafta pt cei cu bac anu asta mai lasati forumul si joacele cum s-a gandit THuG-Radu sa faca ( remember that topic ) dar se pare ca ii este greu sa se desparta de noi
THuG-Radu Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 ps. bafta pt cei cu bac anu asta mai lasati forumul si joacele cum s-a gandit THuG-Radu sa faca ( remember that topic ) dar se pare ca ii este greu sa se desparta de noi Multumesc frumos ! Sa stii ca e foarte greu sa ma despart de forum & CS ! Saptamana asta, o sa fie o saptamana maraton pt. mine, sper sa am puterea sa invatz toata saptamana macar 4 ore/zi !
dadina Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 am vb cu vreo cativa profesori si au spus k nu se pune problema anul asta cu notarea...si asa sper si eu... , eu inca nu ma stresez cu nota....sa mai invatz orice ar fi sa iau nota maxima, punctajul maxim....sper
MisterDevil Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 yeye ... noi suntem ultima ... care am platiti cartzi .. si etc .. sa nu mai zic de greve ..app de greve .. ca mi`am amintit .. nu ar trbui sa reinceapa profi grevele ? :-"
iNm Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 yeye ... noi suntem ultima ... care am platiti cartzi .. si etc .. sa nu mai zic de greve .. app de greve .. ca mi`am amintit .. nu ar trbui sa reinceapa profi grevele ? :-" acuma nu mai vreau greva .. .ca trec eu in a 12
MisterDevil Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 cum sa nu .. s avezi ce frumoasa e recuperarea ... de luni pana duminica la scoala ... perna si plapuma iti trebuea .. si dormeai acolo
iNm Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 cum sa nu .. s avezi ce frumoasa e recuperarea ... de luni pana duminica la scoala ... perna si plapuma iti trebuea .. si dormeai acolo si anul asta au fost recuperari credema ca nu am fost la niciuna ( bine acuma am fost a 11 )
SeBi Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Recuperari? cand am fost in cl a 8-a a fost o greva lunga...nu am recuperat nimic....la o singura greva s-a facut recuperare...eram in generala si am recuperat o zi..atat...si nici la fac nu am recuperat nimic...anul trecut...asa ca...iubesc grevele....am luat toate examenele...mai ales ca a fost greva imediat dupa ce am trecut pe rds....de pe modem dial-up...asa ca am fost f fericit vreo 2 saptamani si jumatate ca am stat ca tzaranu pe net! Pe mine notele de la oral m-au ridicat (ca am luat 10 al ambele)...ce m-a tras in jos a fost lb romana scris...la care am luat 8.5...in rest....imi aduc aminte de bucuria cu care am vazut notele...imi este dor de acele clipe fericite...acum ii vine sa rad cand ma gandesc cum stateam ca fraierul noaptea pe net sa vad rezultatele. Un lucru pot sa va zis sigur...in noaptea care va precede afisarea rezultatelor veti dormi pe tst...si ii veti injura pe cei de la siveco ca nu sunt in stare sa faca nist servere care sa nu pice....cititi forumul de pe edu.ro...daca nu le-au sers sa vedeti ce discutii au fost anu` trecut la bac! BAFTA TUTUROR!
{JM}Alex Lifetaker Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Sincer e mai usor cu admis/respins...cel putin pentru cei care nu se omoara cu invatatul. In plus, poti sa ai emotii la oral si sa nu iei nota pe care o meritai, desi ai invatat mai mult ca altii, care totusi s-au descurcat mai bine
THuG-Radu Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ar fi frumos sa fie tot bacul pe admis/respins Din punctul TAU de vedere. Eu ash prefera sa fie pe note, sa iau un 8-9-10 (doamne dai), si sa`mi mareasca media generala ! Nu ? Think about it !
BooM-retired Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Pai asa si e, e cu note. Mi se pare mai corect cu note
cipete Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Generatia cobai a trecut nu cred sa se mai revina la porcaria aia de sistem de notare admis/respins deoarece pierzi f mult din nota adik este relativ usor sa iei 2 de zece la oral si apoi sa iti ridici nota destul de mult
THuG-Radu Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Cika o citit tata in ziar ca e iara cu admis/respins la prima proba ! Mortii lor ! VREAU PE NOTEEEEEEE ! sa nu fie adevarat !
Danny Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 E chiar aiurea cu admis / respins .. Va dati seama ca toata lumea care da bacu`o sa aiba emotii la maxim din cauza asta(cred).
THuG-Radu Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 E chiar aiurea cu admis / respins .. Va dati seama ca toata lumea care da bacu`o sa aiba emotii la maxim din cauza asta(cred). Nu chiar. Eu zic ca e mai usor, pt. ca dupa`masa, spre seara (tine mult oralu`), profii is obositi, si vin toti ruptii, reusesc sa scoata 3 cuvinte pe gura, iara profii, obositi : "Bine hai gata, admis!" ! Pe cand, daca era pe note, trebuia sa lupti putin pt. nota respectiva, si in general la oral se iau note mari, care ridica media generala !
Ahilosu Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 mda...eu ce sa mai spun...intru in prima serie, probabil al 4-lea din scoala....si primul din comise.....
Thade Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 sunt la litera D, cred ca intru pe la 1 sau 2, damn btw, nu e cu admis/respins
Danny Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 btw, nu e cu admis/respins Are you sure :s ? Baga dovezi
THuG-Radu Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 sunt la litera D, cred ca intru pe la 1 sau 2, damn btw, nu e cu admis/respins Sigur ? Uai bine`ar fii pe note ! Btw, eu intru a doua zi, spre seara, cand o sa fie profii obositi si plictisiti ! My name start`s with "T" !