7Sev Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=r0BukAy_dko k n-am inteles o faza ... e real sau nu ??? eu cred ca sunt 2 pitice ... cred
GaRoNe` Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 What`a fuck? k n-am inteles o faza ... e real sau nu ??? Da real o **** ca no zburat sange nimik....
Tigressa Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 cum naiba sa fie real asa ceva? just think about it..nu ma impresioneaza in niciun fel.. cum se face k toate video-urile de acest fel sunt pixelate? mai putini pixeli de modificat, oare?
L!nuX Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 mdea am primit 10 masuri cu chestia asta .... m-am saturat de ea sunt 2 pitice acolo ce e asa greu de priceput
GaRoNe` Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 sunt 2 pitice acolo ce e asa greu de priceput Eu cred ca trupul e o femeie invalida de ambele picioare, iar picioarele ei beep stie cine si ce-i Dar totusi cand o vezi prima oara e seaca rau faza )
The Connection Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 nu e sange . nu e nik . IS 2 PITICE . CASE SOLVED
{JM}Alex Lifetaker Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Nu sunt 2 pitice... lol E o tipa fara picioare... picioarele alea sunt fake... desi ma intreb cum a putut sa mearga... probabil e o pitica...insa tipa care tzipa si fuge pe iarba e "crippled"...
Fane Spoitoru Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Nu conteaza ce o fi oricum e trucata chestia si ma tot streseaza astea pe messenger cu ea creca o sa ma apuc sa le dau ignore ca nu mai scap de masurile lor niciodata daca nu le dau ignore
frankie Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Mare tampenie, daca ati inceput sa credeti ca astia pot sa despice un om in doua prin magie, atunci eu unul ma las de CS daca e adevarata(bine ca nu e, ca nu trebuie sa ma las de CS).Hai k inteleg atunci cand ii manipuleaza pe oameni fara ca acestia sa-si dea seama, dar aici deja se dau cap in cap cu mama natura. A cam exagerat Criss Inger asta cu "trucurile".
The Wizard Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 l-am primit si eu pe mess...care nu-l stiu pe omu asta, e un magician super tare specializat pe levitatiemai incercati si http://www.metacafe.com/watch/112557/derre...wn_waking_dead/ un magician (mind reading/mind trick cu asta se ocupa) din anglia
iGARFiELD Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 David Blaine (am scris bine ) parca ala face pe fata(live)... cum sa mergi pe apa Eu aleg o carte el nu o cunoaste si arunca teancul cu carti intr-un geam si in cealalta parte a geamului e lipita cartea aleasa de mine cum sa faci levitatie sau ala Cris si numai stiu cum sa il loveasca masina sa treaca prin zid masina cu el si sa se ridice si sa le arate muj`e FAKE??? tot Cris sta pe un scaun in fata lui la 2 m o masa un pahar si el impinge paharul (fara sa il atinga) David Blaine cum sa inghita o monedata si apoi se taie la vene si scoate moneda ?? tot David cum sa muste din moneda si o scuipa inapoi si revine la loc moneda ca un burete Explicati-mi toate astea... PS. hai ca aia care o face Cris ca o rupe pe aia da clar e fake restu ?
The Connection Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 l-am primit si eu pe mess... care nu-l stiu pe omu asta, e un magician super tare specializat pe levitatie mai incercati si http://www.metacafe.com/watch/112557/derre...wn_waking_dead/ un magician (mind reading/mind trick cu asta se ocupa) din anglia ohh sh*t . saracul om . .
Thade Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 magia = arta, lucruri necunoscute, vedeti filme cu criss angel, e un robot deghizat in femeie...
zetulescu Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Trucaje..trucuri si alte chestii..oricum scary faza.
RaifalM3n Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 asta ma gandeam si eu adica omg nu puteam sa cred.. a facuto in doua.. navea cum !!!