The Connection Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 pai daca stargate face topicuri din astea m-am gantit i eul la o intrebare . DACA S_AR OPRI TIMPUL ? daca oamenii ar sta pe loc dar tu ai putea sa mergi? ce ai face? unde te-ai duce? oamenii exista dar nu fac nimic . e aproae la fel dar oleaca mai deferit . hai scuze de intrebarea asta da vreau sa stiu ce ati face aku?
[SPAMMERS]darkOne Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 total aiurea topicul dar numai bun pt spam ON TOPIC: m-as plictisi singur.
Xellos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 prima oara mi-as implini toate fanteziile ( ) dupa : 'imprumut' o masina si ma duc pe autostrada mwhahaha dupa (2) : alte fantezii dupa (3) : 'imprumut' cateva arme si incep sa joc cs in real life in final as face ceva.... distrugere in masa
Dani Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 mi`ash face poze cu toate vedetele din lume .. m`ash pune langa ei.. shi pac.. poza )
Korekt Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 totusi topicurile lui Stargate parca-s mai interesante, dak s-ar oprii timpul hmm nu prea ai avea mare lucru de facut sincer
seba18 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 s-au facut o gramada de filme pe tema asta, watch them daca vrei idei. unul dintre ele se numeste chiar Clockstoppersclosed