Stargate Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 (inspirat tot din film) Ce ai face daca ai fi nemuritor; si chiar nimic nu te-ar ucide? In rest poti fi om normal, poti procrea, etc.... Atept idei.
Dani Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 nu mi`ar placea sa fiu nemuritor.. .. adica daca ash fi ca in Highlander cu sabii .. alea alea.. "Only the best will survive" atunci da ..
Stargate Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 In povestea originala, personajul, dupa ce a asistat la inmormantarea a str-stra-stranepotilor si s-a plictisit sa isi tot ingroape neveste si copii...parca a innebunit...nu mai tin minte.
ImDrunk Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Nu prea intaleg io care-i smenu cu topicu asta da no As face multe daca as fi nemuritor Da nu va zic ce
Wiseguy Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Sa ne-ntelegem. Nemuritor, ok, dar n-ai specificat daca ai imbatrani fizic (riduri, par alb). Nu cred c-as vrea sa asist la moartea tuturor cunostintelor. In concluzie nu as vrea sa fiu nemuritor, dar as vrea k lumea sa traiasca mai mult. Sa traiasca fiecare macar un 200 de ani sa aiba timp sa faca de toate ), iar parul carunt sa apara abia pe la 150 de ani )) Any way, nice topic )
Adi Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Nu prea intaleg io care-i smenu cu topicu asta da no As face multe daca as fi nemuritor Da nu va zic ce cam si eu as face asta PAi nuj ce as face dak nu as muri... mi-as trai viata pt PC pe LM sa ajung cel mai mare gamer de p'aici
Stargate Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Da, am uitat sa precizez: ramai la o varsta care o alegi tu (sa zicem 21 ani?)si nu imbatranesti absolut deloc; nici un fir alb, etc.
zetulescu Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Femei,multe femei....cred ca as trai foarte intens...m-as sinucide in toate felurile posibile..pentru ca sunt nemuritor nu??
The Wizard Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 super marfa sa fi nemuritor, iti dai seama cat timp liber ai avea dupa ce termini cu scoala
Qui-Gon Jinn Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 eu unul as vrea sa fiu nemuritor...este un vis pe care il am de mic copil...ce as face....ce sa fac, mi-as duce viata ca un om normal....iar dupa 10 ani intr-un oras ma mut in altul ca sa nu se obisnuiasca lumea cu mine
Burne Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 well well si mai bine decat singur pe planeta...in primul rand nu m-asi remarca cu absolut nimik pt ca dai de banuit, priteni nu, doar amici sau cunostinte care sa nu stie multe despre mine, problema banilor a-si rezolvao cumva tinand cont ca nu pot sa imi iau un job ( si aici poti face bani gramezi cu opere de arta ale artistilor contemporani sa le vinzi peste 100~200 de ani ) , odata la 10 ani a-si schimba tzara, avand atata timp la dispozitie a-si invata tot ce prind de la tehnici de furat din buznare pana la cea mai complicata fizica, conditie fizica, mobilitate.Singura regula care mi-as impuneo ar fi cea de a nu lasa urmas pt ca ar fi crunt sa sti ca iti moare copilul, dupa cateva sute de ani a-si parasi planeta in propria nava propulsata cu antimaterie care se obtine din nimik deci sursa infinita de combustibil ( uoaa am inebunit ) si probabil voi gasi alte civilizatii dupa miliarde de ani de plictiseala maxima cu mult dupa ce pamantul ar fi distrus
Stargate Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 well well si mai bine decat singur pe planeta...in primul rand nu m-asi remarca cu absolut nimik pt ca dai de banuit, priteni nu, doar amici sau cunostinte care sa nu stie multe despre mine, problema banilor a-si rezolvao cumva tinand cont ca nu pot sa imi iau un job ( si aici poti face bani gramezi cu opere de arta ale artistilor contemporani sa le vinzi peste 100~200 de ani ) , odata la 10 ani a-si schimba tzara, avand atata timp la dispozitie a-si invata tot ce prind de la tehnici de furat din buznare pana la cea mai complicata fizica, conditie fizica, mobilitate.Singura regula care mi-as impuneo ar fi cea de a nu lasa urmas pt ca ar fi crunt sa sti ca iti moare copilul, dupa cateva sute de ani a-si parasi planeta in propria nava propulsata cu antimaterie care se obtine din nimik deci sursa infinita de combustibil ( uoaa am inebunit ) si probabil voi gasi alte civilizatii dupa miliarde de ani de plictiseala maxima cu mult dupa ce pamantul ar fi distrus BV, pana acum cea mai interesanta idee: sa vazi peste 1.000 ani ce va fi cu omenirea; sa pleci sa vezi apoi alte civilizatii - nu cred ca te-ai plictisi.Sa descoperi metode de calatorie in timp...etc
iNm Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ar fi interesant si ciudat in acelasi timp .. ar fi si dureros sa vezi cum mor persoanele iubite ... dar ai putea face orice ai vrea
gBr Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Eu m-as duce voluntar pe unde e razboi ceva,hop si eu..daca tot sunt nemuritor
netics Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 well well si mai bine decat singur pe planeta...in primul rand nu m-asi remarca cu absolut nimik pt ca dai de banuit, priteni nu, doar amici sau cunostinte care sa nu stie multe despre mine, problema banilor a-si rezolvao cumva tinand cont ca nu pot sa imi iau un job ( si aici poti face bani gramezi cu opere de arta ale artistilor contemporani sa le vinzi peste 100~200 de ani ) , odata la 10 ani a-si schimba tzara, avand atata timp la dispozitie a-si invata tot ce prind de la tehnici de furat din buznare pana la cea mai complicata fizica, conditie fizica, mobilitate.Singura regula care mi-as impuneo ar fi cea de a nu lasa urmas pt ca ar fi crunt sa sti ca iti moare copilul, dupa cateva sute de ani a-si parasi planeta in propria nava propulsata cu antimaterie care se obtine din nimik deci sursa infinita de combustibil ( uoaa am inebunit ) si probabil voi gasi alte civilizatii dupa miliarde de ani de plictiseala maxima cu mult dupa ce pamantul ar fi distrus off:poate ne inveti si pe noi ce inseamna "a-si"on:Daca as fi nemuritor as fw te tot ce as prinde, ca deh.. astia mai mari pedepse de 150 de ani nu dau la puscarie. Probabil m-as face un ninja si le-as zice ca eu sunt dumnezeu...
Burne Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 off:poate ne inveti si pe noi ce inseamna "a-si" on: Daca as fi nemuritor as fw te tot ce as prinde, ca deh.. astia mai mari pedepse de 150 de ani nu dau la puscarie. Probabil m-as face un ninja si le-as zice ca eu sunt dumnezeu... poate mai treci pe la ceva ore de gramatica ? poate nu stiai dar "as" este in pachetu de carti de joc http://dexonline.ro/search.php?cuv=face&source= cauti si tu pe acolo te uiti poate te prinzi @on topic era sa uit, in timpul liber asasin o meserie banoasa
{JM}Alex Lifetaker Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Daca as fi nemuritor, si vesnic tanar, as face multe(poate chiar PREA MULTE). Daca as fi nemuritor dar sa imbatranesc o data cu trecerea timpului, ar fi super naspa... si prea boooooring Oricum, as incerca sa fac de toate...mai ales sa incerc multe sporturi
Kargoth. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Pai daca tot as fii nemuritor...si nimic nu poate sa ma omoare...atunci m-as autoproclama GOD ...si atunci vai s-amar de capul oamenilor
Zeal Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 i would rule the world, slay them all who stand before me ! with a lightsaber that is
netics Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 http://dexonline.ro/search.php?cuv=face&source= cauti si tu pe acolo te uiti poate te prinziUnde vezi tu pe acolo "a-si"?"Eu a-si merge la piata""Eu as merge la piata"Care din ele ti se pare corecta?Inainte de a da sfaturi dobitoace te rog sa citesti tu primul tot ce scrie acolo si eventual sa te metamorfozezi de la starea de agrmat la una de om normal, care stie sau cel putin da senzatia ca stie gramatica.Iar acum sa iti explic si de ce imi permit sa te fac agramat:Ai folosit a-si in loc de as, hai ca poate nu ai auzit la scoala, dar "a-si" se foloseste in propozitii ca aceasta:"Rolul musculitei este de a-si schimba starea."Stai linistit, nu trebuie sa imi multumesti.
Dani Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 odata in viatza are dreptate shi netics .. asha e Burne.. as.. .. tzi`ash da dreptate tzie dar aci nu ai .. @off @on.. nu mi`ash dori sa fiu nemuritor..
black Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 nemuritor inseamna ca nu mai exista timp.. deci teoretic nu ai avea nici o alternativa.. ar trebui sa faci TOTUL odata si-odata.. dar daca as afla acum ca sunt nemuritor.. m-as duce si as bea o bere
Edelweiss Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 daca as fi nemuritoare m-as sinucide ) pe bune acum, as fi f trista. in fine, dupa ce m-as obisnui cu ideea, as acumula f multa experienta in toate domeniile as calatori prin lume/univers, as ajunge presedinte, as fac in fiecare zi absolut orice as avea eu chef (deci hmm.. as avea pana la urma libertate suprema), as incerca sa-mi reprim orice fel de sentimente pt ca m-ar autodistruge si, ca hobby, as scrie la propriu istoria omenirii.