Guest jiglerul Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Din 2 una: ori as innebuni pana la urma, ori mi-as pierde periodic(arftificial), sau progresiv(natural) amintirile...Problema e ca, capacitatea de memorare a omului nu e infinita...Si premisa ca nu te poate omori nimik nu o accept.Tinerete fara batranete hai ca as putea spera, dar invulnerabilitate nu exista in lumea reala, doar in jocuri...Pe de alta parte, majoritatea oricum traim si acum ca si cand o sa fim vesnic tineri...adica nu prea ne gandim la moarte...oamenii se pare ca au un mecanism mental care ii face sa uite in majoritatea timpului ca sunt muritori.
Stargate Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Din 2 una: ori as innebuni pana la urma, ori mi-as pierde periodic(arftificial), sau progresiv(natural) amintirile...Problema e ca, capacitatea de memorare a omului nu e infinita... Si premisa ca nu te poate omori nimik nu o accept. Tinerete fara batranete hai ca as putea spera, dar invulnerabilitate nu exista in lumea reala, doar in jocuri... Pe de alta parte, majoritatea oricum traim si acum ca si cand o sa fim vesnic tineri...adica nu prea ne gandim la moarte...oamenii se pare ca au un mecanism mental care ii face sa uite in majoritatea timpului ca sunt muritori. M-am inspirat dintr-o nuvele citita in copilarie - iar acum dau dureri de cap cunoscutilor cu intrebari ciudate N-avea grija va urma....
@n93L Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 (inspirat tot din film) Ce ai face daca ai fi nemuritor; si chiar nimic nu te-ar ucide?In rest poti fi om normal, poti procrea, etc.... Atept idei. m-as plictisi:P
Fane Spoitoru Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Of-Topic : doamne ce topic On-Topic : daca as fi nemuritor te-as cauta pe tine si te-as bate ca sa nu mai deschizi topicuri destea . Si sincer nu as vrea sa fiu nemuritor sa vad cum imi mor toti prieteni familia, chiar daca imi fac dupaia alti
cipete Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ar fi prea tare crek e cea mai mare dorinta a omeniri sa traiasca etern cu toate ca fiecare zice ca mas sincide etc. in momentul in care mai are ff putin de trait fiecare se gandeste ce nu as da sa mai traiesc macar o zi so ar fi super on topic : as intra cu un ferrari in copac
ReneGade Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Daca as fii nemuritor mi-as lua o maimuta vorbitoare sa cuceresc lumea !!! @oNtOp : Nush ce as face....aj lenevii toata ziua...
SpecialEffects Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 dak as fi nemuritor m-as duce acum sa beau o bere dupa care m-as sinucide
Guest SpideR.m Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Daca as fi nemuritor n'as mai murii de cald cum fac acum Si ma's duce pe la scoala knd se mai schimba profi