atk.oxyg3n Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Am realizat si yo acest poll .... sa vdm .... care sunt raspunsurile la impatimitii forumului !!
Dani Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 pt mine era dependetza intre anii 2000 - 2003 .. primii ani de CS .. ce fain era.. ce vremuri.. longnighturi.. alea alea.. vai.. dupaia m`am lasat 2 ani.. m`am reapucat in 2005 .. am jucat pana in 2006 februarie.. shi M`AM LASAT DEFINITIV.. nu`mi pare rau ca m`am apucat de CS.. dar trebuie sa shtii cand sa te lashi.. ca altfel itzi distruge viatza
zetulescu Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cs-ul face parte din viata mea...dar nu este un drog pentru mine......adica prefer uneori sa beau o bere decat sa stau in casa la cs (uneori)
Danny Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Daca ai skill devii dependent ( nu intotdeauna ). o.ODaca joci asa for fun ..in nici-un caz
The Connection Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 am jucat cs la varul meu si nu imi place . am omorat eu cativa pe acolo si mi-a placut asa oleacei . DA E O FOARTE MARE DIFERENTA . VIATA E VIATA . CS E UN JOC . nici macar nu e asa patunzator . pe mine nu m-a tras de partea raului inca . si nici nu o va face
IceMan Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 CS-ul jucat frecvent devine o dependenta,ca orice alt joc online .
Solo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Atata timp cat il joci de placere....nu are cum sa creeze dependenta LE: Sunt curios cine a votat NU, si de ce.
Thade Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 m-am lasat acum 5 luni...stiam sa joc binisor, am fost si admin LM... parca e mai bine, sincer nu-i duc lipsa, poate ma voi apuca iar dupa bac dar nu-s sigur
GaRoNe` Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Dupa mine CS-ul nu provoaca dependenta... Pe mine singurul lucru care a reusit sa ma cuprinda a fost jocul MU de care m`am lasat cu ajutorul noob-ilor din el )
THuG-Radu Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 CS, poate crea. Dar nu intotdeauna.MU`ul creaza, sunt prea multe cazuri. Sau WoW`ul ! Ala da.Oricum, ca orice joc online, poate crea dependenta.Voted : Da !
Wimp Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 LE: Sunt curios cine a votat NU, si de ce. Eu sunt unul dintre ei . Nu ma consider dependent de CS, joc de placere, daca asi sterge cs-ul o luna, doua din calc, nu i-asi duce lipsa, dar imi ies din mana
iNm Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 m-am lasat acum 5 luni...stiam sa joc binisor, am fost si admin LM...parca e mai bine, sincer nu-i duc lipsa, poate ma voi apuca iar dupa bac dar nu-s sigur apucate . diferenta intre viata reala si cs o fac ... dar pt mine e un hobby si recunosc ca simt ca lipseste ceva dak nu joc macar cateva minute in o zi dar asta e ... cred ca csul tine loc de fumat la mine
atk.oxyg3n Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 cred ca csul tine loc de fumat la mine mai grav e k la unii tine loc si de : femei , prieteni ( besides Cs-buddyes )
M1nDH4cK Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 CS-ul, care orice alta activitate de pe aceasta lume, poate crea dependenta. ORICAREI activitati careia ii dedici timp excesiv devine dependenta. Remember that !
black Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Oare aia de nu fac diferenta dintre CS si RL se duc la scoala cu cutzitu` ca Rambo.. sa fim seriosi..Exista si alte dependente.. din cs sau alte mmo-uri te trezesti dar din droguri / tutun / alcool mori..
atk.oxyg3n Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 black .... dak e vb de moarte .... poti sa mergi fericit pe strada , sa-ti cada o caramida in cap si POC => R.I.P.
Fane Spoitoru Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Ma jucam cs f mult acum vreo 3 ani de stateam prin internet si cheltuiam toti banii de ii aveam. Acum am lasat-o mai moale da tot simt nevoia sa joc un cs odata la cateva zile. Noroc ca vara asta am ce sa fac pe unde sa ma duc, daca nu as sta cam 9 ore pe zi in cs poate si mai mult
DizZzoU Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Pana si jucatorii profesionisti fac diferentza dintre viatza si CS...poti deveni dependent dak joci cu nemiluita...joci in prostie fara pauze...totul e sa stii cand sa te opresti sa mai faci pauze si asa mai departe...Joc CS din placere...cu prietenii la un gather ceva....nu NON-STOP ca nebunuPS: PGL-istii chiar dak joaca full-night , antrenamente pana peste cap...tot stiu sa`si traiasca viatza si fac diferentza dintre ea si CS
Stargate Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Nu este un drog decat in cazul in care incepi de la o varsta frageda si nu ai alte preocupari normale varstei copilariei; eu m-am plictisit dupa cateva meciuri.
L!nuX Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Cateodata e cateodata nu e oftopic cam stupid numele tipicului !
atk.oxyg3n Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 in legatura q numele topicului .... eram in lipsa de idei
n33m Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 eu am fost jucator pro de cs in Iasi.... acum 2 ani atat de bine jucam cu awp... din 10 gloante de awp, 9 erau capuri chestia era ca, daca jucam singur, acasa, ma plictiseama, dar la sala sau la meciuri, uitam de tot... am votat NU, pentru ca asa judec acum... dar, dupa cum zicea cineva mai sus, daca ai skill, devii depenedent, iar daca stai 2 3 ore pe zi, e chiar nasol... trebuie sa invatam ca orice joc am juca, spune-ti in cap: "si maine e o zi", si nu te lasa cuprins de propozitii de genu: "hai ca mai fac un level, hai ca ii bat pe astia vreo jumate de ora, si imi cade armura aia faine, sau de genu, hai ca mai stau la un pvp 2..." cand esti intr-un joc, nici nu-ti dai seama cum trece timpul
atk.oxyg3n Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 ca bine mai zici ..... pakt k mai sunt unii care chiar uita de toti si de toate