{JM}Alex Lifetaker Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Metro pt. ca a aparut primul in Craiova si m-am obisnuit cu aranjamentul... unde sectia de calculatoare, de imbracaminte, mi se par foarte bine puse la punct. La Selgros nu au un aranjament logic, ,sau poate ca sunt eu obisnuit cu metro
Burne Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 nu stiu cum e sellgros dar metro sux haine care nu imi plac, calculatoare scumpe am votat sellgros
M1nDH4cK Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Uhmm, let's see ce-i pe la noi (timisoara) :1. Metro (x2)2. Selgros3. REAL (RULZ)4. Billa (x2)5. Kaufland6. Profi (x5)Cora, LIDL si TESCO "e" pe vine.Dintre cele 2, aleg Selgros pt ca preturile sunt similare cu cele de la metro si ai mai multe produse la retail.
ImDrunk Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Selgros In Cluj de cand o aparut Selgros prin Metro bate vantu
silversky Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Am ales Selgros.La noi in Tm s-a deschis de cativa ani dar nu am fost abia in primavara asta si am ramas impresionat.Nu-mi prea place Metro.De fiecare data cand m-am dus cu lista de cuparaturi,niciodata n-am gasi tot ce-mi trebuia.careffournu am votat nimic , cred ca era corect sa fie si careffour in lista !Selgros si Metro sunt magazine Cash & Carry deci e normal sa fie doar ele ca optiuni de vot(nu cunosc sa existe alte magazine de tip Cash& Carry in Romania).Carrefour,Cora,Billa,etc nu au ce sa caute intr-un poll de genul asta pentru ca sunt alt tip de retele de magazine.
Dani Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Carrefour,Cora,Billa,etc nu au ce sa caute intr-un poll de genul asta pentru ca sunt alt tip de retele de magazine. silver.. Carrefour are 3 tipuri de magazinie.. Cash & Carry, Hipermarket shi Supermarket .. http://www.carrefour.com/english/groupecar...resMagasins.jsp P.S. Metro ruleaza
M1nDH4cK Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Am ales Selgros.La noi in Tm s-a deschis de cativa ani dar nu am fost abia in primavara asta si am ramas impresionat.Nu-mi prea place Metro.De fiecare data cand m-am dus cu lista de cuparaturi,niciodata n-am gasi tot ce-mi trebuia. Selgros si Metro sunt magazine Cash & Carry deci e normal sa fie doar ele ca optiuni de vot(nu cunosc sa existe alte magazine de tip Cash& Carry in Romania). Carrefour,Cora,Billa,etc nu au ce sa caute intr-un poll de genul asta pentru ca sunt alt tip de retele de magazine. Real - Member of METRO Group LINK P.s. : Selgros-ul (daca la el te refereai) s-a deschis toamna trecuta, nicidecum in urma cu "cativa ani"
silversky Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Real - Member of METRO Group LINK P.s. : Selgros-ul (daca la el te refereai) s-a deschis toamna trecuta, nicidecum in urma cu "cativa ani" Legat de Selgros,citez de pe site-ul oficial : În anul 2004 si-au deschis portile magazinele SELGROS din Constanta si din Timisoara Legat de Real nu stiu de ce mi-ai pus linkul. Daca l-ai pus sa-mi arati ca firma-mama este Metro - lucrul asta il stiam,dar nu vad ce legatura are asta cu absenta Real-ului din poll. Atat in cazul Real (cat si in cazul Carrefour )vorbim de alt tip de comerciant -e vorba de hypermarket care are cu totul alte caracteristici decat un magazin Cash & Carry.Ca tot a aparut numele Carrefour,chiar ei au inventat conceptul de hypermarket in 1963. Confundati angrosistii cu comerciantii en detail.
ReneGade Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 selgros @ ma duc sambata si dumnica sa fac provizii ptr saptamana ,daca nu..ma duc la Profi,e la 50-100 m. de langa mine
Lancelot Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 metro mai organizat lucruri mai bune depinde si ce cauti sincer
netspy Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 METRO PS: Voi in Timisoara aveti unde sa cheltuiti banii nu gluma ) In Craiova e doar: Selgros, Metro, Billa.
Trex Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Prefer Metro, au marfa buna, singurul regret e ca nu dau si anumite produse la bucata in rest totul e ok
{JM}Alex Lifetaker Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Le metro e misto ca iei carucioarele din magazin, la selgros e haos, cauti carucioare prin parcare...